Eurovizija 2011 (renginys)

56-ojo „Eurovizijos“ dainų konkurso trofėjų iškovojo Azerbaidžanas! Lietuvos atstovė Evelina — devyniolikta.

Iš Diuseldorfo praneša „Eurodienos“ reporterė Virginija.

Pieter Van den Berghe (EBU)  nuotr.
Eurodiena.lt nuotr.

Vos prieš kelias akimirkas Vokietijos mieste Diuseldorfe, kuriame beveik dvi savaites gyvenimas virė „Eurovizijos“ ritmais, pasibaigė finalas. Jame triumfavo Azerbaidžano atstovai su kūriniu „Running scared“. Lietuvos garbę dainų konkurse gynusi Evelina Sašenko surinko 63 taškus ir liko devyniolikta.

Po ilgo laiko Europa vieningai nesutarė dėl „Eurovizijos“ laimėtojo — net 21 finale dalyvavusi šalis gavo po maksimalų įvertinimą — 12 taškų. Daugiausiai — net 5 kartus — didžiausiu balu buvo įvertintas Bosnijos ir Hercegovinos atstovas Dino Merlin. Konkurso pradžioje favoritais laikyti Prancūzijos, Jungtinės Karalystės ir Švedijos atstovai liko toli nuo pergalės.

Nors tobulu vokalu ir nepasižymėjo, Ell ir Nikki duetas, sulaukęs 221 taško, sugebėjo triumfuoti „Esprit“ arenoje. Jų dėka 57-tasis „Eurovizijos“ dainų konkursas bus surengtas Azerbaidžane. Antroje vietoje liko po ilgos pertraukos į konkursą grįžusi Italija su 189 taškais, trečioje — vienu iš konkurso favoritų laikytas švedas Eric Saade, surinkęs 185 taškus.

Vieta Šalis Taškai
1 Azerbaidžanas 221
2 Italija 189
3 Švedija 185
4 Ukraina 159
5 Danija 134
6 Bosnija ir Hercegovina 125
7 Graikija 120
8 Airija 119
9 Gruzija 110
10 Vokietija 107
11 Jungtinė Karalystė 100
12 Moldova 97
13 Slovėnija 96
14 Serbija 85
15 Prancūzija 82
16 Rusija 77
17 Rumunija 77
18 Austrija 64
19 Lietuva 63
20 Islandija 61
21 Suomija 57
22 Vengrija 53
23 Ispanija 50
24 Estija 44
25 Šveicarija 19

Išsamūs rezultatai (spausti „scoreboard“)

Pergalę pelnęs pasirodymas:

Evelinos Sašenko pasirodymas:

Lietuvos žiūrovų ir komisijos balsai:

12 — Gruzija;
10 — Italija;
8 — Azerbaidžanas;
7 — Estija;
6 — Rusija;
5 — Serbija;
4 — Moldova;
3 — Jungtinė Karalystė;
2 — Vokietija;
1 — Suomija.

Lietuvai taškus skyrė:

12 — Lenkija, Gruzija;
10 — Airija;
7 — Serbija, Latvija;
6 — Jungtinė Karalystė;
3 — Norvegija;
2 — Rusija, Kroatija;
1 — Rumunija, Ispanija.

Nugalėtojų spaudos konferencijoje žurnalistai iš Azerbaidžano neslėpė džiaugsmo ir dėkojo Eldar ir Nigar už taip lauktą pergalę.

Po finalo spaudos centre pasirodęs Italijos atstovas Raphael Gualazzi, kuris konkurse savo šaliai iškovojo antrąją vietą,  spinduliavo gerą nuotaiką ir mielai pozavo su gerbėjais.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

112 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Sinfulcookie
Sinfulcookie
prieš 12 metus

Jeigu jau Azerbaidžanas prijungs šalių iš Azijos, kaip Pauliau rašei, tai nebežiūrėsiu eurovizijos, kai ten indišku dainikiu užgros ausis nukris :DD

Aušrinė Visockytė
Aušrinė Visockytė
prieš 12 metus

siaubas!!!!
Myyyyliuuuu Italijąąąąą!!! ;DDDDDDD turėjo būti pirma! o daug kas sakė, kad jų daina š – hahahaaaa! myyyyyliuuuu!
o Azerbaidžanas – ta siaubingas siaubas.. bet bent jau geras, manau, šou laukia kitais metais xDDDD

