Eurovizija 2011 (atrankos)

Linas Adomaits grįžta į „Euroviziją“ su tolimomis kelionėmis dvelkiančiu kūriniu

linas-adomaitis2004 metais Lietuvai „Eurovizijoje“ kartu su Simona Jakubėnaite atstovavęs Linas Adomaitis į nacionalinės „Eurovizijos“ dainų konkurso atranką sugrįžta su tolimose kelionėse gimusiu kūriniu „Floating to You“.

„Tai — daina apie „backpackers“ keliavimo stilių pripažįstantį vaikiną ir jam prijaučiančias merginas“, — pasakoja atlikėjas, asmeniškai tokių kelionių skonį išmėginęs Centrinėje Amerikoje.

„Pasidavęs kelionių magijai sutikau begales europiečių „backpacker’ių“, su kuriais šnekėjomės apie muziką, kartu grojome, dalinomės bendru stogu. Tai atsispindi ir mano dainoje”, — pasakojo L. Adomaitis.

„Kai mano galvoje plūduriavo „Floating to you“ motyvai — keliavome kartu su tuomet dar mano sužadėtine Irma. Taigi galima sakyti, kad šį gabalą sukurti mane inspiravo neatsiejama gyvenimo dalis — tolimos kelionės ir jausmai“, — atviravo L. Adomaitis, dedikuojantis savo kūrinį visame pasaulyje išsibarsčiusiems bičiuliams, kuriuos sutiko savo kelionėse, bei visiems, nors truputį mėgstantiems avantiūras.

Linas Adomaitis — „Floating to You“:

Muzika: Linas Adomaitis
Žodžiai: Linas Adomaitis, Irma Adomaitienė

Atlikėjo indėlis į šių metų nacionalinę atranką neapsiriboja vien šia daina. Linas Adomaitis prodiusavo kitų trijų konkurso dalyvių (Monikos Linkytės, Guodos Isado bei Viktorijos Ivaškevičiūtės) kūrinius.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
eimantas jursys
eimantas jursys
prieš 13 metus

o man atrodo kad lietuvai tik tokios dainos ir reikia reikia kasko kaip lino o lituvei kiekvienais metais isleidzia zmogu kuris stovi vietoi ir dainuoja linai saunuolis tu tuo tikrai vertas ir linas gali uzimt vieta desimtukia eurovizijoi

;]
;]
prieš 13 metus

Man patiko,bet Eurovizijai šitas kūrinys per daug monotoniškas..

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.