Vaikų Eurovizija

Ketvirtadienio repeticijas pradeda Makedonija, Nyderlandai ir Baltarusija


Elke Roels (EBU) nuotr.

Ketvirtadienio repeticijas pradėjo Makedonijos atstovas Dorjan Dlaka. Vaizdas scenoje beveik nepasikeitęs.Vaikinas energingai juda viso pasirodymo metu. Kartu su atlikėju matome šokėją, laikančią skėtį, išmargintą Makedonijos šalies vėliavos spalvomis.

Jaunojo dainininko balsas skambėjo užtikrinčiau nei pirmos repeticijos metu. Ar Dorjano nuotaikingas pasirodymas sužavės žiūrovus, sužinosime šeštadienį.


Elke Roels (EBU) nuotr.

Po Makedonijos atstovo repeticijos atėjo laikas antrą kartą Kareno Demirčjano sporto ir koncertų komplekso sceną išbandyti Rachel iš Nyderlandų. Pasirodymas labai energingas. Kartu su jaunąja dainininke scenoje yra keturi, šokėjai šokantys pagal įdomią choreografiją.


Elke Roels (EBU) nuotr.
Antros repeticijos metu puikų vokalą pademonstravo Baltarusijos atstovė Lidija Zablotskaja. Kartu su atlikėja scenoje matome grojimą smuiku imituojančius vaikiną ir merginą.

Kaip seksis jaunajai atlikėjai ir ar pavyks iškovoti pergalę savo šaliai, priklausys ir nuo Jūsų balsų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Viktorija
Viktorija
prieš 12 metus

Lenta. Tikrai neeeeeeeeeeeee. As galiu tik apie Olandija pasakyk kad ziauriai gera daina kai supranti. :)) ik ben teenager ik doe wat ik wil… . ir taip toliau :DDD

Lenta
Lenta
prieš 12 metus

Makedonija – Jokių balso problemų tik todėl, kad patvarkė dainos versiją.
Nyderlandai – Apsirengus kaip Saade 😀
Baltarusija – Gražiai groja, mmm…

Viktoras
Viktoras
prieš 12 metus

Jie ištikro groja , o ne improvizuoja