Paulius
Paulius
prieš 12 metus

labai nusivyliau, kad Azerbaidzanas laimejo buvo vertesniu. Man labai gaila Estu, o tokia gera daina, bet uzeme tik 24 vieta SIAUBAS, o sake, kad ji bus vos ne nugaletoja ir pan.. Ewelina saunuole jau nuo tada kai ja isrinko Lietuvai atstovaut apsidziaugiau, nes puiki daina ir Europa ja ivertins. Galejo uzimt aukstesne vieta, bet puiku, kad patekom bent i 20 – ka . !!!!
P.S. kadangi Azerbaidzanas Azijoj manau kitais metais prie ESC prisijungs daugiau saliu is Azijos ;(

fui
fui
prieš 12 metus

Laimejo NAFTOdzanas ;O

Azeris
Azeris
prieš 12 metus

SUPER REZULTATAI :)) LABAI DZIAUGIUOS KAD AZERBAIJANAS LAMIMEJO :)) daina GRAZI, GRAZUOLE GRAZI :))) ekranizacija ar kaip ten ji vadinas irgi buvo grazu:)) Interviu su Azerbaijaniete irgi buvo geri..Vaizdo klipas irgi daug kam patiko..dar klausiat kodel jie pirmi?? :-OOO vienintelis dalykas prie ko galima prikibt, tai kad GRAZUOLE nemuzikali labai jau:)) bet cia tikru tikriausia PERGALE:)) LAIMET KAI MOKI DAINUOT YRA VIENA, O KAI NEMOKI IR TAPT CEMPIONAIS va cia jau reikia meno::-PPP LB DZIAUGIUOS LABAI PATENKINTAS :))
P.S Dauguma vertinanciu balsuojanciu, kurie tiesiogiai itakoja rezultata..ju kriterijai visai kiti ir tokiems kaip Azeris daug svarbiau, pati IDEJA, o ne tie techniski ar kokie ten dalykai…KURYBA KURYBA GROZIS GROZIS KURYBA, va uzh ka duodami balsai:ish Azeri ir tokiu kaip jis:))) aisku ir kaimynai daug ka itakoja ir patriotiskumas ir verslas :))
p.s nors jei butu labai daug staciusiu uzh Azerbaijana, jis butu nelaimeje..cia jau kita virtuve :)) na..laukiam kitu metu, kolkas su paskutinem 6 eurovizijom einas :)) teisingiau nuo kada pradejau dometis nuo tada ir einas :DDD
ai what ever..viska susumavus i kruva: AZERBAIJANAS No 1 :-))) super :))

Saulytea
Saulytea
prieš 12 metus

Nugalėti turėjo Eric, jo šou ir daina buvo nuostabūs. Man Eric nugalėtojas…:)
O Azerbaidžanas tikrai buvo nevertas nugalėti, kaip ir Italija užimti antrą vietą. Nustebau dėl Bosnijos ir Hercegovinos, kad nemažai balų surinko.

Kandė
Kandė
prieš 12 metus

Jau prieš skelbian paskutinės šalies pasirodymą, džiaugiausi, kad švedija bent antri, bet ne.. paskutinė šalis taip sudirbo, kad italija paklio ir aplenkė, taip nervas paėmė ;DDD

Eurovizas to as
Eurovizas to as
prieš 12 metus

(sypsnis) tavo kometaras ilgiausias bet pats apgailietiniausias. Hmm nu as kai nuo pat Erico Saade patekimo is Svedijos i Eurovizija pamaciau daugumos jusu komentarus 90% galvojau kad is Lietuvos Svedai gaus 12balu. As pats zadejau uz Svedus balsuot bet kai nuo balandzio ta daina turejau telefe tai klausiau kas diena ir vakar pamaniau nebalsuosiu nes atsibodo ta daina sakau gali ir kitos laimet nesvarbu. Bet jus tai psikai as nesuprantu kam jus cia tam Eric i sikna lindot jei nebalsavot ?… Zodziu apgailetina eurovizija. Lazybu kontoros tai geriau is vis uzsidaro nes grybauja. Pasakysiu per visa Eurovizijos istorija ir balsavau ir spejau kad laimes ir atspejau. Alexandras Rybax Fairtale pati geriausia Eurovizijos daina sakykit ka norit apie mano komentara bet eurovizija taip sunervino kad telika apdauziau siais metais Italija 2… Moldova 12… krc Sudas! FIASKO!!!!!!!!!!!!

