Eurovizija 2011 (dalyviai)

Bulgarijos nacionaliniame finale triumfavo Poli Genova

Poli GenovaVėlyvą trečiadienio vakarą Bulgarijos žiūrovai kartu su komisija išsirinko savo šalies atstovę „Eurovizijos“ konkurse — ja tapo Poli Genova su daina „Na Inat“.

Nacionaliniame Bulgarijos finale iš viso varžėsi 19 atlikėjų. Vakaro programą pradėjo vienos iš vedėjų Maria Ilieva daina „I like“. Vėliau eilės tvarka savo dainas atliko visi 19 finalo dalyvių. Po visų finalininkų pasirodymų savo sugebėjimus pademonstravo ir kitas vakaro vedėjas Orlin Pavlov, atlikdamas kūrinį „Chicago“ .

Kol vyko balsavimas, scenoje pasirodė įvairūs Bulgarijos atlikėjai. Tarp svečių buvo vieni iš šių metų „Eurovizijos“ dalyvių — Rumunijos atstovai „Hotel FM“ su konkursine daina „Change“.

Paskelbus rezultatus, išaiškėjo, kad už 24 metų atlikėją iš Sofijos Poli Genova vienodai balsavo tiek žiūrovai, tiek komisija, skirdami po 12 balų.

Poli Genova nėra naujokė scenoje. Jau būdama 8 metų ji prisijungė prie vaikų vokalinės grupės „Bon-Bon“. Vėliau 2005 ir 2006 m. su grupe „Melody“ ji dalyvavo nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose, o 2009 m. atrankoje liko antra.

Tai bus jau septintasis Bulgarijos pasirodymas „Eurovizijos“ scenoje. Kol kas sėkmingiausias jos mėginimas buvo 2007 m. Suomijoje — tuomet atlikėjai Elitsa Todorova ir Stoyan Yankoulov su daina „Water“ pateko į finalą ir ten užėmė 5 vietą.

Šiemet Poli Genova pasirodys antrame pusfinalyje gegužės 12 dieną.

Poli Genova „Na Inat“ daina nacionalinėje atrankoje:

Poli Genova „Na Inat“ dainos vaizdo klipas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

11 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
qw
qw
prieš 13 metus

ir nestumkit ant to klipo cia gal tik tinklalapio kurejai parase kad cia klipas, beto BON BON studija kurioje Polly dainavao yra viena is geriausiu Bulgarijoje. Jei Lietuvoje atsirastu tokiu butu super !

qw
qw
prieš 13 metus

ir beto jau issirinkome ir man si daina yra geresne uz musu. cia yra mano nuomone ir neisterikuok nes as nesvaikstu o tik sakau savo nuomone lol

qw
qw
prieš 13 metus

Ane tu man neaiskink

Ane
Ane
prieš 13 metus

qw, tu nesvaik, mes dar net neišrinkom o tu jau čia sapalioji, vistiek mes būsim aukščiau finale už bulgarus 😀

Simona
Simona
prieš 13 metus

Awesomiškas klipas……….

qw
qw
prieš 13 metus

Pagaliau jos svajone issipilde. Daina labai patinka. Tiesiog nuostabi. Ir bulgaru kalba labai grazi. Sekmes. Si daina tikrais yra geresne uz ta kuria mes issirinksime.

shame
shame
prieš 13 metus

Vaizdo klipas tai įspūdingas, kokie efektai, kokia grafika.. 😀

Edgaras
Edgaras
prieš 13 metus

Oho, koks geras vaizdo klipas 😀 turbūt ilgai kūrė ir daug lėšų tam skyrė. Daina vidutiniška, net rėžia ausį priedainis.

;]
;]
prieš 13 metus

Jei cia jums bloga daina,tai LT atrankoj normaliu dainu nerasta.

SKAISTE
SKAISTE
prieš 13 metus

is visu iki siol isrinktu – geriausia.

Fanas
Fanas
prieš 13 metus

Gaila, kad ne mūsų pusfinalyje, nes daina tai prasta. 😀