Vaikų Eurovizija

„Vaikų Eurovizijoje“ Lietuvai atstovaus Paulina Skrabytė

Sekmadienį Lietuvos televizijos studijoje susibūrė 11 jaunųjų atlikėjų, svajojančių apie tarptautinės „Vaikų Eurovizijos“ sceną, tačiau sėkmė labiausiai šypsojosi dešimtmetei palangiškei Paulinai Skrabytei. Būtent jos svajinga daina „Debesys“ šį vakarą labiausiai sužavėjo komisijos narius ir gruodžio 3 dieną skambės Armėnijos sostinėje Jerevane.

„Vaikų Eurovizijos“ nacionalinis finalas Lietuvoje susidėjo iš dviejų dalių. Pirmiausiai, susumavus komisijos bei žiūrovų taškus, į superfinalą iškopė trys geriausiai įvertinti atlikėjai: Milita Daikerytė, Paulina Skrabytė ir Daumantas Bagdonavičius. Dilemą, kam iš jų teks teisė atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“, sprendė komisija.

Kaip seksis Paulinai, sužinosime jau mažiau negu už trijų mėnesių.

Paulina Skrabytė — „Debesys“:

Nacionalinio finalo dalyvių pasirodymų eiliškumas:

  1. Grupė „Štai“ — „Geros dienos“;
  2. Dominykas Kovaliovas — „Kodėl?“ ;
  3. Agnė Lukaševičiūtė — „Balti sparnai“;
  4. Gabrielė Rybko — „Beždžioniukai“;
  5. Dorotėja Kravčenkaitė — „Aš skrisiu“;
  6. Daumantas Bagdonavičius — „Namai“;
  7. Paulina Skrabytė — „Debesys“;
  8. Laura Kastanauskaitė — „Mano šokis“;
  9. Bernardas Garbačiauskas — „Namo“;
  10. Ieva Binevičiūtė — „Pasakyk“;
  11. Milita Daikerytė — „Degu ritmu“.

Dalyvius vertino:

  • Lietuvos Televizijos prodiuseris Jonas Vilimas;
  • Lietuvos Televizijos vyr. režisierė Asta Einikytė;
  • Chorvedė, muzikos prodiuserė Eglė Nepaitė;
  • Dainininkas Donatas Montvydas;
  • Vokalo pedagogas, kompozitorius Artūras Novikas;
  • Operos solistas Edmundas Seilius;
  • Operos solistė Kristina Zmailaitė.

Pirmojo balsavimo turo rezultatai:

Vieta Dalyvis
Žiūrovų balai
(skliausteliuose balsų skaičius)
Komisijos balai Galutiniai balai
1. Milita Daikerytė
12 (1688)
10
22
2. Paulina Skrabytė
6 (311) 12 18
3. Bernardas Garbačiauskas
7 (899) 7
14
4. Daumantas Bagdonavičius 8 (1357) 4 12
5. Agnė Lukaševičiūtė 10 (1421) 2 12
6. Laura Kastanauskaitė 4 (242) 6 10
7. Grupė „Štai“ 1 (137) 8 9
8. Gabrielė Rybko 2 (140) 5 7
9. Ieva Binevičiūtė 5 (298) 1 6
10. Dominykas Kovaliovas 0 (97) 3 3
11. Dorotėja Kravčenkaitė 3 (201) 0 3

 

Jurijaus Vlasovo nuotr.
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

71 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Rūta .
Rūta .
prieš 12 metus

