Fanai

Prisijunk prie OGAE Lietuva!

Jeigu domiesi „Eurovizijos“ konkursu, galėtum padainuoti 1998 metų nugalėtojos dainą ir norėtum būti labiau įtrauktas į konkurso sūkurį — prisijunk prie Lietuvos OGAE klubo!

OGAE (Organisation Générale des Amateurs de l’Eurovision) yra prieš daugiau nei 20 metų įsikūręs „Eurovizijos“ dainų konkurso gerbėjų klubas, šiuo metu savo padalinius turintis ne tik daugelyje konkurse dalyvaujančių šalių, tačiau taip pat Libane, Liuksemburge bei kitose valstybėse. Į jį įstoti gali ne tik Europos, tačiau ir kitų žemynų gyventojai, mėgstantys „Euroviziją“. Svarbiausia OGAE klubų užduotis — populiarinti „Eurovizijos“ dainų konkursą ir kitų šalių atstovus savo šalyje. Klubo nariams kiekvienais metais bilietai į „Eurovizijos“ koncertus priekinėse eilėse būna parduodami už specialią kainą!

Kai baigiasi „Eurovizijos“ dainų konkursas, OGAE veikla nenutrūksta – nariai turi ką veikti ištisus metus. Iškart po „Eurovizijos“ prasideda OGAE organizuojamas „Antro šanso“ konkursas, kuriame dalyvauja į „Euroviziją“ iš nacionalinių atrankų nepatekusios dainos. Rudenį fanai rengia OGAE „Dainų konkursą“, kuriame dalyvauja po vieną dainą iš visų OGAE šalių. Dalyvauti šiame konkurse atrenkamos dainos, kurios neturi nieko bendra su „Eurovizija“, o tiesiog visus metus buvo dažnai grojamos radijo stotyse. Žiemą fanai organizuoja OGAE „Video konkursą“, kuriame dalyvauja geriausi tų metų vaizdo klipai iš visų OGAE šalių, tačiau klipai taip pat privalo būti ne iš „Eurovizijos“ konkurso. O pavasarį visų dėmesys ir vėl nukrypsta į Eurovizijos konkursą!

Kviečiame Jus prisijungti prie „Eurovizijos“ fanų judėjimo ir įrodyti, kad Lietuvoje yra žmonių, neabejingų šiam konkursui! Siųskite savo trumpą motyvacinį laišką, kuriame įvardinkite, kodėl norite tapti šio klubo dalimi adresu ogae.lithuania@gmail.com. Laukiame Jūsų, nes „Euroviziją“ žiūrėti kartu yra linksmiau!

Daugiau informacijos apie OGAE klubą rasite www.ogae.net ir www.secondchance.ogae.net.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Gintautas
Gintautas
prieš 4 metus

The roof gerbiu ir myliu šita žmogų ir jo eurovizijai skirta daina.Kai ji pasirodė viešojoje erdvėje iš karto pagalvojau ši daina atstovaus Lietuva nes ji kul

aurelijus
aurelijus
prieš 6 metus

labas vakaras aš labai laukiu šito konkurso dainu man patinka i žurerti

Vito
Vito
prieš 6 metus

Niu va… parašiau laišką, noriu prisijungti, o niekas neatrašo jau kelias dienas…

sim
sim
prieš 8 metus

o kaip prisijungti prie fanu klubo? arba kazko nepastebiu arba permazai fanas:))

Storm
Storm
prieš 11 metus

Puikus pasiulimas, prisijunkite ir Jus … 😀