Eurovizija 2011 (atrankos)

Pirmajame nacionalinės atrankos pusfinalyje — daugybė naujų veidų

eurovizija-lietuva

Šiandien LRT studijoje buvo surengtas pirmasis 2011 metų Lietuvos nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ pusfinalis. Renginys bus transliuojamas šį šeštadienį, 21.00 val. per Lietuvos televiziją.

Pirmajame pusfinalyje pasirodė 14 dalyvių (eilės tvarka):

  1. Mino;
  2. Aurelija Slavinskaitė;
  3. „Mezzo Tronic“;
  4. Laura Jaraitė;
  5. Neferitė;
  6. „The Independent“;
  7. Gintarė Korsakaitė;
  8. Dovydas Maščinskas;
  9. Monika Linkytė;
  10. Martynas Beinaris;
  11. Urtė Šilagalytė;
  12. Sasha Song;
  13. Agnieška;
  14. Ramūnas Difartas.

Atlikėjų pasirodymus komentavo ir vertino penki komisijos nariai:

  • Dainininkė Rosita Čivilytė;
  • Choreografas bei šokėjas Gytis Ivanauskas;
  • „LATGA-A“ atstovas Faustas Latėnas;
  • Muzikologas, radijo stoties „Opus 3“ vadovas Darius Užkuraitis;
  • Prodiuseris Jonas Vilimas,

Pozityviausiais komentarais žiuri apipylė „The Independent“ (grupė sulaukė ir didžiausio palaikymo salėje), Monikos ir Sashos Song pasirodymus. Tuo tarpu daugiausiai kritikos sulaukė Aurelija, „Mezzo Tronic“ ir, ypač, Neferitė. Rosita Čivilytė negailestingai rėžė, kad jeigu būtų jos valia, merginos iš viso neleistų į sceną.

Komisijos balsai buvo sudėti į voką, užantspauduoti ir juos sužinosime tik šeštadienį. Jie bus paversti į balus ir sumuojami su žiūrovų balsais. Taip paaiškės 3 dalyviai, kurie pateks į finalą.

Eterio metu daug kartų bus parodyti tarpiniai balsavimo rezultatai. Be to, palaikyti savo numylėtinius, skambinant ir siunčiant SMS žinutes, galėsite jau nuo pirmojo pasirodymo.

Iš visų į finalą nepateksiančių atlikėjų, LRT pasilieka teisę deleguoti net 5 dalyvius. Dar vienas dainininkas finale atsidurs portalo zebra.lt skaitytojų dėka.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

20 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
ane
ane
prieš 13 metus

kuklumas skorpus puosia? : ))))

eureka
eureka
prieš 13 metus

pirmoje eileje zmogiskumas, o lietuviu „pagirtinas” bruozas visus smeizti ir zeminti.

Kalija
Kalija
prieš 13 metus

O bus toks bajeris kad paklius tas, ko visiškai nesitikite 😀

jolanta
jolanta
prieš 13 metus

Taip,ji gera specialiste dainuoti su Radziu, bet kitu stiliu ji neismano,tokiu kaip indie, idm, synth pop. Is tikruju ji jokiu konkreciu pastabu nepasake,supratau,kad tik savus mokinius gerai vertino. buvau ten tad zinau. Si vakara patys pamatysit.

to jolanta (3)
to jolanta (3)
prieš 13 metus

Galvok, ką šneki.. Čivilytė savo srities profesionalė.. Popso aišku. Jei ji užsikabino, prie jos dainavimo, vadinasi – ne be reikalo

Tomas
Tomas
prieš 13 metus

Mino Go !! 😀
Sasha song nieko ypatinko dainoi neradau taigi s… 😀

to eureka
to eureka
prieš 13 metus

Reik žinot, kur eini… pramogų pasaulyje niekam neįdomu, kam skauda ar neskauda, ne į vaikų daržą eina 🙂 Žinoma, kiekvienas turi savo nuomonę 🙂

Nieks
Nieks
prieš 13 metus

O kaip ten patekot? :O aš irgi norėčiau pažiūrėt kitąkart

Ne
Ne
prieš 13 metus

Monika man geriausiai pasirode ir labai sasha nustebino

pikta
pikta
prieš 13 metus

kiek galima kisti ta Sasa Song, JIS NETURI JOKIO TALENTO, PADAINAVO KARAOKE PAGAL FONUSKE. VAIZDO NULIS, MERGAITES SUDEJIMO PLIKAS „ONO”.