Jei Milita dar šiek tiek su vokalu padirbėtų , garantuočiau jai 1-ą vietą Vaikų Eurovizijoje . 🙂 daina užvedanti , išvaizdi mergaitė . sudomintų daug ką .
O Paulina , tai ką aš žinau . . . nuobodoką . . . ;ooo
p.s. netingim , pasirašom peticiją už Militą http://www.peticijos.lt/visos/59976 !! **

to egle
to egle
prieš 12 metus

mes ir nekaltiname Paulinos..ji sauni mergaite,bet komisija pasielge neteisingai,nes 1 vietoje buvo Milita..manau,tai visi akivaizdziai mato..As esu nei uz Milita nei uz paulina,bet esu uz geriausia daina,o siais metais tai yra Militos daina..:)

egle
egle
prieš 12 metus

Saunuole Paulina! Neverta kreitpti demesio i pavyduoliu krtika. O komentatoriam nebutina visko „krauti” ant Paulinos, ji tik atliko savo pareiga – tai yra padainavo nuosirdzia daina, kuri palies sirdele tiek mums tiek kitu saliu ziurovams. O kiek balu skyre ziurovai ar komisija buvo ne jos valia, vertino profesionalai taigi jie ismano tikrai daugiau negu kiti ziurovai.Beto Milita gavo daugiau ziurovu balu, nes ji daug populeresne nei Paulina

aha
aha
prieš 12 metus

bet taigi su vaiku eurovizija kitaip..tas kas laimi nebutinai rengia kitais metais savo salyje konkursa…

Karolina
Karolina
prieš 12 metus

Blemba užmiršau kad turėjo rodyt.Žodžiu dainos įrašą žiūrėjau pasidėjus ranką po galvą ir kas 10 sek.mirkčiodama ir taip ziuejau gal kokia 1min. Daina labiausiai skirta dainu dainelei .Nu nezinau,mano galvoje tik toks atsakymas kodel ja isrinko:”NENOREJO LEISTI STIPRIOS DAINOS,NES BIJOJO LAIMĖTI EUROVIZIJĄ,O TAI REIŠKIA,KAD NETURĖTŲ IŠ KUR IŠTRAUKT PINIGŲ.NES VISUS JUOS SUDĖJO Į EUROBASKET2011″

na taip
na taip
prieš 12 metus

Paulina,pripažink,kad laimėtoja yra Milita,ne tu,kad Lietuviai nori eurovizijoje matyti Militą,ne tave,tad užleisk jai vietą,būk supratinga ir teisinga..tu tikrai šauni mergaitė, bet daina tikrai nekokia..Manau lietuviai nenori ir vėl būti paskutinėse vietose..

Gabija.K
Gabija.K
prieš 12 metus

Pritariu Jolantai!!!!!!Žmonės,nebūkime abejingi neteisybei!!!Būkime vieningi ir nors kažkokioje srityje įdėkime pastangas, kad teisybė nugalėtų!!!!Juk mes Lietuviai ir mums turi rūpėti ka siunciame i eurovizija,juk Europa susidaro ispudi is tokiu renginiu apie musu sali,tad jei mums nepatinka išrinkta atstove(nes Lietuviu nuomone nugaletoja Milita)tai pasistenkim,kad klaida būtų ištaisyta..taigi dar karta http://www.peticijos.lt/visos/59976 uzeinate ir pasirasote..mums reikia jusu balsu!!Aš asmeniskai susitaikyciau su tuo, kad i eurovizija vaziuotu Paulina,jei ji būtų atsidūrusi 1 vietoje(bendroje lenteleje),bet kai 1 vietos laimetoja surinkusi daugiausiai ziurovu balsu atsiduria „uz borto” tai ima pyktis,kad tokia neteisybe..tie 7 zmones(komisija) nusispjauna i ziurovu balsus,bendra balu lentele,sales nuomone ir isrenka tai ka jie uzsigeidzia,to negalima leisti!!!

Pink
Pink
prieš 12 metus

be zodziu…

Senseless
Senseless
prieš 12 metus

Paulina su UPS pagalba ? Ar ne tie patys jau pereitą kartą kažkokio neįtikėtino stebuklo dėka liko 2vt(ir tada Milita užėmė žemesnę vietą komisijos dėka)? Ar gali būti sutapimas ar komisijos ištikro nepalaiko Militos. Jei žiūrovams patinka, tai komisija privalo ją „nuleisti ant žemės”. O UPS’ai kas jie tokie, kad taip myli juos komisija. Čia jų dėka Paulina ir laimėjo.

