Vaikų Eurovizija

Pirmojo „Vaikų Eurovizijos“ atrankos pusfinalio rezultatai [papildyta]

JESC2010_logo-RESIZE-257-172

Vakar įvyko pirmasis Lietuvos nacionalinės atrankos į „Vaikų Euroviziją“ pusfinalis, kurio metu paaiškėjo pirmieji penki finalo dalyviai.

Jaunųjų atlikėjų pasirodymus vertino 6 narių komisija:

  • Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro dirigentas Martynas Staškus
  • Vokalo pedagogė, vaikų studijos vadovė, LATGA-A atstovė Viktorija Kalpokaitė
  • Choreografas, šokėjas Šarūnas Kirdeikis
  • Lietuvos Televizijos prodiuseris Jonas Vilimas
  • „Eglės“ ansamblio vadovė, Vilniaus Kolegijos menų fakulteto dainavimo dėstytoja Eglė Juozapaitiėnė
  • Dirigentas, kompozitorius, choro „Ąžuoliukas“ meno vadovas Vytautas Miškinis

Susumavus komisijos ir žiūrovų balus, daugiausia simpatijų pelnė „Bartas“, o tiksliau — grupės „Kvinta“ vokalistas Nojus Bartaška su daina „Oki — Doki“. Kitais laimingaisiais tapo Silvestras Beltė, jau ne pirmą kartą laimę bandanti grupė „Pyplės“, „Deka“ bei Gabrielė, Agnė ir Silvija.

Papildymas: Pagal taisykles, esant lygiosioms — o tokios situacijos nepavyko išvengti jau pirmąjį vakarą, lemiamą galią privalėjo komisijos taškai. Po laidos paaiškėjus, kad kompiuterinė sistema neteisingai suskirstė 5-7 vietas, į finalą taip pat buvo pakviestas Dominykas Kovaliovas bei Domas Vaivada.

Kitas „Vaikų Eurovizijos“ nacionalinės atrankos pusfinalis vyks rugsėjo 19 dieną.

Laidos kartojimą galite peržiūrėti, paspaudę šią nuorodą.

Pirmojo pusfinalio rezultatai:

Nr. Atlikėjai ir daina Žiūrovų balai
(Skliausteliuose — balsų skaičius)
Komisijos balai Suma Vieta
01 Karolina Žibkutė & Kamilė Anančemko — „Kas nutiko?“ 5 (351) 3 (18) 8 8
02 Silvestras Beltė — „Pi-pa-po“ 10 (514) 5 (23)
15 3
03 „Pyplės“ — „Pavasaris“ 6 (374) 6 (32)
12 5
04 Aida Mazytė — „Mes tik vaikai“ 1 (93) 2 (9) 3 10
05 Bartas — „Oki-Doki“ 8 (458) 12 (65)
20 1
06 „Deka“ — „Jei galėčiau“ 12 (653) 7 (36)
19 2
07 Dominykas Kovaliovas — „Saldi daina“ 2 (219) 10 (60) 12 7
08 Gabrielė Rybko — „Mano kasos“ 3 (225) 4 (20) 7 9
09 Gabrielė, Agnė ir Silvija — „Muzika“ 7 (446) 6 (32)
13 4
10 Domas Vaivada — „Naktinis meistras“ 4 (332) 8 (53) 12 6

Bartas — „Oki-Doki“:

„Deka“ — „Jei galėčiau“:

Silvestras Beltė — „Pi-Pa-Po“:

Gabrielė, Agnė ir Silvija — „Muzika“:

„Pyplės“ — „Pavasaris“:

Domas Vaivada — „Naktinis meistras“:

Dominykas Kovaliovas — „Saldi daina“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

63 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
sutinku
sutinku
prieš 13 metus

Militai dar TŪŪŪKSTANTIS metų iki gero pasirodymo. kas supranta, tas -nebalsuos už tą pasirodymą. Ten šokėjai – strakalai, tik „įvaizdį kurtis bando” kitų sąskaita. Strakaliojo su egle, dabar su kita mergaite. Štai ir vsa teorija. Tie patys veidai jau koktu darosi. yra daug geriau dainuojančių ir šokančių.
Bjauru, kada matai, jog laimėti siekiama per draugus, kurie net pasirodymo nėra matę. Balsavimo Lietuvoje taisyklės KLAIKIOS. Jos numeris – NIEKO nesurinks balsų, nes jūs, GIMINĖS, draugai ir artimieji, negalėsite taip įnirtingai balsuoti lapkričio mėn.
O reklamą galima daryti kitomis priemonėmis.

