Eurovizija 2012 (dalyviai)

Į Azerbaidžaną ginti Vokietijos garbės vyks Roman Lob

Šį vakarą baigėsi visą mėnesį trukusi Vokietijos nacionalinė „Unser star für Baku“ atranka. Finale pasirodė tik du likę atlikėjai — Roman Lob ir Ornella de Santis.

Po daugiau nei dvi valandas trukusio renginio paaiškėjo, kad į Azerbaidžaną ginti Vokietijos garbės šių metų „Eurovizijoje“ vyks nuo pat atrankos pradžios lyderiu laikytas 22-ejų Roman Lob su kūriniu „Standing still“.

Finalo pradžioje atlikėjai sudainavo po tris kūrinius: „Standing still“ ir „Alone“ (atliko abu), trečioji Romano daina buvo „Conflicted“, o Ornellos — „Quietly“. Televizijos žiūrovai balsuodami nusprendė, kad vaikinas stipriausiai pasirodė su „Standing still“, o merginai buvo išrinktas kūrinys „Quietly“.

Po trumpos pertraukos abu dalyviai scenoje pasirodė dar kartą, atlikdami po išrinktą kūrinį, o žiūrovų balsavimas buvo tęsiamas. Nors rezultatai nuolatos kito ir skirtumas tarp dalyvių nebuvo didelis, tačiau sustabdžius balsavimą paaiškėjo, kad, surinkęs 50,7 % balsų, pergalę iškovojo Roman.

Vaikinas muzikos pasaulyje nėra naujokas, kadangi yra alternatyviosios roko grupės „Rooftop Kingdom“ lyderis. Atlikėjas moka groti pianinu, muša būgnus.

Primename, kad Vokietijai dvejus pastaruosius metus atstovavo Lena Meyer-Landrut. 2010 metais mergina tapo „Eurovizijos“ nugalėtoja, o pernai liko 10-toje vietoje. Roman pasirodys šiųmetinio konkurso finale, gegužės 26 dieną, kadangi Vokietija yra viena iš „didžiojo penketo“ šalių.

Roman Lob — „Standing still“

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Agne
Agne
prieš 11 metus

Manau sita daina bus tarp auksciausiu vietu. 🙂

Kornelija
Kornelija
prieš 11 metus

<3!

uhu :D
uhu :D
prieš 12 metus

skoninga daina

Miglaja
Miglaja
prieš 12 metus

Labai gražus kūrinukas :]]]

Excl
Excl
prieš 12 metus

grazu =]

Audrius
Audrius
prieš 12 metus

Liuks daina 🙂

akiky
akiky
prieš 12 metus

užskaitau, patiko, kažkaip jie visai kitam lygį dainuoja negu tie kas pasirodė Lietuvos atrankose kolkas, nu žiūrėsim kas toliau 🙂

Justas
Justas
prieš 12 metus

Roman’o Alone buvo geresnė.. 🙁