P.S. Nemaišykit dviejų skirtingų dalykų. Konkursas vaikų(taigi vaikai turi dainuoti), bet žiūrėti ir balsuoti gali VISI. Tad nesuprantu kodėl dainos turi būti vaikiškos ir skirtos tik vaikams ? Kodėl vaikai negali dainuoti tai kas jiems patinka(ir galbūt patinka ne tik mažiems vaikams)? Kas čia per įsitikinimas, kad balsuoja tik maži vaikai eurovizijoj?

P.P.S. Šiemet tikrai buvo silpnoka atranka ir tik Milita vienintelė buvo pasiruošusi. Nors daina „Tarp tavęs ir manęs” man labiau patiko.

/Bevardis/

gabija
gabija
prieš 12 metus

Nieko Milita nesumokejo..ka cia nusisnekat..as pvz ne milita palaikau, o jos daina..nes daina tikrai gera ir gerai atliekama..

lelyte
lelyte
prieš 12 metus

atkreipkite dėmesį į laimėtojų pritariamojo vokalo aprangą ir šukuosenas, visiška praeitų metų dainavusio berniuko apie cukrų pritarimo komandos kopija (gal tik šiek tiek pkeista). o kad nebūtų palyginimo, net youtube finalinis cukraus pasirodymas ištrintas. o fortepionu grojantis berniukas nukopintas iš praeitų metu Baltarusijos pasirodymo. daina neįsimenanti.
beje dėl Militos, man nelabai jos dainavimas patinka, bet šiemet tai tikrai pats verčiausias, tinkantis eurovizijai pasirodymas, tikrai trejetuką būtų daina pasiekusi pagrindinėje dalyje.
o kas liečia geros dainos, čia tiems rašau tiems, kas teigia, kad visos silpnos: negi jūs galvojate, kad vaikas gali kiekvienais metais po super dainą parašyti, reikia džiaugtis, kad iš viso kuria.
ir visiems kuriantiems ir dalyvavusiems vaikams: didelė pagarba už jūsų kūrybą ir dar didesnė pagarba už drąsą, kad išeinate į sceną su pakelta galva ir parodote, ką sugebate visai Lietuvai sėkmės jums ir stiprybės 🙂

Jolanta
Jolanta
prieš 12 metus

Aš taip pat pasirašyčiau peticiją. Manau, tai būtų pilietiška. Nors kartą turėtų laimėti sąžiningumas. IŠ LIETUVOS ATIMTA TEISĖ LAIMĖTI. Miela mergaitė Paulina dainavo tiesiog akademiškai, kokie ir yra dalis komisijos narių – Seiliai, „Bobų” atstovė ir kt., kurie iš vis nieko nesupranta apie sceninį įvaizdį, sceninį judesį ir kas patinka moderniai publikai. Dar tik prasidėjus finalui nustebau, kad buvo pakviesti Seiliai į galutinę atranką ir dar pajuokavau , kad išrinks pagal save, o taip ir atsitiko.Jie dainuoja puikiai, bet be akademiškumo jie daugiau nieko nemato ir nesupranta. Tai buvo vienintėlis profesionalus numeris su profesionaliai judančiais šokėjais, profesionalia choreografija, įdomia, išsiskiriančia, stilinga apranga. MILITA galėtų parvežti pergalę. Jei mūsų kieme 5 – 12 m. vaikai dainuoja MILITOS dainą, jei salė skandavo jos, kaip nugalėtojos, vardą, jei jai finale uždainavus staigiai pakilo balsuojančių žiūrovų skaičius, jei susumavus Žiūrovų ir Komisijos rezultatus ji liko pirmoje vietoje (Žiūrovai beveik penkis kartus mažiau prabalsavo už Pauliną) – tai nenuginčijami faktai, kad ir kas ką beskytų. Manau, suorganizuotą peticiją pasirašytų ir profesionalai, Vudis, Kirdeikis. Galų gale galbūt turėtų ką pasakyti ir Donatas Montvydas, kuris tikrai labiau supranta apie Euroviziją ir sceninį judesį nei Seiliai (su visa pagarba jiems).

