Eurovizija 2012 (atrankos)

Vokietijos finale susigrums Roman Lob ir Ornella de Santis

Šį vakarą Vokietijoje vyko jau priešpaskutinė nacionalinės atrankos „Unser star für Baku“ laida. Jos metu televizijos žiūrovai išrinko du dalyvius, kurie po kelių dienų paskutinį kartą susigrums dėl teisės atstovauti šaliai „Eurovizijoje“.

Šiandien likę keturi dalyviai (Shelly Phillips, Yana Gurcke, Roman Lob ir Ornella De Santis), kaip įprasta, dainavo garsių atlikėjų arba savos kūrybos dainas. Dalyviams atlikus po vieną kūrinį, pirmoji su atranka atsisveikinti buvo priversta Shelly — mergina, pasibaigus balsavimui skirtam laikui, liko ketvirtoje vietoje.

Likę trys dalyviai sudainavo po dar vieną kūrinį, televizijos žiūrovų balsavimas buvo tęsiamas. Galų gale paaiškėjo, kad į finalą, vyksiantį ketvirtadienį, pateko Roman Lob ir Ornella de Santis, o Yana Gercke labai nedidele balsų persvara liko už borto.

Finale abu dalyviai atliks po 3 „Eurovizijai“ skirtus kūrinius. Pirmiausia bus išrinktas kiekvienam iš dalyvių labiausiai tikęs kūrinys, o po papildomo balsavimo paaiškės, kas vyks į Baku atstovauti Vokietijai.

Visų dalyvių pasirodymus galite pamatyti oficialioje atrankos „Unser Star für Baku“ interneto svetainėje, paspaudę šią nuorodą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus