Vaikų Eurovizija

Lietuvai „Vaikų Eurovizijoje“ atstovaus Bartas!

JESC2010_logo-RESIZE-257-172

Vos prieš kelias minutes pasibaigęs Lietuvos nacionalinės atrankos į „Vaikų Eurovizijos“ finalą, regis, didelių staigmenų nepateikė. Triumfavęs žiūrovų balsavime pirmajame etape ir sulaukęs daugiausiai komisijos palaikymo antrajame, į Minską vyks Nojus Bartaška, geriau žinomas Barto pseudonimu. Vaikinas atliks kūrinį „Oki-doki“.

Iš viso nacionaliniame finale dalyvavo 12 dviejuose pusfinaliuose išrinktų dalyvių. Geriausiojo rinkimai vyko dviem etapais. Pirmiausia, žiūrovai ir komisija išrinko 3 atlikėjus, kurie vėliau savo kūrinius atliko dar kartą. Tuomet nugalėtoją balsuodama rinko tik komisija.

Įdomu tai, kad pirmojo balsavimo metu komisijos favoritais buvo grupė  „Ups“, tačiau antrajame etape kolektyvas liko vienu laipteliu žemiau. Trečiąją vietą užėmė Milita Daikerytė.

Pirmąsias tris vietas užėmusių dalyvių laukė ir LATGA-A prizai — 5, 3 ir 2 tūkstančiai litų. Taip pat buvo įteiktas prizas už bartasoriginalumą, kurį pelnė Domo Vaivados kūrinys. Jam atiteko 1000 litų.

Keturiolikmetis Nojus tikrai nėra scenos ir „Eurovizijos“ naujokas. Dainuoja vaikinas nuo 2000 metų. Buvo kolektyvų „Co-co“ bei „Saulės vaikai“ narys, triskart dalyvavo „Laumės juostos“ konkurse. 2007 metais pasirodė Lietuvos nacionalinėje atrankoje į „Vaikų Euroviziją“ su kūriniu „Amžinai“, o 2008 metais, būdamas grupės „Kvinta“ narys, nusileido tik Eglei Jurgaitytei.

Kūrinį „Oki-doki“ Bartas sukūrė kartu su dviem garsiais Lietuvos atlikėjais: Arvydu Martinėnu (Vudžiu) bei Rūta Lukoševičiūte. Su vaikinu didžiajame finale pasirodė  kolektyvo „Mode“ šokėjos.

Pirmojo etapo rezultatai (bus papildyta):

Pasirodymo numeris Atlikėjas Daina Žiūrovų balai (skliausteliuose balsų skaičius) Komisijos balai Galutiniai balai Vieta
06 Bartas „Oki-doki“ 12 (2139) 10 22 1
04 Milita Daikerytė „Tarp tavęs ir manęs“ 10 (1881) 7 17 2
03 Grupė „Ups“ „Čiuk-čiuku“ 3 (537)
12 15 3
05 Domas Vaivada „Naktinis meistras“ 5 (792) 8 13 4
07 Grupė „Deka“ „Jei galėčiau“ 6 (863) 6 12 5
10 Guoda Marija Petrauskaitė „Į kelionę“ 8 (1630) 4 12 6
02 Daumantas Bagdonavičius „Gal“ 7 (1234) 1 8 7
08 Dominykas Kovaliovas „Saldi daina“ 2 (531) 5 7 8
12 Silvestras Beltė „Pi-pa-po“ 4 (559) 3 7 9
01 Deimantė Vaičiūtė „Esu reikalinga“ 1 (314) 2 3 10
09 grupė „Pyplės“ „Pavasaris“ 1 (331) 1 2 11
11 Gabrielė, Agnė Silvija „Muzika“ 1 (405) 1 2 12

Bartas — „Oki-doki“

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

102 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
tiesiog
tiesiog
prieš 13 metus

Visų pirma pasidomėkit apie vaikų eurovizijos taisykles. Šiame renginyje gali dalyvauti ne vyresni nei 15 metų, o Bartui 14. Taip kad neišsidirbinėkit o pirmiau pasiskaitykit kaip ir kas yra iš tikro. Pasirodymas gražus, vaikinukas simpatiškas, darbo įdėta ir tikrai matosi kad jo įdėjo nemažai… Nuoširdžiai linkiu jam sėkmės 🙂

Vycka
Vycka
prieš 13 metus

Ko jūs visi nepatenkinti??????????????????

