Vaikų Eurovizija

Ukrainos, Makedonijos ir Nyderlandų atstovų pirmieji pasirodymai Jerevane


Elke Roels (EBU) nuotr.

Septintoji šeštadienį į sceną lipsianti Ukrainos atstovė Kristall senojo žemyno gyventoju sieks sužavėti ne tik kūriniu „Europe“, tačiau ir puikiu bei energingu pasirodymu. Tamsiomis spalvomis apšviestoje scenoje jaunoji atlikėja pasirodo su keturiomis šokėjomis. Visos merginos stovi ant įvairiomis spalvomis šviečiančių laiptų. Kristall vokalas skambėjo gerai, dalį kūrinio mergina atliko anglų kalba.



Elke Roels (EBU) nuotr.

Antrojo iš trijų šių metų konkurse dalyvaujančių atlikėjų vaikinų, Makedonijos atstovo Dorijan Dlaka, pasirodymas primena jo kūrinio vaizdo klipą. Scenoje vaikinas su viena šokėja, kuri laiko šalies vėliavos spalvomis išmargintą skėtį.

Prieš kelias dienas Dorijaną užklupusios gerklės problemos, regis, dar nevisiškai pasitraukė, kadangi vaikino balsas šiandien neskambėjo labai gerai. Vis dėlto, reikia tikėtis, kad per patį svarbiausią pasirodymą viskas bus gerai.


Elke Roels (EBU) nuotr.

Dar vieną energingą pasirodymą paruošė Nyderlandų atstovė. Rachel ir dar keturi šokėjai kūrinį „Teenager“ pristatys su puikia nuotaika ir įdomia choreografija. Primename, kad kitąmet „Vaikų Eurovizija“ vyks būtent Nyderlanduose, tad galime net neabejoti, kad apie pergalę ši šalis tikrai svajoja.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Lenta
Lenta
prieš 12 metus

Apie antrąją Ukrainos repeticiją:

Nu, neblogai, neblogai… Tai kodėl nesudainavo rėkiančios dalies? Įdomiai atrodytų 😉

Justas13
Justas13
prieš 12 metus

Man kazkaip atrodo, kad ukrainiete galetu drabuzius kokius nors sviecencius vilktis..

Lenta
Lenta
prieš 12 metus

Ukraina – Nu bet ir tamsu… O tai balsas truputį užsikirto 😀
Makedonija – Tai dėl balso aukštesnių natų net išdainuot negali? 😀
Nyderlandai – Tai šokėjai juda daugiau už ją!

Senseless
Senseless
prieš 12 metus

Makedonija verčia iš juoko, panašiai kaip bitės vertė kadaise. Lažybų prognozuotojai duoda šiai dainai 34 koef., prasčiausią iš visų. Tuo tarpu Ukraina 8 koef. ir už ją geriau vertinamos tik 4 valstybės.

/Bevardis/