8
8
prieš 12 metus

Mano sirdyje Stefanas Raabas su savaip atlikta „Satellite” versija ir gyva muzika. Visa kita cirkas. Laimejo nafta !

Aleksandras to Azeris
Aleksandras to Azeris
prieš 12 metus

Sveikinu, su pergali tikriausiai sventi 🙂 Smagu kad laiimejai!

A
A
prieš 12 metus

BET JUS PRIESTARAUJAT PATYS SAU. IS PRADZIU ZMONES PYKSTA KAD KAIMYNAI BALSUOJA UZ KAIMYNUS, O NE UZ GERIAUSIA DAINA, O PASKUI VISI STUMIA KODEL ESTIJA IR BALTARUSIJA MUMS NIEKO NEDAVE.

Samanta
Samanta
prieš 12 metus

kitais metai Azerbaidžanas surenks toki ispudinga sou, oj kaip laukiu, neveltui laimėjo

Ingrida
Ingrida
prieš 12 metus

Balsavau už Italiją ir Švediją, ir štai kas gavos… dar lažybų punkte jau kovo mėnesį už šitas šalis buvau pastačius. Žiauriai gaila 🙁 Širdies skausmą malšinu italo daina 😀 Net negaliu apie Azerbaidžano gabalą pagalvot… Neatsimenu, kada Euroviziją buvo tokia neverta pergalės daina laimėjus.

Vilija
Vilija
prieš 12 metus

Nepatinka, kad Azerbaidžianas laimėjo. Tikrai nepatinka. Buvo ŽYMIAI GERESNIŲ dainų. Galėjo Švedija laimėt arba kokia Graikija. O čia tokių kaip Azerbaidžano dainų buvo belekiek. Ko kitiems taip patiko aš nesuprantu ;]

greta
greta
prieš 12 metus

švedas turejo nugaeti ir man jis atrode sti;priausias ir turejo nugaleti

neijus
neijus
prieš 12 metus

ispanijos daina kaip iš serialo !!. prieš daina reikėjo parodyt ”telemundo presenta” ;DD

Ūla
Ūla
prieš 12 metus

Švedas turėjo nugalėti. Buvo verčiausias pergalės. Man- jis nugalėtojas <3

slam
slam
prieš 12 metus

Eina sau anglija net i desimtuka nepateko 😀 sita eurovizija yra totalus slamstas…

Ziedlapiuke
Ziedlapiuke
prieš 12 metus

ŠVEDIJA buvo geriausia!!!! Eric Saade vistiek yra nugalėtojas. Pati balsavau už jį ir tikrai netikiu, kad daugiau niekas nebalsavo už Švediją…Tikrai turėjo Lietuva duot nors kelis taškus Švedijai…;/ Viską sudirbo komisija…NESAMONĖ!!!

Viktoras
Viktoras
prieš 12 metus

Parazitai Tie Baltarusai ir Estai , nė taško grybai jei būtų davę nors po tašką būtume buve 18 bet ir taip gerai net 2 , 12 points Manau mes su Gruzija tuoj tapsim , kaip Azerbaidžianas su Turkija , Kaip Graikija su Kipru

Viktoras
Viktoras
prieš 12 metus

Mes su draugais už Vengriją kažkur apie 100 balsu prabalsavom , o negavo nei vieno taško o saskaitą atėis tai nemažą

Gerda
Gerda
prieš 12 metus

Nu kodel ne svedija laimeja nesamone ;(

Rokas
Rokas
prieš 12 metus

Ne nu baisi eurovizija.Pats renginys geras.Bet rezultatai tai patylesiu azerbaidzanas kazkokie bebalsiai uzeme pirma vieta ,o geros dainos irs tiprus balsai trinasi lenteles apacioje.turejo laimet lena, svedija arba airija.Italija absoliutus meslas sveikinam sugrizus sveikinam sugrizus dar is latvijos paskutine akimirka 12 gavo ir nustume sveda i trecia vieta.Lietuva kaip visada savo gruzinams dvylika o svedui nieko nei ukrainietei nieko nu baisu.Svarbiausia mes Estijai 7 o tie brudai mums nieko tai bent serbija kuri priklauso balkanams mums dave 7 kroatija dave ispanija dave o cia nei baltarusija nei estija.

