Eurovizija 2012 (atrankos)

Vokietija: pirmosios laidos rezultatai

Po metų pertraukos viena iš „Didžiojo penketo“ šalių — Vokietija — ir vėl turi prisiminti nacionalinės atrankos ypatumus. Šiemet savo atstovą į Baku vyksiantį konkursą vokiečiai rinks tokiu pat būdu kaip ir 2010 metais „Eurovizijoje“ triumfavusią Leną. Pirmojoje laidoje garsių atlikėjų kūrinius atliko 10 jaunuolių, iš kurių tik 5 tęs savo kelią pergalės link.

  1. Shelly Phillips  (15.5);
  2. Roman Lob (14.9%);
  3. Céline Huber (14.7%);
  4. Leonie Burgmer (14.7%);
  5. Katja Petri (14.7%);
  6. Kai Notting (14.5%);
  7. Jil Rock (5.9%);
  8. Yasmin Gueroui (2.4%);
  9. Salih Özcan (1.7%);
  10. Jan Verweij (1.0%).

Viena iš šiųmetinių naujovių Vokietijos atrankoje yra tai, kad tiesioginio eterio metu yra rodomi balsavimo rezultatai. Šį vakarą nebuvo aiškaus lyderio — net šeši dalyviai laidos metu keitėsi pozicijomis tarpusavyje. Likus 13-kai sekundžių iki balsavimo sustabdymo, Notting nukrito į šeštąją poziciją, taip padovanodamas savo konkurentams bilietus į kitą etapą.

Visų dalyvių pasirodymus galite pamatyti oficialioje atrankos „Unser Star für Baku“ internetinėje svetainėje, paspaudę šią nuorodą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Tautvydas
Administratorius
Tautvydas
prieš 12 metus

Pagaliau prasidėjo! Iš tiesų, neblogas renginys, į kitą etapą išrinkti to verti dalyviai. Apsritai buvo tik vienas visiškai nusidainavęs dalyvis (Jan), tačiau tačiau jis ir atsidūrė ten, kur nusipelnė. Be galo įtempto balsavimo pabaiga kiek nuliūdino, kadangi iškrito Kai (visgi, likus 53 sekundėm jis pirmavo…). Jo Usher’io dainos „More“ versija skambėjo tikrai neblogai 🙂