saulius
saulius
prieš 13 metus

Kaip zinia,daina Bartas kure drauge su Vudziu.Tai nepriestarauja eurovizijos taisyklems.Del pasiruosimo.Eina kalba apie vokala.kadangi neturejo pedagogo,ruoses pats su mamos pagalba,nes ji Kauno muzikinio teatro soliste.Del amziaus.Nojui birzelio men.suejo 14 metu.O scenoje jis nuo 4.stai kodel jis puikiai jaucias.O kalbant apie milita,jei uztenka tik pasitikejimo,visa kita dar toli priesaky.iki eglutes koks tukstantis varstu.o sokantys broliai yra saunuoliai.visur jie speja,tik cia be reikalo velias.suprantu -draugai,reikia padeti.tik idomu,kodel jie nesoko su Nedu,juk buvo sutare.Labai keista.

argo ( To Nojus- Bartas)
argo ( To Nojus- Bartas)
prieš 13 metus

Nojau, juk ir „Benita” rašo, jog ŽINO, kad dainą drauge kūrėt su Vudžiu ir GRŪDU(!?). Ir to paneigti neišeina, nes tavo dainoj VYRAUJA jo muzikos stilius ir dainavimo maniera , net gi , vienos iš jo dainų melodija!…
Žinok, žiūrovams būtų tas pats – kas parašė dainos tekstą, kas padėjo ruošti vokalą ar choreografiją, jei ne tavo pareiškimas, kad viską darei PATS! Kažkaip nesueina galai, nes internete galima paskaityti ir Vudžio komentarus!
Susitarkit pagaliau, kauris iš jūsų ką turite sakyti, ką nutylėti!:-DDDDD
Šiaip, visa kita būtų, lyg, ir nieko!!!

Nojus- BArtas
Nojus- BArtas
prieš 13 metus

zmones nepykit bet labai nusisnekate GRUDAS isvis neprieko

Benita
Benita
prieš 13 metus

Na zinau tiek,kad daina Nojus rase kartu su Vudziu ir Grudu,o paruose ja pats,pas jokius mokytojus nevaiksciojo,pasiruose atrankai savarankiskai.Negaliu skaityti tokiu komentaru ziauriu ir labai pavydziu.Nojau,mokiau savo broli,taves nemokysiu,nes esi suauges ir viska pats supranti,bet vistiek pasakysiu tiek-kad geriau neskaityti komentaru,nesigadinti sau nuotaikos.bet kokiu atveju,jei apie tave kalba-vadinasi esi pastebetas ir gyvas 😉 taip kad reikia tik dziaugtis 😀 tad komentatoriai,jei norit zmogu sudirbti,zinokit,kad tik padedat jam gyvuoti 😉

argo ( To Nojus- Bartas)
argo ( To Nojus- Bartas)
prieš 13 metus

Vaikeli, būk atvyras iki galo. Prie tavo dainos „prikišo „rankas ir GRŪDAS! Kai išgirdau tave dainuojant jau pirmą stulpelį, pamaniau, kad girdžiū Grūdo dainą, rodos,”roc end roll” vadinasi? Pasiklausyk ir pamatysi, kad tavo dainos pirmo stulpelo MELODIJA – VIENAS PRIE VIENO su jo daina!:-DDD
Tai kaip yra iš tikro? Sakydamas, kad ruošeisi vienas, norėjai atrodyti „KRŪTAS”?:-DDDDD

Maziookee
Maziookee
prieš 13 metus

As uz DEKA… Daugiau nera nei vienos grupes, kuri grotu su instrumentais ir bugnai atrodo super… svarbiausia ŠOU, ivaizdis, o ir daina labai gera… Mergaiciu roko grupe, kazkas naujo…

svetlana
svetlana
prieš 13 metus

atsibudus ryte as sugebejau prisimint tik viena matyva-kur cukrus.ir ne tik prisiminti,bet ir sudainuot.daina veza.to ir reikia kad laimetume.balsuojam uz Dominyka!!!