Ramunė
Ramunė
prieš 12 metus

Nesu Militos gerbėja,bet gaila mergaitės. Jos daina buvo tinkamiausia eurovizijai. Dainuojant Paulinai perjungiau kanalą,nes toki nuobodi net atlikėjos vardo neįsiminiau.Kai žiūrėjau balsavimą mačiau, kad Paulina, bet net nepagalvojau kad tos nuobodžios dainos atlikėja. Gaila,bet balsavimas jau įvyko. Manau, kad iš trijų dainų geriausią dainą turėjo rinkti tik žiūrovai. Juk turėjo rinkti gražiausią dainą, tai juk dainos konkursas?!

ramuniukas
ramuniukas
prieš 12 metus

Milita, cia tikriausiai beveik visuose komentaruose kalba tavo atstovai spaudai ar ne 🙂 jau net ir nuobodu…pasiskaicius ju parasymus, tu atrodai vos ne PASAULIO STEBUKLAS :)kazin kiek tu jiems sumokejai kad jie taip deda galva uz tave?:)

gabija
gabija
prieš 12 metus

Visi nori,kad Milita vaziuotu i eurovizija,tai kodel vaziuoja kazkokia Paulina..??!!!!

Milita
Milita
prieš 12 metus

Sveiki.Čia Milita dėkoju visiems už palaikymą.Myliu

Nikas
Nikas
prieš 12 metus

Visiškai pritariu 31 komentarui. Aplamai, nebuvo nei vieno padoraus pasirodymo, verto tarptautinio konkurso. Milita tokia šiaip sau. Nebenaujokė šioj scenoj, tai galėjo bent teisingai intonuot. Visgi patirtis šiokia tokia yra. p.s. prajuokino 26 komentaras ;D

gabija
gabija
prieš 12 metus

rasom peticiją..kas uz??

vaida
vaida
prieš 12 metus

buvau pritrenkta, kai komisija paskelbe savo rezultatus!!! neteisinga, kad viska lemia komisija!!! 6 zmones labiau ismano nei visa Lietuva?!
Milita buvo ta, kuri galejo uzimti auksta vieta. manot, kad Paulinos daina bus idomi vaikams?!

.
.
prieš 12 metus

Nu baikit svaigti apie tuos žiūrovų balsus ir aiškus visiems galutinis rezultatas bus. nejaugi nematote, kaip „subalsavo” už Agnę ir Domantą žiūrovai? Dainos ir atlikimai TRAGIŠKI, o taip vadinamus žiūrovų balsus patys su ežio kortelėmis nusipirko.
Per tokius chimičintojus objektyvumas ir nukenčia. tas pats ir su Milita, tik jai komisija taškų pagailėjo, o buvo už ką, nes praetų metų jos gabasl Milijoną kartų geresnis.
Šiaip dainos visos tragiškos, nekabu apie šou , numerio užbaigtumą ar atlikimą.
Vaikiukai visi nusidainavote, kitus nr buvo tiesiog gėda ir liūdna žiūrėti ir klausyti, gerai kad krepšinį rodė per kitą kanalą.
Ką delegavo tą delegavo, NEŠVARŪS dalykėliai ir tiek. Gal todėl šiai metais tik 11 kandidatų (silpnų) ir atsirado. Nesulyginsi su praeitų metų atrankų dainomis. Sėkmės visiems, tobulėkite

Anonimė
Anonimė
prieš 12 metus

Jūs sakot,kad jos balsas silpnas????
Kaip gražiai ji dainuoja,o Milita tik šokinėja….
Nu žodžiu aBIEJŲ BALSAI GRAŽŪS, bet man patinka,kad į euroviziją pateko Paulina :} SĖKMĖĖĖĖĖĖS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emilija
Emilija
prieš 12 metus

Ta paulina net nedainavo o reke negraziai. Milita geriause is visu

Justas12
Justas12
prieš 12 metus

NESAMONE!!!!!! Milita turejo buti pirma. Ji buvo nepakartojama,daina uzdeganti , grazus pasarodymas,vokalas. O tos Paulinos daina nobodi,net neprisimenu jos…
Reikia protestuoti!!!

