Eurodiena.lt

Prasideda „Eurodienos apdovanojimai 2011“!

2009 metais startavę „Eurodienos Apdovanojimai“ tapo tradicija ir šįsyk jau trečiąjį kartą simboliškai rinksime tuos, kurie šių metų „Eurovizijoje“ buvo geriausi ir kuriais labiausiai liko sužavėti lietuviai. Visą liepos mėnesį kviesime Jus, neatsižvelgiant į renginio rezultatus, rinkti nugalėtojus net 16-koje įvairių kategorijų.

Šiemet rinkimai vyks tokia tvarka:

  • liepos 2–8 dienomis, kas rytą pristatydami po dvi kategorijas, kviesime Jus balsuoti ir taip siūlyti pretendentus nominacijoms. Kiekvienoje iš šešiolikos kategorijų į kitą etapą pateks po penkis šalių atstovus: tris iš jų išrinksite Jūs, kitus du — „Eurodienos“ tinklalapio komanda;
    „Eurodienos“ kolektyvas taip pat galės nuspręsti, kad kuris nors vienas iš trijų skaitytojų iškeltų kandidatų nėra vertas atitinkamo apdovanojimo, ir tokiu atveju jį pakeisti ketvirtą vietą skaitytojų balsavime užėmusia valstybe.
  • antrajame etape (liepos 22–rugpjūčio 3 d.) viską spręsite tik Jūs, 16 kategorijų balsuodami už vieną iš penkių pretendentų.

Atsižvelgiant į tai, jog savo šalies atstovo vertinti objektyviai iš esmės neįmanoma, šiemet geriausius vėl rinksime tik tarp užsienio kolektyvų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Justas12
Justas12
prieš 12 metus

Laukiu :))