Nojus- BArtas
Nojus- BArtas
prieš 13 metus

cia citavau truputi

Nojus- BArtas
Nojus- BArtas
prieš 13 metus

muzikantas, ko gero, su negalia, ne nieko nesupranta, kas vyksta su negalia says:
Rugsėjis 17, 2010 20:07

dievulyciau, …penkiolikmeciai – dainuojantys vaikiskais balsais su tautkaus ivaizdziu – favoritai.,,Nojau, griebk normalu vokalo mokytoja ir nevaidink, kad pats gali pasiruosti, taip nebuna…ir buk savimi, ne Vudziu, ne tautkum, mergytes,kurioms 20 lapkricio – nebus 10 metu, ka mes renkam? na baikit tuos amzinus zaidimus, kiek gi kainuoja patekimas i kelione superfinalan? suaugusieji, negi Jums ne geda uz lietuva, jei pazintys ir pinigai svarbiau uz Lietuvos prestiza?… Na bent jau vaiku konkurse, galetumete buti garbingi

Vat butent Tautkus ne man vudis tik padejo ir be to patikek pasiruosiau pats nes siuo metu neturiu vokalo mokytojo Bet kai turesiu butinai tau pranesiu 😀

Jūratė
Jūratė
prieš 13 metus

Reitinge Cukrus pirmauja-valio! Gyvenkime saldziai!:)

Senseless
Senseless
prieš 13 metus

Barto pirmos kelios sekundės, tai galvojau čia kokia Lady Gaga daina 🙂 … O šiaip na gal nebloga Silvestro daina šiame pusfinalyje.

/Bevardis/

Renata
Renata
prieš 13 metus

DEKA paneles lb fainiai pasirode ir daina lb grazi, manau issiskirtu savo instrumentais vien jau 🙂 man lb patiko 🙂

vida
vida
prieš 13 metus

man pasirode kad daina pi-pa-po yra pati gyviause ir vaikiskiause todel manau kad Silvestras tinkamas kandidatas . O jaudulys tai laikinas dalykas anta kart issisklaidys .

argo
argo
prieš 13 metus

p Miroslovai, kodėl pirmojo pusfinalio galutinė rezultatų lentelė NESUTVARKYTA
taip, kaip antrojo?
Pažiūrėjus į antrą, – iškart matai kas pirmauja, kiek kas surinko balų ir kas pakliuvo į atrankos finalą ir t. t., o pirmoje, – turi NARŠYTI ir susidėlioti rezultatus pats? NETVARKA, ponai, NETVARKA!:-)))
Tikiuos, antrame pusfinalyje kompai „NESUTRIKO”???

argo
argo
prieš 13 metus

ĮDOMU, kodėl balsuojant, skambučio kaina yra , palyginus, didelė? Juk šią laidą daugiausia žiūri vaikai, paaugliai, na gal dar seniokai.:-DD
Daugumos jų planų min. kaina keli arba keliolika ct , o čia dabar – KLOK LITĄ, ir dar iš anksto,(!) nematęs atikėjo.( !?)
Kodėl projektuose „Kviečiu šokti”, „Šok su manimi” ir kt.,kainos pigios,- pagal operatorių įkainius? Ar todėl , kad ten prieš akis „MAKALUOJASI” SEIMŪNAI? :-DDD
Sorry! Iš ko norit pasipelnyti, mielieji???:-)))

Jūratė
Jūratė
prieš 13 metus

gabalas geras- bet ne eurovizinis

di
di
prieš 13 metus

Tik už NAKTINĮ MEISTRĄ, tik įsiklausykit gabalą! NUOSTABU…

Jūratė
Jūratė
prieš 13 metus

Būkim blaivūs.Reikia siųsti patyrusius vaikus ir gerą dainą.Juk mes Eurovizijose paskutiniai.Manau, kad „Saldi daina” atitinka vaikų Eurovizijos standartams o ir vaikas geras ir patyręs, dažnai per TV dainuoja.Rašė, kad dainavo Peterburge ir laimėjo,o Rusijoj laimėti tai o-ho-ho. Daina „veža”, tad pagalvokim.Atrodo, kad labai tinkamas kandidatas,be to girdėjau jį operos teatre spektakliuose.Tad KUR CUKRUS vertas dėmesio.

Kristina
Kristina
prieš 13 metus

Mano nuomone turėtų laimėti: Gabrielė, Agnė ir Silvija su daina: Muzika! Mergytės MES už JUS !!! ;*****

Simona
Simona
prieš 13 metus

Liaudiškos dainos labiau veža ; DDD
Man tai iš viso daugelis dainų tai tikrai nukopijuotos, ypač ta Pi Po Po ar kaip ten ji.