Gera daina , gražus ir išpildytas pasirodymas

SĖKMĖS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUO DIDŽIAUSIOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 ;*

justina
justina
prieš 13 metus

o man kaiptik labai patiko ir daina labai sauni ir linksma tinkanti eurovizijai

uz BARTA
uz BARTA
prieš 13 metus

Saunuolis Bartas. Geriausia daina. ir jis tikrai neperauges. O ta Milita taip pat staugia kaip ir Egele Jurgaityte, nors ir man Egle daug graziau dainuoja uz Milita…. Tikrai grazi daina ,,oki-doki,, man iskart istrigo. Sveikinu Bartai.

Milda
Milda
prieš 13 metus

Dieve! Kiek sarkazmo! Paziurekit i kitu saliu vaikus, tik vienas kitas mazesni, visi panasaus amziaus kaip Barto. Cia juk vaiku eurovizija..ar graziau ir protingiau kai vaikai-paaugliai dainuoja ir maivosi kaip suauge?!
Sekmes, tau, Bartai!

Sharlin
Sharlin
prieš 13 metus

Cool guys.It’s bes’t song what i heard.Although I am from America, this song I really liked it.For several years, observing performances of Lithuanian children’s Eurovision Song Contest and I know that Lithuanians can not vote for his party, but because I loved this song in Moscow vote necessarily for you.You should be proud of their representative Bartas.

Posted by: Sharlin Katte Ewanson
From:America

XOXO Sharlin Katte ;*

Urtė
Urtė
prieš 13 metus

Myliu Bartą jis laimės

Simona
Simona
prieš 13 metus

Teisingai pasakyta, Brač 😉 Europiečiai tikrai neieškos dainos žodžių ir nevers, kad suprastų kas dainuojama.

Brač
Brač
prieš 13 metus

Aš manau,kad Europos žmonės,nesuprasdami lietuviškai,daugiau dėmesio skirs dalyvio pasirodymui.
Manau,kad Militos pasirodymas tikrai neatitinka dainos žodžių. Stebint pasirodymą galima pamanyti,kad dainuojama apie vakarėlius ir diskotekas,šokius visą naktį,o ne apie tai,kas vyksta „tarp tavęs ir manęs”… Vakarėliuose aš tikrai nematau nieko vaikiško.
Tuo tarpu stebint Barto pasirodymą atrodo,kad jis dainuoja apie mokyklinę meilę ar kažką panašaus… Tai tikrai vaikiškiau…
LINKIU TAU SĖKMĖS,BARTAI!

aisttye
aisttye
prieš 13 metus

Dar tokios nesamones nebuvo!! Milita dainavo zymiai griau, nors ir balsas strigo, bet daina tikrai buvo tinkamesne!
As pritariu tiems kurie sako kad tj perauges vaikas. Kai kurios panos balsavo vien uz tj kad jis tipo grazuoliukas, taip visai nera.
Tikekimes gal kaip nors prabalsuos. Jei jau isrinko atstovaut Lietuvai tj bent sekmes (milita buvo geresne).

Kikakada
Kikakada
prieš 13 metus

Silvestras -VALDO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Simona
Simona
prieš 13 metus

Ko čia stebėtis, kad jis atrodo vyresnis. Jei atrodo toks, ką padarysi. O man viskas su juo gerai. Man patiko. 😉

Gintautė
Gintautė
prieš 13 metus

Barto daina visai nk,bet man labiau patiko Guoda marija

Saulyte ;[[
Saulyte ;[[
prieš 13 metus

Nenorejau kad bartas vaziuotu,Milita – 1000000000000000000000000000000000000000000000000 kart geriau uz ji.Milita turejo laimet ne tik atranka lietuvoje,bet ir eurovizija.Bartas tik padarys geda lietuvai su savo ta pacia bjauriausiai apsirengusia sokeja su mokines kostiumu raudonu.Boo!

Tomutė
Tomutė
prieš 13 metus

Jau dabar nuėjusi į YouTube randu komentarų kurie sako kad Bartas per senas, o komentarai tai iš kitų šalių :((

Ingrida
Ingrida
prieš 13 metus

jetau,bile ten kas lietuviskai supras.. svarb ritmas geras ir balsas. o jis viska turi. ir viskas cia gerai.

nesistebiu
nesistebiu
prieš 13 metus

Nereikia stebėtis, kad taip neskoningai Barto „ciocės” apisrengusios. Jis juk ruošėsi „savarankiškai”. kAAAunas…
negi „paukščiai” (V) ir „memorialai” (Gr) skonį turi?

Georgiana
Georgiana
prieš 13 metus

Milita būtų buvus geriau.

