Vaikų Eurovizija

Baltarusijos pasirinkimas „Vaikų Eurovizijai“ — baladė apie angelus

Penktadienio vakarą, įvertinusi dešimties nacionalinės atrankos finalistų pasirodymus, Baltarusija nusprendė, jog atstovauti šaliai Jerevane labiausiai verta 13 metų Lidija Zablockaja. Žiūrovus mergina sužavėjo svajinga daina „Angely dobra“ (Gerio angelai).

Po komisijos balsavimo jaunoji atlikėja užėmė antrą vietą, vos trimis taškais nusileisdama kitam dalyviui Aleksėjui, tačiau viską ištaisė žiūrovai, skirdami Lidijai daugiausiai balsų.

Mogiliovo mieste gyvenanti mergina teigia dainuojanti jau nuo ketverių metų, šiuo metu lanko užsiėmimus vaikų estradinio vokalo studijoje „Vdochnovenije“. Lidija jau dalyvavo ne viename didesniame konkurse, taip pat ir praeitų metų „Vaikų Eurovizijos“ atrankoje. Baltarusijos atstovė, paklausta apie savo mėgstamiausius atlikėjus, įvardija Larą Fabian, Ani Lorak bei Celin Dion.

Kaip merginai seksis sužavėti Europą, sužinosime jau gruodžio 3 dieną.

Pakartotinis nugalėtojos pasirodymas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hideo
Hideo
prieš 12 metus

Dar viena puiki daina ;))

qw
qw
prieš 12 metus

Pritariu Tomui

Tomas
Tomas
prieš 12 metus

Graži daina, truputėlį saldoka. Jai 13m. O Lietuvos atstovei tik 10m. Ir jos daina nė kiek neprastesnė, o ir dainuoja gana gerai. Klipas puikus – belieka tik palinkėti jai sėkmės. Gerai , kad lietuviai negali balsuoti už savo šalį…Čia kaip ir krepšinyje – kai Žalgiris laimi – visi rėkia ,,Mes laimėjome”; kai pralaimi – rėkia ,,JIE pralaimėjo pypt pypt..”

qw
qw
prieš 12 metus

to 1.. Galit tos Paulinos nebekist. Visur kas tik tai Paulina vistiek blogesne. bent jau dabar palaikytumet. Nu nevaziuos ta Milita nors ir simta kartu cia rasinetumet kad Paulina buvo blogas pasirinkimas

Dalyvis
Dalyvis
prieš 12 metus

fUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ;d

bloga
bloga
prieš 12 metus

jau nuo tų angelų

Nikas
Nikas
prieš 12 metus

Pagal mano skonį praeitų metų daina buvo geresnė 🙂

Justas
Justas
prieš 12 metus

Manau pretenduoja į labai aukštą vietą 🙂

aha
aha
prieš 12 metus

taip,čia baladė,bet ji graži,švelni,jausminga,nėra nusidainavimo,o ne tokia kaip Paulinos daina..tokia daina galėtų laimėti..gėda Lietuvos komisijai..

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.