Karolis
Karolis
prieš 12 metus

Juokingiausi tai komentarai, kad Azerbaidžiano atstovai neintonavo, o švedas patiko. Tai jei girdit kaip vieni neintonuoja, tikrai turėjot girdėt, kad pusę dainos už Eric’ą sudainavo back’as… Ir apskritai tokia narcizinė daina, gali patikt tik tokiem pat narcizam arba skystom mergaitėm 😉 ‘I will be popular’ < Yeah, maybe but not a winner, haha. 🙂

laura
laura
prieš 12 metus

typo mes airiam nedawem ne tasko o airiai mums 10,jus atsipeikekit cia ne airiai uz mus balsawo ir tiek dawe,o esantys ir gywenantys airijoje lietuwiai patys tiek tasku surinko uz lietuwa,ir taip isejo kad airiai mum duoda kas met tokius didelius balus???jus ka pakwaisot.jei e airijos lietuwiai tai is airiu mes ne tasko negautume.

Jurga
Jurga
prieš 12 metus

tik 221 balai, tai parodo, kad šias matais nebuvo iš ko rinktis, o laimėjo šalis, turbūt europiečiai pamanė, kad Baku bus geras šou…

Tomikas
Tomikas
prieš 12 metus

Man nepatiko, kad Azerbaidžanas laimėjo, tačiau pats konkursas buvo nuostabus 🙂 Man patiko ši Eurovizija, nes buvo šansas padalyvauti kitomis šalimis Finale, o ne tiktai Izraeliui, Turkijai, Armėnijai, Norvegijai, Albanijai, Portugalijai.

O apie rezultatus manau, kad komisija pirmą vietą davė kokiai Italijai, kad nepabėgtų iš konkurso. Daina gera, bet ne Top 3. Norėjau, kad laimėtų kokia Ukraina, Vokietija, Suomija, Austrija, Vengrija, Estija. Tokios dainos, o ne cirkai. Estija tikrai neverta 24 vietos 🙁
Bet Austrija buvo didžiausi mūsų konkurentai, nes daina beveik tokia pati ir ji laimėjo 1 tašku ;D

haha
haha
prieš 12 metus

nesuprantu kas galėjo balsuot už italiją:D kažkokia nesąmonė. nu tik ne antrai vietai. azebaidžianas gal to ir nuspelnė, tik balsai galėjo būti stipresni. pagal mane turėjo laimėti Eric.. na bet yra kaip yra. esme kad azerbaidžianas net ne europoj…

http://www.eric-saade.the-talk.net

erika
erika
prieš 12 metus

Azerbaidzano daina tikrai grazi, tik, kad jie nemokejo jos gyvai sudainuoti, todel nelabai pritariu tam, kad jie laimejo konkursa… Jau geriau butu, kad ir ta pati Italija ar Svedija laimejusi.. O siaip labiausiai nustebino mane Ispanija. Nuostabus pasirodymas! Nepriekaistingas vokalas!!!! Nerealiai pasirode ispane, todel buvau ziauriai nuliudinta, kad ji tiek mazai tasku gavo 🙁

Sinfulcookie
Sinfulcookie
prieš 12 metus

Visa balsavima sedėjau be reakcijos…Azerbaidžano atstovai nepadainuoja vpš, galėjo tos pritariančios vokalistes viska dainuot 😀 Švedija turėjo laimėt ir taškas, ir tikrai ne dėl jo grožio. Tikrai gražus vaikinas, bet mane pati daina veža, kad ir kokie ten tie žodžiai būtų gerai yra viskas. Ir kas tuos balsus dalina? Rimtai Lietuva nei balo Švedijai nedavė, kai tiek gerbėju buvo.

anonim
anonim
prieš 12 metus

man tai svedas nepatiko, dziaugiuosi kad jis nelaimejo. gaila kad geros dainos uzeme paskutinias vietas.

Viku
Viku
prieš 12 metus

Kaip džiaugiausi pradžioj, kai Švedija pirma buvo… O dabar azerai??? Daina gera, bet kaip kažkas sakė ne pirmai vietai. Va, pernai užpernai tai jų pasirodymai patiko, galėjo laimėt, šiemet taip norėjau, kad Švedija laimėtų :/// Nesąmonė.

Na, dabar visi draugiškai keliausim į Aziją, naftos šalį, kitais metais….