Liuks
Liuks
prieš 13 metus

Mano faforitas buvo bartas! Smagu kad ji isrinko …

Beata
Beata
prieš 13 metus

Negraži daina ir jam netinka. Aš žiūrėsiu vaikų euroviziją, kai Bartas pradės kaukti tai išeisiu į kitą kambarį. Jūs nesuprantate kad už vyresnio amžiaus vaikus nebalsuoja, nebent daina sukurta kažkokio super duper kompozitoriaus, tai va. Kai žiūrėsiu tai palaikysiu, gal savo kaimynus (Latvija) o gal kitą šalį kuri išrinko vaikišką dainą. O be to Linos Joy daina nebuvo vaikiška ir ji užėmė 13-tają vietą iš 17 🙁

Tauras
Tauras
prieš 13 metus

Ko jūs čia pergyvenate, kad peraugęs atrodo mūsų atstovas? Amžiaus reikalavimus jis atitinka, dar netgi metais mažiau turi iki maximumo, reiškia ir konkursui tinkamas. O kad jūms čia tik taip atrodo, kad visiškai netinkamas, tai galite nežiūrėti konkurso. Jau pastebėjau kiekvienais metais vis nepatenkinti tuo, ką išsirenkame. Ir dėl Linos Joy dauguma buvo nepatenkinti ir dėl Eglės, o kai trečią vietą užėmėm, tada viskas gerai. Tas pats ir suaugusiųjų Eurovizijoje, išrinkom Sasha Son, visi buvo nepatenkinti, bet jau kai į finalą patekom, tada jau visai nieko. Su kašiu irgi tas pats, kai gavom Eurobaskete 2009, tai Lietuvos rinktinę „šūdo” vietoj palikot, o dabar jau vėl „dievinat”. Nebūtų lietuviai – viskuo nepatenkinti. Patys išrenka, o poto skundžiasi. Nors pasidomėkite, kokio amžiaus būdami „vaikai” užėmė labai aukštas vietas ankstesniuose konkursuose.

Matas
Matas
prieš 13 metus

Tikrai gera atstova atrinko, uzvedanti daina, tik kad tos sokejos kaip kaliauses atrode viena kaip valkata is siukslyno, kita kaip is zoologijos sodo, kita kaip is turgaus.

to  teiseKOVOTI
to teiseKOVOTI
prieš 13 metus

brangusis, Lietuvos talentai, kaip tik sita vaikinuka ir praleido 😀 taip kad nei daina, nei jis pats nera apgailetini, sutinku, kad isvaizda ne vaikiska, bet suaugusiu jo taip pat negali pavadint, jam neseniai suejo 14, be to yra labiau zodzio „apgailetina” vertu dainu nei Nojaus

Benita
Benita
prieš 13 metus

SVEIKINU Noju!tikrai vertas vaikinukas buvo laimejimo.Daug dirbo,labai stengesi ir smagu,kad pasieke tai,ko labiausiai norejo 🙂 Dabar belieka sudrebinti Minsko scena 😉 Sekmes dideliausios!

P.S. tai kur tas tusas bus kita savaitgali? 😀

Rita
Rita
prieš 13 metus

Man daina nelabai patinka, bet vistiek linkiu šiam atlikėjui sėkmės))

Kandė
Kandė
prieš 13 metus

Šaunuolis, Nojau.
Oh žmonės kada baigsit stūmt, palaikom Bartąąąąą ;**

Cactus
Cactus
prieš 13 metus

Tikrai primityvi daina… Na ir kas, kad tuos apšvietimo efektus uždėjo, finale jie bus kitokie… ;/

Lakkys
Lakkys
prieš 13 metus

Manau, kad kaip vaikų Eurovizijai daina labai stipri, stilius išlaikytas, vokalas irgi neprastas, viskas tvarkoj, na, yra niuansų, kad peraugęs bet ta pati Eurovizija padarė kraštutinumus, arba 10-mečiai, kurių balsas vaikiškas, arba 14- mečiai, kurių mutavęs;D Tai taip ir talpinas šalys į tas normas;] Visgi, kiek žiūriu JESC peraugę bičai dažnai geras vietas paima dėl paauglių;D Koks po velnių skirtumas, svarbu kokybiškai pasirodyt, o jis tai padarys geriausiai, pažadu. Bet „Pi Pa Pa Pa Ra Po”, buvo linxmiau ir nuotaikingiau, gaila, kad niekas NESPĖJO už jį prabalsuoti;D

Milita Daikeryte
Milita Daikeryte
prieš 13 metus

Sveikinu Barta su pergale, sekmes jam Minske :)**

xRuta
xRuta
prieš 13 metus

Manau, kad visai gerą variantą Lietuva išrinko. Daina linksma, Bartas gerai scenoj atrodo, šokėjos geros.
Linkiu sekmės B]

Saulytea
Saulytea
prieš 13 metus

O Man Bartas labiausiai is visu dalyviu patiko…:) Ta daina tokia fajna ir pats vaikinuks visai nieko…:)

:)
:)
prieš 13 metus

Senai buvo aišku, kad jis laimės. Šaunuolis!!!

mhuahua.
mhuahua.
prieš 13 metus

Milita butu buvus geriau…

Vilija
Vilija
prieš 13 metus

Man patiko jis 🙂

----
----
prieš 13 metus

.

