Eurovizija 2009 (renginys)Šokių EurovizijaVaikų Eurovizija

Lietuva nedalyvaus „Eurovizijos“ konkursuose?

lt-klAlfa.lt praneša, kad sklando kalbos, jog dėl finansinės krizės Lietuvos Televizija gali pasitraukti iš „Vaikų Eurovizijos“ ir „Šokių Eurovizijos“ konkursų.

Pasitraukimas tikrai nenudžiugintų žiūrovų, o ypač konkursų gerbėjų,  po to, kai šiemet abiejuose užėmėme aukštas pozicijas.

Papildymas

Antrame šios dienos straipsnyje alfa.lt rašo, kad dalyvavimas „Eurovizijos“ dainų konkurse taip pat pakibo ant plauko, todėl 2009 metais galbūt nematysime nei vieno iš trijų „Eurovizijos“ renginių.

Tuo tarpu lrytas.lt teigia, kad LRT nusiuntus pareiškimą Eurovizijos rengėjams apie atsisakymą dalyvauti jų rengiamuose konkursuose, po kelių valandų buvo pranešta, kad mokestis už dalyvavimą sumažėjo kone du kartus.

LRT taryba galutinio sprendimo dar nepriėmė. Belieka tikėtis, kad Lietuvos Televizijos išlaidos nebus sumažintos „Eurovizijos“ konkursų sąskaita.

Kviečiame diskutuoti šia tema įrašo komentaruose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

12 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Eldens
Eldens
prieš 14 metus

Biamba nu jai atsisakys eurovizijos tai isvis per telika nebeliks ko laukti. Sio renginio as laukiu kiekvienerius metus!!!

eurika
eurika
prieš 14 metus

Nusibodo
mes gi dar ne ubagu krastas bet nori toki padaryti
jei jau nedalyvaujam tai nors patransliukit per ltv juk koks skirtumas

karolina
karolina
prieš 14 metus

gal pagaliau gali but vaiku eurovizija ar ne nu gal ne siais metais o kitais.po velniu kazkoks durnizmas

Dobe(eurovizijos Lietuvos fanė)
Dobe(eurovizijos Lietuvos fanė)
prieš 14 metus

jeigu Lietuva paitrauks is eurovizijos tai mes visi žūsim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lietuva turi b8tinai dalivauti eurovizijoje ir trancliuoti eurovizijos I pusfinali II pusfinali ir galiausiai finala per lietuvos pirmaji kanala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dainora
Dainora
prieš 15 metus

Pats idomiausias dainu konkursas ir dar svorsto ar dalyvauti jokiu cia abejoniu negali buti!!!

Eurovizijos atrankos
Eurovizijos atrankos
prieš 15 metus

Na o kaip yra del rinkimu i eurovizija kas vaziuos? kodel nedaro atskiro , kaip visada? o daba i kazkokia dainu daina imete eurovizijos rinkimus, be to net vedejai nepasako, jog kas laimes, tas i eurovizija vaziuos…kas isvis per nesamone dedas..ziauru…nepamatyt eurovuizjos-tragedija tiesiog!!

vintage.
vintage.
prieš 15 metus

Nesamonė. Ir tai Lietuva neturi kuo pasigirti. Eurovizija tai pat yra jau įaugusi mūsų kraujyje ir daug gerbėju yra. O kam tada žiūrėt tą euroviziją kai gimtoji šalis nedalyvauja? Nusivyliau…

Nesamonw
Nesamonw
prieš 15 metus

As uz tai,kad dalyvautume,As esu tikra eurovizijos fane ir tikrai nesitaikstysiu su tuo,kad Lietuva svarsto tokia galimybe,Cia nera ka svarstyt.Daug kas nusimintu todedl manau,kad reikia dalyvauti

Krize
Krize
prieš 15 metus

Turim ekonomine krize, turim politine krize dabar ir moraline krize turesim.
Kazkaip nyku!
Prasau LRT rasti pinigu visiems siems konkursams! Aciu!

Senseless
Senseless
prieš 15 metus

Ką čia gali diskutuoti, ranka nekyla kažką rašyti… tai būtų tragedija.

/Bevardis/

euro
euro
prieš 15 metus

Baisu !!! man sokas kaip taip galima nebedalyvauti . Taupyti sio konkurso dalyvavimo kaina … Zema!!!

ScoRpo nuomonė
ScoRpo nuomonė
prieš 15 metus

žinoma žiauru, nors nelabai daug tu pinigu buvo isleista praeitais metais…. na gal filmavimas ir transliacija brangus… ir dar kaip specialiai siais metais eurovizija per pirma kanala, kuri pas mus nerodo, o ne per rtr planeta.. :((

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.