Vaikų Eurovizija

Minsko scenoje — Moldovos, Nyderlandų ir Serbijos pasirodymai

moldova

Po energingojo Barto, scenoje pasirodė „Vaikų Eurovizijoje“ debiutuojančios Moldovos atstovas Stefan Roscovan. Arabiškų motyvų turinčią dainą „Ali Baba“ jaunasis atlikėjas dainuoja vienas, tačiau jam tai puikiai sekas. Vaizdą scenoje papildo kelios šokėjos. Kaip ir Lietuvos atstovai, moldavai nusprendė pirmosios repeticijos metu nepasirodyti su sceniniais drabužiais.


nyderlandai

Pernai pirmą vietą užėmę Nyderlandai, šiemet, matyt, vėl sieks pačios aukščiausios pozicijos. Anna ir Senna, palaikomos gausaus būrio fanų salėje, šiandien pasirodė daugybę spalvų išmargintoje scenoje. Su atlikėjom kartu buvo keturios šokėjos, o vieną iš jų – kūrinio „My family“ pradžioje, groja rausvu smuiku. Pagrindinių vokalisčių balsai skambėjo puikiai.


serbija

Po trijų energingų pasirodymų, tikra atgaiva bus lyriškasis Serbijos pasirodymas. Tamsiai mėlyna spalva apšviestoje scenoje Sonja Skorič pasirodė su dvejomis šokėjomis. Viso pasirodymo metu mergina beveik nejudėjo, tačiau jos vokalas skambėjo išties nepriekaištingai. Turint omeny, kad pusę rezultato lems profesionali komisija, galima drąsiai teigti, kad šis kūrinys turėtų aplenkti bent jau pusę šiųmetinių dalyvių.

Nuotraukos: Giel Domen (EBU)
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Gytis
Gytis
prieš 13 metus

kodel nesergi uz lietuva juk musu daina daug grazesne ???

Gediminas
Gediminas
prieš 13 metus

Laba diena,
Noreciau suzinoti ar dar yra bilietu y Minsko arena, Eurovizija?

Kristina Lau
Kristina Lau
prieš 13 metus

Pirmyn, Olandija!!