Vaikų Eurovizija

Jekaterina Riabova grįžta į „Vaikų Euroviziją“

Šiandien Maskvoje vykusį nacionalinės atrankos į „Vaikų Euroviziją“ finalą, kuriame, dėl galimybės atstovauti Rusijai gruodžio mėnesį vyksiančiame konkurse varžėsi 20 dalyvių, laimėjo Jekaterina Riabova. Armėnijoje mergina dalyvaus su kūriniu „Kak Romeo i Dzhulyetta“.

Trylikametė mergina „Vaikų Eurovizijos“ konkurse pasirodys jau antrąjį kartą. 2009 metais Kijeve vykusiame konkurse atlikėja su kūriniu apie mažąjį princą iškovojo net antrąją vietą ir nuo nugalėtojo iš Nyderlandų atsiliko tik 5-iais taškais.

Nors pagal „Vaikų Eurovizijos“ taisykles, ankščiau konkurse dalyvavusiems atlikėjams sugrįžti negalima, tačiau Europos transliuotojų sąjunga padarė išimtį. Dėl to yra manoma, kad kitąmet šios taisyklės iš viso nebeliks.

Rusija konkurse pasirodys jau 7-ą kartą. Šalis savo sąskaitoje turi vieną pergalę (2006 m.), du kartus liko per plauką nuo pergalės (2009, 2010 m.), o likę trys atstovai užėmė 9-tą (2005 m.), 6-tą (2007 m.) ir  7-tą (2008 m.) vietas.

Jekaterina Riabova — „Kak Romeo i Džiuljetta“

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

22 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Liucija
Liucija
prieš 12 metus

Vienintele nugaletoja siemet Vaiku Eurovizijoje. Surinko vienoda tasku skaiciu su Baltarusija ir vistiek liko 4vietoj… Labai gaila is ties, pasirodymas vertas daug daugiau nei Gruzijos arba Baltarusijos. O jei negirdejote, paklausykite 2009 m jos dainos v eurovizijoje, balsa tikrai mergaite turi 😉

Simona
Simona
prieš 12 metus

Nezinau, man tai taip nlb. geriausi mano manimu swedai o seip Tomai ir Lietuva buvo desimtuke (desimta vieta) tai tavo proc. nlb. O ir gruzinai Candy music siektiek nlb.

Hideo
Hideo
prieš 12 metus

po panelė neturėjo būt klaustuko 😀

Hideo
Hideo
prieš 12 metus

Puiki daina, melodija nuostabi, graži panelė? stilius tikrai neblogas tas kaip saket Kirkorovo? Džiaugiuos kadne opera buvo kokia ar ne koks džiazas. Jaučiu šiemet i rlinkiu jai geros vietos :)) Aišku tikiuos kad uždainuos ir tokiu Stiliu kaip kokia AySel (Kalbu apie dainą tonight) arba Sergėjus Lazarevas 🙂 Beje už Lietuvę Katya daug geriau sudainavo 🙂 Tikiuos Rusaitei pasiseks 🙂

qw
qw
prieš 12 metus

grynas rusiskas popso stiliukas. fuu…

Tomas
Tomas
prieš 12 metus

Noriu tam ,,Dalyviui” paantrinti – Paulina Talentų ringe finale dainavo – pats mačiau ir super atsiliepimai apie šią mergaitę buvo. Be to…vietų ten neskirstė, bobutei gali papasakoti…Ir savo Tik 4 ,,apdovanojimais” nėra ko girtis, juk jie – vietinės reikšmės, ar ne? Teisingai ,,dalyviu” ir įsivardinai, kai normaliai ką nors laimėsi, galėsi ir reikštis. Prie viso to ir beraštis dar…

aš.
aš.
prieš 12 metus

Labai charizmatiška mergaitė, matosi, kad labai laisvai jaučiasi scenoje, ji tiesiog gimusi jai, vokalas stiprus ir švarus, tik ta melodija man tokia neskani, tas tradicinis nuvalkiotas Pugačiovos ir Kirkorovo stilius.. Tikiuosi išaugusi pakeis tą stilių, nes karjera jai labai didelė nusimato.

