Eurovizija 2011 (atrankos)

Ar trečias kartas Agnieszkai nemeluos?

agnieszkaPo penkerių metų pertraukos, tarp kandidatų atstovauti Lietuvai šių metų „Eurovizijoje“ matome ir dainininkę Agnieszką. Realybės šou „Baras“ išgarsėjusi mergina jau du kartus (2004 ir 2005 m.) pasirodė nacionalinio konkurso scenoje, tačiau į finalą nepateko. Prieš metus atlikėja, sugrįžusi į sceną su nauja koncertine programa, nacionalinei atrankai pateikė kūrinį „Stay by my side“. Daina tuomet nepraėjo uždaros atrankos.

Šie metai Agnieszkai kol kas yra sėkmingi. Viename iš nacionalinės atrankos pusfinalių ji atliks dainą „Her name is May“. Kviečiame pasiklausyti kūrinio demonstracinės versijos.

Agnieszka — „Her name is May“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Mantas
Mantas
prieš 13 metus

Nei balso, nei isvaizdos. Tik falsyva arkliska sypsena ir noras bet kokia kaina pralysti.

Ramune
Ramune
prieš 13 metus

Visiškai pritariu Saulei. Tai, ką jau teko čia girdėti labai siaurina pasirinkimo ratą. Kolkas girdėjau montvydo solo ir jis nenuvylė. Laukiu jo dueto su sasha, rūtos, lino adomaičio ,na ir dar gal kas nustebins. Visi kiti, paviešinę dainas – nuobodūs, monotoniški, neišsiskiriantys, o jei dar pridėsime nepatyrimą, tai ir sutrauks tokius iš baimės ant eurovizijos scenos. Prisiminkim laurą su loveriais: iš jos pasirodymo aš geriausiai atsimenu, kaip ji, bandydama nuo veido nubraukti plaukų sruogą drebėjo iš baimės. Ta prasme, tas jos veiksmas parodė, kad ji visa dreba iš baimės, kad ji susikausčiusi ir nenatūrali. Ir tai matėsi stambiu planu. Tegul visos Aurelijos, Agnieškos ir kiti scenos pirmokai pakoncertuoja bent tūkstančio žmonių auditorijoj, o paskui tiktai lenda į euroviziją. Ne vieta čia naujokams ir taškas.

Saulė
Saulė
prieš 13 metus

Meluos:D Mano favoritai visai kiti. laukiu Ščiogoliovaitės dainos ir Montvydo dueto su Sasha song. Viliuosi, kad būtent jie bus geriausi. O šiaip dar Montvydo daina, kurią jis atlieka vienas, puiki. Manau jis gali padaryti tikrą gerą pasirodymą su šokiais ir daina:)

kim
kim
prieš 13 metus

Ir trečias kartas meluos. Ko gero pati silpniausia iš girdėtų dainų.

Raminta
Raminta
prieš 13 metus

Man visiškai nepatiko. Nemanau, kad užimtų gerą vietą Eurovizijoje. Manau nublanktų.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.