Kkukulis
Kkukulis
prieš 12 metus

Geda ir dar karta geda teisejam,bei ltr televizijai…

Nežinau :P
Nežinau :P
prieš 12 metus

Mes su drauge is Paulinos dainos pasijuokėme, kad jiegu ji Eurovizijoj pirma dainuos, tai visą Europą užmigdys. O kai Europiečiai atsikels, jie žinos tik Paulinos daina. O šiep daina nieko gero 😀

sakura-haruno
sakura-haruno
prieš 12 metus

nesamone!Ta daina leva!nebuvo verta laimeti-inai nobodi,neuzvedanti(to labiau mna tai galbut vienai atrodo,kad ta mergaite arba svepliuoja rba tiesiok nemoka dainot) man jurgaitytes slykscios dainos pakako

Egidijus
Egidijus
prieš 12 metus

Tiesiog eilinis LRT farsas ! Gėda ir kaip galima vaikams paaiškinti, kad tas kas buvo pirmas tapo antruoju?
Tai kam gi tas balsavimas jeigu viską nulėmė dėdžių ir tetų suokalbis!
Nepaaiškinami dalykai kai tvirtai pirmaujanti daina lieka už borto.
Šlykštu ir tiesiog baisu, kad jau nuo vaikystės pratinama prie to, kad viską sprendžia išrinktieji…

Me says
Me says
prieš 12 metus

Eina sau ta komisija, kaip visada padare nesamone.!!! Nesamone is vis kad komisijai leidzia isrinkt, nes pastoviai isrenka ta kas nepatinka visai Lietuvai. Dabar tos Paulinos daina visai neidomi, nezinau, net neisimenanti, jokios aukstos vietos tikrai neuzimsim. Va Militos daina tikrai buvo simta kartu geresne, jinai nusipelne vaziuot i Eurovizija. Durna komisija!!!

VIOLETA
VIOLETA
prieš 12 metus

NETEISYBE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZIUROVAI JAUCIASI APGAUTI! VISAI NEATSIZVELGTA I JU NUOMONE!!! KAM TADA BALSUOTI, JEI VISTIEK VISKA NUSPRENDZIA KOMISIJA???????????????? O KUR LIETUVOS ZMONIU NUOMONE? JI NIEKAM NEIDOMI :-(( DEJA………. GAILA VAIKU….. TAIP JAU YRA PAS MUS LIETUVOJE

mus apgavo
mus apgavo
prieš 12 metus

niekaip nesuprantu, kodel apgaudineja zmones ir ragina juos balsuoti. pagal ziurovus paulina buvo 6 vietoj, komisija dejo ir nusprende, kad vaikai buve auksciau uz ja, neverti dalyvauti ir issirinko, nuobodzia, neidomia ir silpnu balsu mergaite 🙁 niekada nebalsuosiu ir nemetysiu pinigu i bala

Viktoras
Viktoras
prieš 12 metus

Paulina neužleisk vietos militai jos daina , tas degu ritmu ne i tema , slykstu klausyti . PAULINA TAVO DAINA NUOSTABI PUIKI , GRAŽI , GERA KLAUSYTI , TU LAIMĖSI , BUS KAIP SU EVELINA SAŠENKO VISI SAKĖ KAD Š O ŠTAI 3 PAGAL GERUMĄ REZULTATAS.