**
**
prieš 13 metus

Už jį, ir tik už Barta. ;**

: ))
: ))
prieš 13 metus

Jis Buvo tikrai vertas. Šaunuolis Bartai. Tik sėkmės jam. : )**

karla
karla
prieš 13 metus

daina liuks ir atlikėjas fainas, nesuprantu, kodėl kiti tokias nesamones rašo. Kai reikėjo rinkt atlikėją į suaugusių euroviziją, tai išrinko juokdarius, o dabar kažkam netinka šis teisėjų sprendimas. Didžiausios tau sėkmės Nojau !!!

verne
verne
prieš 13 metus

aš jau žinau kokia vietą užimsime- paskutinę

Monika
Monika
prieš 13 metus

ech, kiek daug surūgėlių Sėkmės tau, Nojau 😉

Kikakada
Kikakada
prieš 13 metus

Pi-pa-Po,Butu pats geriausias variantas!!!
Viskas,linksma grazu,isimintina daina,veikejai neperauge,Kur zmones buvot vakar? ;{***

argo
argo
prieš 13 metus

Lietuva, kaip visada – nuo vieno kraštutinumo, prie kito, ir niekad nepataiko į tikslą! Tam pusberniui, jau suaugusių Eurovizijoj dalyvauti, o ne vaikų!
Barto daina būtų geriau tikusi mažesniam atlikėjui! Pažiūrėkit, kokio amžiaus ir ūgio į Euroviziją siunčia kitos šalys! Minske Bartas jausis, kaip „TĖVAS” tarp vaikų ir dar su vaikiška daina! :-DDD
Duok, Dieve, kad aš klysčiau…

Lina
Lina
prieš 13 metus

tegul niekas nesupyksta,bet klaiku,bernas kažkoks nevaikiškas,daina kvaila.žiauru.

Senseless
Senseless
prieš 13 metus

Gaila, kad Scatman’as nelaimėjo, sėkmė būtų buvusi garantuota. 🙂 Juk visas pasaulis žino tą senuką.

/Bevardis/

nesvarbu
nesvarbu
prieš 13 metus

nieko jis neperauges, tik atrodo.. jam man atrodo 14 metu, tadd..

Jonas
Jonas
prieš 13 metus

Nezinau kaip kitiems, bet man graziausia buvo 04 daina. Netycia siandien su draugais isijungiau pasijuokti prie alaus ir is visko profesionaliausia skambejo tik 04. Konkreciai del sitos dainos, tai Jurgaitytes laimingoji diena dar imanoma pasiklausyt, o sita kazkokia neskambanti iki galo, keistai atrodo vaikinas ir si daina jam. Tas oki-doki labiau tiktu mazam 5meciaui berniukui, bet ne tokiam vaikezui.

teiseKOVOTI
teiseKOVOTI
prieš 13 metus

haha, najo tikrai „tinka” i vaiku eurovizija,,, perauges ciuvas su vaikiska dainuska, shaunu,,,, reikejo siust 3-6 metu vaika su ta daina tj ok,, fun butu, o dbr tj nk gero, nieks nebalsuos viendelto kad real ne vaikas o pauglys, + daina jam netinkanti, nei nieks krc,, ten ta komisija tj xz kaveike,,, tokios dainos ir atlikimo net toks apgailetinas show kaip talentai ar 2 min sloves nepraleistu

ScoRp
ScoRp
prieš 13 metus

čia ne kurinys , o parodija ;/

Nerijus
Nerijus
prieš 13 metus

Vaikų Eurovizijai visiškai netinka, nors ką gali žinoti… Šiaip daina ir vaikinukas tikrai labai šaunūs. Galima drąsiai sakyti, kad Vaikų Eurovizijos finalistai atrodo žymiai stipriau nei suaugusiųjų finalininkai lietuviai.

olga
olga
prieš 13 metus

nesamone kazkokia, didelis bernas, visia negrtazu