Eurovizijos fane
Eurovizijos fane
prieš 12 metus

Ka galiu pasakyt?man absoliutus šokas,bet rezultatai,manes per daug nenuvile,bet ir ne paguode:-Pkodėl po galais lietuva negali nieko idomaus sugalvot ir išsiskirt?gal kas gali i ta klausima atsakyt.O šeip labai palaikiau švedija,manau nėra labai teisinga,kad švedija nelaimėjo,bet ka padarysi

boruzele
boruzele
prieš 12 metus

nesuprantu kas galėjo balsuoti už Italiją? Per tą dainą vos neužmigau ;D

GGG
GGG
prieš 12 metus

Gaidynas ne daina tų Ažarbainiečių.. Žiauru :DD Galėjo Švedas laimėt , nu ir Italija geriau nei Ažarbaidžianas, pykstu žodžiu.
Evelina vis tiek šaunuolė !!!!

ash
ash
prieš 12 metus

Fe, tada jau norejau, kad svedai laimetu. Tie net neintonuoja.

Eurovizas to as
Eurovizas to as
prieš 12 metus

Nesamoniu nesamone beveik visos vietos nesamone. FIASKO.

Destiny
Destiny
prieš 12 metus

Azerbaidžano daina visai graži, bet nemanau, kad buvo verta pergalės. Geriau būtų Švedija laimėjus!!

Laura
Laura
prieš 12 metus

Manau, kad visiska nesamone, kad azerbaidzanas laimejo visai nieko gero svedas buvo 100kartu geresnis!!!!!!!!!!

Evelina
Evelina
prieš 12 metus

Laimėti turėjo Airija. Rūbų stilius ir išvaizda dar nereiškia, kad jie – gėjai. Tikrai nusivyliau Lietuva, nes jiems nedavė nė taško, o štai Airija skyrė 10. Jie parodė kažką skirtingo, jų daina tikrai puiki, galėčiau klausyti dieną naktį.
Švedai tikrai neturėjo laimėti ir džiaugiuosi, kad taip įvyko. Daina jų – tipiška, žodžiau beprasmiai.
Ir Azerbaidžano daina buvo ne ką geresnė. Visgi žmonėms patinka tas pats per tą patį. Banalu.

Ramune
Ramune
prieš 12 metus

Nikai, pagal Tave rokas negali egzistuot? Čia tas pats, kaip drausti gyvuoti repui ar tam pačiam popsui. Profesionalioji komisija turi priimti visus stilius. Jei tu groji roką ir tik staugi į mikrofoną, tai nieko gero. Tam ir yra komisija, kuri tuos dalykus žiūrėtų. Čia ne pageidavimų koncertas ir komisijoj ne Povilaitis, Katunskytė ar Jungėnų kapela. Pagaliau ir jiems Eurovizijoj dalyvauti neuždrausta.

Bratka
Bratka
prieš 12 metus

Laimėti turėjo Airija, UK arba Vokietija. Airių daina linksma ir „ištaškanti”, anglų gera eurovizinio tipo daina, o Lenos nors ir ne visai eurovizinė, bet labai gera, geresnė už pernykštę ir tai nustebino.

eurovision fan
eurovision fan
prieš 12 metus

Siaubing eurovizja,aš negaliu patikėt kaip aukštai ji krito,tai tik patvirtina kur pasaulis rytasi.Apie balsavima patyliu,bet džiaugiuosi,kad Gruzija davė 12balų,ir mes jiems davėm 12balų.Dauguma tikriausiai nežino,kodėl gruzija davė tiek,nes kai buvo karinis konfliktas mes gruzijai padėjom,ir jie atsidėkodami davė.O rezultatai,mane šokiravo,Švedukas liks mano širdije per amžius,sveikinimai azaerbadžanui

Nikas
Nikas
prieš 12 metus

Ir apskritai, kokia čia turėjo būti komisija, jei tokie rezultatai.. Atseit profesionalioji.. Nu atsiprašau. Pvz, Gruzija.. Kur čia grožis? Rokeriams, metalistams ir kokiems aliuministams (;D) ši daina patiktų, bet ar visai Europai ir tuo pačiu „profesionaliajai“ komisijai? ;DD
Italai buvo žiauriai geri. Tik vokalas galėjo būti šiek tiek tvirtesnis. Įvaizdis puikus 🙂 Jau geriau už švedus, graikus, uk. Čia ne grožio konkursas ;DDD

