Vaikų Eurovizija

„Vaikų Eurovizijos“ konkurso rengimas patikėtas Armėnijai

vaiku eurovizijos kompleksas

Europos transliuotojų sąjunga (EBU) paskelbė, kad devintasis „Vaikų Eurovizijos“ konkursas šių metų pabaigoje vyks Armėnijos sostinėje Jerevane. Kitaip nei „Eurovizijos“ dainų konkurse, „Vaikų Eurovizijos“ laimėtojas nepelno galimybės kitąmet surengti konkurso savo šalyje. Kaukazo kalnuose esančios šalies nacionalinis transliuotojas (AMPTV) yra pirmasis, kuris įrodė, kad jie yra verti ir pajėgūs surengti dainų varžytuves iškart po jų šalies atstovo triumfo „Vaikų Eurovizijoje“.

Preliminari konkurso data — šių metų gruodžio 3-ioji. Jau patvirtinta, kad renginys vyks „Karen Demirchyan“ komplekse, kuris talpina nuo 1300 iki 8000 žiūrovų. Nors kompleksas pastatytas beveik prieš trisdešimtmetį, konkurso dalyvius jis pasitiks visiškai atnaujintas.

„Vaikų Eurovizijoje“ dainos privalo būti atliktos valstybine šalies dalyvės kalba, o dalyvių amžius nuo 10 iki 15 metų. Šiemet Minske vykusios „Vaikų Eurovizijos“ metu iš keturiolikos dalyvavusių šalių pergale džiaugėsi Armėnijos atstovas Vladimiras Arzumanyanas su daina „Mama“, mūsų šalies garbę gynęs Bartas su „Oki—doki“ liko šeštoje vietoje. Dar nė viena šalis nėra paskelbusi apie pasitraukimą ar grįžimą į metų pabaigoje vyksiančią „Vaikų Euroviziją“.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
What
What
prieš 13 metus

Jo..vakar suzinojau. Is tikruju soka gavau.