Jonas
Jonas
prieš 12 metus

Blemba negaliu, išvažiuosiu iš Lietuvos, profesionalai tokie kad aš be žodžių !! Milita turėjo laimėt, žiūrovai buvo už ją, o Eurovizijos scenoje tos „išrinktos mergaitės”, nors derėtų sakyti PRASTUMTOS mergaitės, niekas nepastebės ir jos pasirodymo metu visi sedintys už ekranų arba užmigs,eis pavalgyt arba eis i tualetą. Aš apšalęs tokiu balsavusios žmonių daugumos nuomonės IGNORAVIMU. Todėl žmonės ir išvažiuoja iš Lietuvos, nes žmonių nuomonė čia niekam nerūpi,be abejo tokių žmonių tik daugės tol, kol į žmonių nuomonę bus atsižvelgta.Mano ilgo monologo pabaiga būtų tokia : KORUPCIJA, KORUPCIJA IR DAR KARTA KORUPCIJA. GRAŽINKIT MILITAI DAIKERYTEI ŠANSĄ NORS KARTĄ ISTORIJAI LIETUVAI KANORS LAIMĖT EUROVIZIJOJE.

Jolanta
Jolanta
prieš 12 metus

MILITA surinko 1688 skambučius, o Paulina -tik 311. Dėka Komisijos LIETUVAI ATSTOVAUS TAS, KAS NEPATIKO LIETUVAI. Net labai nesąžininga.

Jolanta
Jolanta
prieš 12 metus

Živile, prieš ką reikėjo ir kodėl reikėjo protestuoti, kai dar nebuvo paskelbti rezultatai? Būtent suaugę, o ne vaikų komisija išrinko Pauliną. O faktai kalba patys už save. Baisiausias dalykas yra abejingumas.

Živilė
Živilė
prieš 12 metus

Atsiprašau, kad įsiterpsiu į šį inirtingą pokalbį, bet man atrodo, kad buvo metas kada buvo galima balsuoti ir kai buvo galima protestuoti, o po laiko visi labai gudrūs sakyti kas geresnis ir kas blogesnis buvo. Asmeniškai man nei Milita nei Paulina nebuvo vertos pirmos vietos šiame konkurse. Militos pasirodmas buvo tikrai puikus, tačiau ne VAIKŲ eurovizijai kur turėtu būt parodytas vokalas, vaikiškas šou ir kur turėtu būti atsižvelgiama į mažąją publiką, o Militos pasirodymas jau viresniems, Paulina gal ir neturi ypatingo vokalo ar kaip kakam užkliuvo išvaizdos ar tai įvaizdžio, bet tai buvo vaikiška daina dainuota iš širdies, o tai manau ir yra svarbiausia. Gerbemieji, Skirkite kur yra renginiai suaugusiems, kur vaikams ir kur paaugliams gal tuomet susidarysite kitus vertinimo kriterijus ir nesiginčisyte dėl oro :)) gero sekmadienio vakaro

Gedas
Gedas
prieš 12 metus

tai kur i6sam8s re4zultatai?

Jolanta
Jolanta
prieš 12 metus

Pritariu, kad Paulinos daina puikiausiai būtų tikusi Dainų dainelei ar bet kokiam Seilių šeimos ar Noviko organizuojamam konkursui. Bet reikėtų atsižvelgti į Eurovizijos specifiką. Negi ir Donatas Montvydas nepalaikė Militos? Dar tikiuosi, kad paskelbs, kad įvyko klaida, nes turėjo išrinkti dainą, kuri patiktų ir Komisijai, ir Žiūrovams. Juk tokia ir buvo Militos daina.

