Eurodiena.lt

„Eurodienos“ žaidimas „Eurovizijos milijonierius“ sugrįžta!

Artėjančio ketvirtojo  „Eurodienos“ gimtadienio proga, kviečiame visus mūsų skaitytojus išbandyti savo žinias apie „Euroviziją“ jau antrą kartą internetinėje erdvėje mūsų rengiamame konkurse „Eurovizijos Milijonierius“.

Kaip patekti tarp dešimties dalyvių?

Kasdien, nuo kovo 8 iki 14 dienos, lygiai 20.00 val. „Eurodienoje“ bus pateikiamos atrankinės užduotys. Pirmas, pranešimo komentaruose teisingai atsakęs į visus klausimus, bus pakviestas individualiam žaidimui. Laimingasis skaitytojas galės pasirinkti vieną iš trijų vakarų, kurio metu atsisės į virtualią žaidėjo „kėdę“:

  • Kovo 16 d. (trečiadienis) 20.00 val.;
  • Kovo 17 d. (ketvirtadienis) 19.00 val.;
  • Kovo 18 d. (penktadienis) 19.00 val.

Prie septynių atrankinius klausimus įveikusių dalyvių prisijungs trys „Eurodienos“ deleguoti žaidėjai — pirmojo „Eurovizijos Milijonieriaus“ nugalėtojas bei praeitų metų „Eurodienos“ viktorinos pirmų dviejų vietų savininkai.

Kovo 18 dieną paaiškės, kam atiteks „Eurovizijos Milijonieriaus“ titulas, o trims geriausiai pasirodžiusiems dalyviams įteiksime simbolines dovanas — „Eurovizijos“ motyvais puoštą puodelį bei ženkliukus.


Taisyklės

Vieną iš trijų pasirinktų vakarų nurodytu laiku dalyvis privalo ateiti į specialų žaidimo pokalbių kambarį (per „Skype“), kuriame taip pat bus kiti tos dienos žaidėjai, žiūrovai bei vedėjai.

Kelyje iki milijono taškų žaidėjo lauks 15 klausimų — taip pat kaip televiziniame žaidime „Kas laimės milijoną?“. Kiekvienas iš jų turės keturis atsakymo variantus. Perskaityti klausimą ir parašyti atsakymo raidę dalyvis turės tik 20 sekundžių (ilgesniam klausimui — 25 sek.), todėl rasti atsakymą, naudojantis internetiniais šaltiniais, bus praktiškai neįmanoma. Jeigu žaidėjas per nurodytą laiką nepateikia jokio atsakymo — tai traktuojama kaip sustojimas.

Kuo didesnė taškų suma — tuo sudėtingesnis klausimas. 1.000 ir 32.000 taškų — nesudegančios sumos.

Susidūręs su abejonėmis dėl atsakymo varianto, žaidimo dalyvis gali:

a) bandyti atspėti, rizikuodamas baigti žaidimą ir prarasti visus taškus, išskyrus nesudegančią sumą (jei ji pasiekta);
b) sustoti ir savo žaidimą užbaigti su surinkta suma;
c) pasinaudoti viena iš trijų pagalbų:

  • Dvi galimybės pateikti du atsakymo variantus:
    Jei žaidėjas nėra tikras dėl savo spėjimo, gali iškart pateikti du variantus. Užtenka, kad tik vienas iš jų būtų teisingas.
    Papildomo prašymo pasinaudoti pagalba nereikia: žaidėjas, žinodamas, kad turi tokią neišnaudotą galimybę per 20 sekundžių, skirtų atsakymui, turi iš karto pateikti du variantus (pvz.: „ B C“).
  • Sudeginti klausimą:
    Vieną kartą per visą žaidimą žaidėjas gali suklysti. Tokiu atveju klausimas „sudeginamas“, o žaidimas tęsiamas.

Klausimai aprėps visą „Eurovizijos“ dainų konkurso istoriją bei ateitį nuo pat 1956 iki 2011 metų. Taip pat galimi keli klausimai iš „Vaikų Eurovizijos“ bei „Šokių Eurovizijos“ konkursų.


Dėl galimų taisyklių neaiškumų galite kreiptis šio pranešimo komentaruose arba mūsų kontaktais, nurodytais čia.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miglaja
Miglaja
prieš 13 metus

Šaunuoliai, šauni idėja 🙂

L.P.T
L.P.T
prieš 13 metus

O kada prasides

L.P.T
L.P.T
prieš 13 metus

Tikrai dalyvausiu

kkk
kkk
prieš 13 metus

hmm 😀 idomu.. ;DD

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.