Eurovizija 2011 (renginys)

Oficialu: 2011 metų „Eurovizija“ vyks Diuseldorfe!

arena

Po labai ilgai užsidelsusios atrankos, šiandien EBU (Europos transliuotojų sąjunga) ir NDR  (Vokietijos nacionalinis transliuotojas) pagaliau paskelbė, kad kitąmet populiariausias muzikos šou pasaulyje vyks Diuseldorfe. Šis septintas pagal dydį Vokietijos vakaruose esantis miestas „įveikė“ Berlyną, Hamburgą bei Hanoverį. Įdomu tai, kad pirmą kartą nuo 2004 metų „Eurovizija“ vyks ne šalies sostinėje.

Konkursas vyks 54 000 vietų turinčioje „Esprit“ (ankščiau — „LTU“) arenoje. Vis dėlto tik 24 000 žiūrovų galės stebėti pusfinalius bei finalą, nes daug vietos užims scena bei visa technika.  Arena atidaryta 2004 metais ir dažniausiai joje vyksta futbolo susitikimai. Pastatas yra už penkių kilometrų nuo oro uosto bei miesto centro, todėl į Diuseldorfą vyksiantiems žmonėms nebus sunku ją pasiekti.

Kaip jau buvo žinoma ankščiau, kitų metų „Eurovizija“ vyks gegužės 10-14 dienomis. Repeticijų pradžia planuojama gegužės 1 d. Daugiau informacijos apie bilietus galima laukti rudens pabaigoje.

Taip pat dar šiais metais į konkursą vyksiantiems fanams ir spaudos atstovams bus rezervuoti viešbučiai. Akreditacija turėtų prasidėti sausio 25 d. Ji jau nebe pirmą kartą vyks internetu oficialioje „Eurovizijos“ svetainėje Eurovision.tv.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
ert
ert
prieš 12 metus

lithuania pateko i finala ir padainuos 20000 vietu scenoje valio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as
as
prieš 12 metus

geras labai didele scena labai 🙂

sasa
sasa
prieš 12 metus

o dieve scena uzims daugiau vietos nei ziurovu .tikriausiai kas ten dainuos jausis labai keistai nes jiems beveik bus daugiau vieto dainuoti nei ziurovams sedeti XD,XD,XD.

Tequilla
Tequilla
prieš 13 metus

Kas čia ‘baisaus’, Ausrine? O_o

Aušrinė Visockytė
Aušrinė Visockytė
prieš 13 metus

Omg.. baisu ;/

Ra
Ra
prieš 13 metus

Konkursas vyks 54 000 vietų turinčioje „Esprit“ arenoje. Vis dėl to, tik 24 000 žiūrovų galės stebėti pusfinalius bei finalą, nes daug vietos užims scena bei visa technika. O_o’ O…..M…..G kas per scena turetu buti!! Pagal mane scena bus didesne nei Telenor arena Osle? 😀

Lakkys
Lakkys
prieš 13 metus

Kaj lievaj…;]]
prajuokino….xD
ESC prastėja ir prastėja…;]]D