Justas
Justas
prieš 12 metus

Nu kad paimsim paskutine vieta, tai jau konkreciai nusisnekejai 😀

Dalyvis
Dalyvis
prieš 12 metus

Kas nieko? Keturis apdovanojimus gavau ir Talentu ringe 2 vieta paemiau

Tomas
Tomas
prieš 12 metus

7metus dainuoji ir nieko?…Tai problemytė ne tik su balsiuku, bet ir su protuku. Ir dar ekspertas esi? Pats nieko negebi, o net ir vietas suskirstei?Tai debiliukas – tik tokie ir reiškia savo nuomonę. Gaila vargšiuko…

Dalyvis
Dalyvis
prieš 12 metus

Nestumkite, patys taip isaukite kaip ji. As dainoju jau 7m Bet, taip isaukti nemoku. Tad nevarykite, Cia geriau uz Lietuva padainos. Ji Desimtuke pateks pamatysite. Dodu 100% O lIETUVA PASILIKS pASKUTINIOJE vIETOJE 99,9%

Emiliukė
Emiliukė
prieš 12 metus

Sveiki… 🙂
Man tai lb.graži daina,balsas,pasirodymas..
Aiškų spėju Lietuviai geriau pasirodys, bet vistiek 🙂
Tai tiek..

O kad apie Meilę dainuoja, tai nieko blogo nematau .

Rokas
Rokas
prieš 12 metus

Man tai labai graži daina ir melodija įsimintina ir nežinau kodėl jūs kabinatės prie dainos minties.Vienintelė mano pastaba būtų ,kad man daug labiau patiktų jeigu nebūtų tų šokėjų ,nes jų šokis atrodo labai kvailai,o ji dainuotų viena ir atvažiuotų tas berniukas.

aaa
aaa
prieš 12 metus

o kas blogo Ramune? juk cia megaite dainuoja kaip isimylejo ir tikrai daugelis mergaiciu 13 jau simpatizuoja kitiems, tai nieko blogo cia:)

Ramune
Ramune
prieš 12 metus

melodija gera, balsas puikus, bet žodžiai, pati dainos mintis šlykšti. Nuo 13 metų varyt apie meilę? Čia ne vaikų eurovizijai. Tegu laukia suaugusiųjų eurovizijos.

aaa
aaa
prieš 12 metus

kokie mieliakai:)

Rokas
Rokas
prieš 12 metus

Nežinau, man tai nepatiko šita daina, tikrai bus geresnių… O šiaip, jei leidžiama sugrįžti, tai Lietuva turėtų siųsti Eglės Jurgaitytės ir Barto duetą, o tada galime tikėtis pergalės. 🙂

What
What
prieš 12 metus

Svaiska, jau toks nolaiferis kad net balus isimine 😀 Labai jau didele klaida pastebejai…

Manau tikrai bus geresniu dainu uz sia 🙂

Miroslav
Administratorius
Miroslav
prieš 12 metus

Taip, iš tiesų konkursas vyko Ukrainoje. Atsiprašome už netikslumus. O atsiliko penkiais taškais 🙂

Kiek mums žinoma, taisyklės dar oficialiai to neleidžia, bet Rusijos transliuotojas kreipėsi į EBU ir jiems leido. Rodos šią taisyklę planuojama panaikinti šiais/kitais metais.

Viktoras
Viktoras
prieš 12 metus

Ne Kipre vyko eurovizija kaip dalyvavo Jekatarina o Ukrainoje

Svaiska
Svaiska
prieš 12 metus

Pirma, ne Kipre vyok konkursas. 2009-ųjų konkursas vyko Kijeve, Ukrainoje.
Antra, atsiliko ne penkiais, o šešiais taškais.
Trečia, nuo kada taisyklės leidžia grįžti į Vaikų Euroviziją? 😕

Just@s
Just@s
prieš 12 metus

Neblogai 🙂 Labai įsimintina daina