Eurovizija 2011 (atrankos)

Šiandien dainos Lenai rinkimus pradeda vokiečiai

unsersongfurdeutschland

Pernai Norvegijoje pergalę išplėšusi Vokietijos atstovė Lena, šiemet vėl atstovaus savo šaliai. Šį vakarą prasidės kūrinio, kurį mergina atliks Diuseldorfe, atranka. Atlikėja sudainuos šešis iš dvylikos į nacionalinę atranką patekusių kūrinių. Žiūrovai į finalą išrinks tris dainas. Pasirodymus komentuos Stefan Raab, Stefanie Kloss ir Der Graf, tačiau jie balsavimo teisės neturės.

Renginys „Unser Song für Deutschland“ prasidės 21.15 val. ir bus transliuojamas „Pro Sieben“ kanalu, kuris internetu, deja, nėra pasiekiamas.

Iš viso įvyks du pusfinaliai, kurių metu į finalą pateks 6 kūriniai. Daina, kurią atliks Lena, paaiškės vasario 18 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Kamile
Kamile
prieš 13 metus

As nesuprantu, kodel jum nepatinka ta Lena, jeigu ji visiskai neturetu balso ir kitu duomenu tinkanciu Eurovizijai tai ji nebutu laimejusi. Uz nieka gi tasku nedalino. Ir siaip manau geriau, kai i toki rengini eina jauni zmones, o ne nusene zmones.

Virginija
Redaktorius
Virginija
prieš 13 metus

nepamenu, kad tokia taisykle butu buvusi..

Just@s
Just@s
prieš 13 metus

Tomai, kuriais metais nebuvo galima dalyvaut 2 metus iš eilės ? 🙂 Ta pati Lys Assia, pirma eurovizijos nugalėtoja (1956) dalyvavo ir 1957 🙂

dfsdafsdf
dfsdafsdf
prieš 13 metus

PRITARIU

Tomas
Tomas
prieš 13 metus

Mano manymu jau prasideda visokios nesamones , jai anksciau negaldavo dalyviai 2 kart is eiles dainuot o dabar gali ir beto Pati Lena yra durna , vistiek 2 karta gi nelaimes , tik pagadins sau varda …