JI
JI
prieš 13 metus

GAILA ,kad ne tiesioginė transliacija,ryt būtinai žiūrėsiu,jei būtų transliuojama tiesiogei šeštadienį būtinai atvykčiau pažiūrėti,labai vertinu kaip atikėją sashą Song ,man nors ne gėda kad lietuvoje yra tokių atlikėjų ,tai naujas atradimass ir evelina sašenko,na bet sashos Song dainavimo man niekas neatstos,bet ne visiems tai suprasti,nes pas mus kišamas dažnai pigus popsas ,ačiū sasha song už tai ką darai ačiū kad esi.

eureka
eureka
prieš 13 metus

too moterys – kritikai turetu buti parinkti zodziai, kad kito neskaudintu, o jos pasakyti zodziai zmogu gali sugniuzdyti.

SUVALKIJA
SUVALKIJA
prieš 13 metus

labiausiai palaikau SASHĄ SONG,toliau Eveliną Sašenko,Donatą Montvydą,jie tikra to žodžio prasme talentai,jie gabūs,muzikalūs ,profesonalūs,sėkmės,sėkmės JUMS.

belekas
belekas
prieš 13 metus

TIK UZ MEZZOTRONIC’US!!! SAUNUOLIAI VYRAI!!! NAUJI STANDARTAI VISADA SUSILAUKIA KRITIKOS IR PAZEMINIMO, NES SENIAMS SUNKU SUSITAIKYT SU TUO, KAD JU DIENOS SUSKAICIUOTOS… TACIAU ATEINA LAIKAS, KAI VISI PRADEDA VERTINTI NAUJA DVASIA.. LAIKYKITES VYRAI IR LAUKITE SAVO VALANDOS! JI TIKRAI ATEIS!!! O VISIEMS JU KRITIKAMS LINKIU GERAI PERMASTYTI AR TIKRAI NESPJAUNA I VANDENI, KURI VELIAU REIKS GERTI…

ScoRp
ScoRp
prieš 13 metus

pagarba Čivilytei. nors ji dažnai būna paskutinė kalė, bet Neferitė nieko daugiau ir neužsitarnavo 😀 elgėsi kaip pasikėlusi holywoodo žvaigždė. nors atrodė pigiai, dainavo pigiai, o kalbėjo tai kaip iš kaimo.

Moterys
Moterys
prieš 13 metus

parodote tokiais postais savo tikrąjį muzikinį išprusimą 🙂 Reiktų sugebėti ir mokėti priimti kritiką 🙂

eureka
eureka
prieš 13 metus

Nu Čivilytė kaip visada „mandagumo” per akis turi…. Toks jausmas, kad ji pati dievaitė….Negaliu jos jokios dainos iki galo išklausyti, nes jos bliovimas siutina!!! Nežlugdyk jaunų talentų, VIŠTA!!

jolanta
jolanta
prieš 13 metus

Aurelija sauniai pasirode,aisku jaudulys truputi pakiso koja. tik tokiu, kaip Civilyte neturetu buti komisijoje, nes pati neturi nei balso, nei kopetencijos.

rūta
rūta
prieš 13 metus

Labai patiko Sasha Song daina, atlikimas. Tikras talentas

kruta
kruta
prieš 13 metus

SASHA SONG!!! TU PASIRODEI SUPER, IDOMU KAIP PER TV BUS! TIK UZ TAVE PROFESIONALE!!!