Gyvenimas po Eurovizijos

Globotiniai kartu su Lina Joy įsiamžins muzikiniuose vaizdo klipuose (delfi.lt)

Iki TV3 ir SEB organizuojamos „Išsipildymo akcijos 2008″ finalo liko mažiau nei mėnuo. Vaikų globos namai per šį laikotarpį sulaukia daug paramos ir dėmesio, kurio jiems taip trūksta. „Išsipildymo akcija” vaikams teikia džiaugsmą ir šilumą. Jie visuomet laukia jos renginių – ne tik dėl materialinių gėrybių, jie laukia žmonių, kurie pas juos atvažiuoja su rūpesčiu ir dėmesiu. Kiekvienas svečias yra ypatingas ir laukiamas, ypač jei tai – jiems puikiai pažįstamas žmogus.
Vaikų mėgstama dainininkė Lina Joy šiemet kartu su akcijos organizatoriais nusprendė suteikti vaikų globos namų auklėtiniams kiek kitokį džiaugsmą – jau daugiau nei savaitę ji lanko mažus ir didelius, ne tik bendrauja su jais, o ir kartu nusifilmuos naujų dainų klipuose.

Toliau skaitykite DELFI straipsnyje.

Šį savaitgalį Lina vieši Maksvoje, kur dalyvauja „Vaikų Naujosios Bangos“ (Detskaja Novaja Volna) konkurse. Dar kovo mėnesį jaunoji atlikėja dalyvavo pusfinalyje, kur pateko tarp aštuonių savo amžiaus kategorijos finalistų. Šiandien konkurso dalyviai atliks po kūrinį iš filmo ar animacinio filmo, o rytoj komisijai ir žiūrovams pristatys savo dainas.

Kaip seksis Linai, pranešime vėliau, Eurodienoje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Nad
Nad
prieš 15 metus

„Šį savaitgalį Lina vieši Maksvoje, kur dalyvauja „Vaikų Naujosios Bangos“ (Detskaja Novaja Volna) konkurse. Dar kovo mėnesį jaunoji atlikėja dalyvavo pusfinalyje, kur pateko tarp aštuonių savo amžiaus kategorijos finalistų. Šiandien konkurso dalyviai atliks po kūrinį iš filmo ar animacinio filmo, o rytoj komisijai ir žiūrovams pristatys savo dainas.

Kaip seksis Linai, pranešime vėliau, Eurodienoje.”

Dar vis nepranešėt, kaip jai sekėsi. ;D

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.