Blogis
Blogis
prieš 12 metus

Paulinai nepritruko energijos?Jauciu kokia giminaite raso…

Jolanta
Jolanta
prieš 12 metus

Iš tiesų LRT išsityčiojo iš Žiūrovų ir MILITOS. Balsavimas buvo tik pajamų šaltinis. Faktai – Žiūrovai MILITAI davė 12 balų , ο Κοmisija – 10. Tuo tarpu Paulinai Žiūrovai skyrė tik 6 balus, o Komisija – 12. Sudėjus Komisijos ir Žiūrovų balus pirmoje vietoje liko Milita. Vadinasi, dusyk Milita buvo pirmoje vietoje. Ir staiga Komisija nepaisydama nieko tik pakartoja savo sprendimą, neatsižvelgdama ir į salės skandavimą. Neatsižvelgė ir į tai, kad paklausus vedančiajam, kas jų manymu laimės, salė aiškiai nurodė Militą. Tad nereikėjo mulkinti žmonių ir tyliai Komisijai nubalsuoti. Kaip Lietuvos pilietei labai gaila, kad Lietuvoje nieko nereiškia profesionalus sceninis parengimas – juk toks buvo vienintelis MILITOS, muzika uždeganti, patinkanti jaunimui ir vaikams, suaugusiems.Juk ji patiko visai Lietuvai. Ši daina galėjo būti ne tik Lietuvos, bet ir visos EUROVIZIJOS nugalėtoja. O dabar siunčiame niekuo neišsiskiriančią dainą su tiesiog miela mergaite. Labai nesąžiningas sprendimas. Kaip pilietė jaučiuosi apgauta.

Martis
Martis
prieš 12 metus

Balsavau už Militą, mano nuomone, ji buvo tikrai labiausiai verta ir nesuprantu, ką mano komisija? Paulinos daina puikiai tiktų „Dainų Dainelei”, bet Eurovizijoje su tokiom dainom kažką pasiekti maža tikimybė. Apskritai, balsavimo sistema šiemet, galiu pasakyti, buvo nevykusi, nes žiūrovai galutinam sprendimui įtakos neturėjo visiškai. Geriausias variantas būtų 50% žiūrovų, 50% komisijos su žiūrovų pirmenybe esant vienodai balų (panaikinti „superfinalą tik su komisija”).

lol
lol
prieš 12 metus

Ne energija o profesionalumas, beje energijos jai nepritruko :)) Negyvenkit sovietmeciu zmones, tik strakaliojimais pasaulio neuzkariausim :))pp

Blogis
Blogis
prieš 12 metus

Kas is tos dainos zliumbimo,vistiek niekas nesupras nieko,svarbiau energija,o ne stovejimas vietoj…

lol
lol
prieš 12 metus

Baikit cia nusisneketi is kvailo pavydo :))) Paulina nei turtingu teveliu dukryte nei cia kas buvo nupirkta. !! Ji labai nuostabi ir suzavejo tikru profesionalumu, kurio kitiems pritruko. Tris kart VALIO ! pati uz ja balsavau ir tikiuos Paulinuke uzims auksta vieta Eurovizijoje :))))

taip
taip
prieš 12 metus

Paulina uzleisk vieta Militai..:)

taip
taip
prieš 12 metus

tokia gera daina buvo Militos..1 vieta butume eme eurovizijoj..o isrinko..nesamone

Ne
Ne
prieš 12 metus

Neteisybe!!!!!protestuoju..turi buti atsizvelgta i ziurovu balsus..turi buti rengiamas svarstymas!!!!!!

Blogis
Blogis
prieš 12 metus

Nenustepciau jai ta Paulina kokia turtingu teveliu mergyte,kuriai nupirko vieta…

Justas
Justas
prieš 12 metus

LRT šiandien labai smagiai išsityčiojo iš visos Lietuvos. Išrinko tris geriausius, o kur antras persvarstymas dėl nugalėtojo ?

hgg
hgg
prieš 12 metus

Baisiau nei baisu, Net neatsimenu dainos.
Jei Patinka komisijai Lietuviams gėda daryti, tada puikus pasirinkimas.

Anonimas
Anonimas
prieš 12 metus

Metas keisti taisykle,kad teisejai is 3 dainu atrenka 1,nes eilini karta nugrybauja ir burzgia kodel mes nieko nelaimim,visiskai neziurima i ziurovu balsus….

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.