Karolis
Karolis
prieš 12 metus

Cha cha cha, taip jum ir reikia Eric Saade ir Blue gerbėjam! 🙂

O šiaip rezultatai man daug maž patiko (na galėjo Lietuvą bent į top15 stumtelt, bet…) Labiausiai kas nepatiko – tai Užkuraičio komentarai. Visi turim savo nuomones, bet šiuo atveju jis turėjo išlikt šališkas ir nesakyt, kuri daina jo manymu gera, kuri ne, man tai nepatiko. Džiaugiuos Italijos 2 vieta buvo visiškai kitoks pasirodymas ir šekit. Ir labai smagu stebėt rezultatus buvo, nes iki 35 šalies nugalėtojas dar nebuvo toks aiškus… O Evelina tiesiog šaunuolė ir gal net gi nesvarbu kaip ją Europa įvertino.

Baubas
Baubas
prieš 12 metus

Man buvo juoko koma,kai Lenkija 12 balsų davė.Po to supratau,jog čia dėl Evelinos lenkiško kraujo. 😀 Apibendrinant,esu labai nusivylusi rezultatais.Azerbaidžanas laimėjo vien dėl savo begalinės reklamos,o Italiją visi sveikino sugrįžus.Tikėjau švedo pergale,tačiau teko nusivilti.Nesugebėjom net 1 balo sukrapštyti…Apgailėtina.Viskas per mūsų puikiąją komisiją,nekenčiančią popso.Anglija,Estija,Ispanija,Gruzija nepelnytai žemai.Žodžiu,esu nusivylusi iki pat šaknų.

sypsnis
sypsnis
prieš 12 metus

Na, pabusiu ir as cinike kritike – aisku, kad balsavimas juokingas, ypac ziurovu – o ko galima tiketis? Ar, nuosirdziai, prie sirdies ranka prideje, galit prisipazinti daug sms nusiunte, ar skambine nors karta uz savo favoritus ? :d As prisipazystu -tikrai nei vieno karto : – prisedu, paziuriu, net pasigeriu arba paburnoju net kartais, bet telefono i rankas neimu :D, praejo prabego tas amzius, heheh 😀 .O kas balsuoja? Mano nuomone, vaikai ir zalias zalias jaunimelis :D, nes jie reaguoja „arsiausiai”, savo nuomone gina ir isreiskia garsiausiai :D. Tad ir yra rezultatas – kaimynai ir Azerbaidzianas :D. Ir dar koks vienas kitas grazus jaunom mergaitems berniukas :D.
Na nepiktai as cia – ir ne 50 man :D. Tik siaip, eurovizijos pabaigos neisejo paziuret, tai ilindau pasiskaityt cia, ir – keista, nebudinga man nuotaika uzejo savo nuomone isreikst D:.
Evelina – juokingiausia, bet akivaizdiai kitaip negalejo ir buti, kad 12 balu is lenku – nors jeigu lenkai siustu savo atstove kokia pvz. Agne Duonyte, paisiuvusia suknele pas musu Juozuka, tai garantuoju, kad lietuviukai uz „saviske” tikrainepagailetu balsu :D. 😀
O mano favorite – sveicare. Paskutine liko, na ir ka cia – pykti, kad mano skonis nesutapo su minios paagliuku ir vaikiuku, bei kaimyniskai nusiteikusiu aktyvistu ? Nea :D, as atsipalaidavus paziuresiu sou, paplepesiu,padiskutuosiu ta tema su draugemis, bet tikrai sau nervu negadinsiu pergyvendama. kad cia kazkas vyksta „nesaziningai ir neteisingai ” 😀
Sekmes visiems :D.

Tautvydas
Tautvydas
prieš 12 metus

48 patys sakot kad visi tik uz kaimynus baljuoj ir kad nesamoni tai kad estai nebalsavo tai uz geresne daina balsavo

Nikas
Nikas
prieš 12 metus

Lenos pasirodymas buvo įdomus ekranų dėka.. Kaip daina – nieko gero

Tautvydas
Tautvydas
prieš 12 metus

svedija tureja laimet, o kad estija ir suomija tokia zema vieta paeme nesamoni kad airiai paemi astunta tikra kvailysti kai gejai atrodo