Už Bartą!
Už Bartą!
prieš 13 metus

Bartas mano manymu profesonaliausias ir verčiausias laimėt. Bent gėdos nepadarytų. Daina „veža” , o manau to ir reikia eurovizijose. : ))

muzikantas, ko gero, su negalia, ne nieko nesupranta, kas vyksta su negalia
muzikantas, ko gero, su negalia, ne nieko nesupranta, kas vyksta su negalia
prieš 13 metus

dievulyciau, …penkiolikmeciai – dainuojantys vaikiskais balsais su tautkaus ivaizdziu – favoritai.,,Nojau, griebk normalu vokalo mokytoja ir nevaidink, kad pats gali pasiruosti, taip nebuna…ir buk savimi, ne Vudziu, ne tautkum, mergytes,kurioms 20 lapkricio – nebus 10 metu, ka mes renkam? na baikit tuos amzinus zaidimus, kiek gi kainuoja patekimas i kelione superfinalan? suaugusieji, negi Jums ne geda uz lietuva, jei pazintys ir pinigai svarbiau uz Lietuvos prestiza?… Na bent jau vaiku konkurse, galetumete buti garbingi

di
di
prieš 13 metus

Taip niekas ir neatsakė: kas dainos autorius I turo „pirmos vietos laimėtojo”? Taip ir nesupratau, Nojau-Vudi, ko tylit?I
r dar.
Kokios dabar sumautos „mados”? Kas per „klyčkos” vaikams? Yra NOJUS o ne kažkoks …
Genio „globotiniai” daug daugiau pasiektų be taip vadinamo „globojimo”. Ačiū už dėmesį

Hop
Hop
prieš 13 metus

Galetu eiti Ilja kur dvi min sloves dalyvavo

argo
argo
prieš 13 metus

Aš pilnai pritariu „ŽIUROVO” išaskytoms mintims.
Čia jis kalba apie dalyvių „gimines ir draugus”, o ką daryti eiliniam žiūrovui, kuriam atlikėjas NEI DRAUGAS, NEI GIMINĖ??? Kaip aklai balsuoti?
Tai ar toks išankstinis balsavimas ir yra ta įvesta „naujovė”. ( !? ) Jūs patys matot, kad iš tos naujovės gavosi „ŠNIPŠTAS”!
Ir dar, kai tik reikia suvesti konkurso pasirodymo galus – „SUTRINKA” kompai, ir čia jau ne pirmos kartas (prisiminkim, kad ir suaugusiųjų Euroviziją)!
Nenorom peršasi mintis, kad tie „SUTRIKIMAI” gali būti ir SĄMONINGI!:-DDDD
Pamėgink „smiertnas”(mirtngas), žmogau,susigaudyti!…:-))))
Manau, kad ne visai tinkamai buvot pasiruošę renginiui, ponai ,ORGANIZATORIAI!:-DDDD

cha to di
cha to di
prieš 13 metus

nezinau kiek ten jom metu, bet prisimink, kad makiazas daro savo. nemanau, kad jei daugiau turetu, dalyvautu toj eurovizijoj, juk logikos nera.

pypt
pypt
prieš 13 metus

Miroslavai, prabalsavote?
Balsuokite už GERĄ dainą:) Juik popsas užkniso negyvai, „ane”?

Miroslav
Administratorius
Miroslav
prieš 13 metus

Dėl balsavimo nuo pirmo pasirodymo, tai toks dalykas jau kelis metus praktikuojamas tarptautinėje „Vaikų Eurovizijoje“, o nuo šių metų ir suaugusiųjų „Eurovizijoje“. Nacionaliniai transliuotojai, natūralu, kad stengiasi kuo labiau priartinti savo atrankos formatą su tarptautinio konkurso formatu. Aš asmeniškai tam nepritariu 🙂

Radviliskiete
Radviliskiete
prieš 13 metus

dainas visas perklausiau ir istikruju man isimintinos tik trys is viso pusfinalio: Pi-pa-po, Oki doki ir kur cukrus.kitu dainu visai neatsimenu.taip antram numeriui truputi reiketu dar pasitreniruoti,bet ten grynai is jaudulio balsas sudrebejes.buvau rugsejo pirmosios koncerte radvilisky,tai girdejau Silvestra dainuojant,tai iskar pasakiau,kad sitas berniukas i finala pateks. labai graziai sudainavo.o va per finala kazkas netaip..bet as nesuprantu,kodel zmones tokie ziaurus,ir iskart taip piktai sudirbt vaikus reikia?juk jiems ir taip sunku,ir dar tokia atsakomybe gyvame eteryje.tai zinoma nepasiteisinimas,bet paziurekit i musu lietuviskas zvaigzes.juk tik vienetai,kurie gyvai graziai sudainuoja.nieko,vaikuciai dar jauni,manau kazkada dar parodys mums visiems ka sugeba!saunuoliai visi!nesvarbu,ar tai pirmas,ar paskutinis numeris!

Kikakada
Kikakada
prieš 13 metus

Nu,ma normaliausiais.antras numeris,išties su vokalu dar reikėtu padirbti,bet vaikiškas,isimintina daina,..Nu nenorekim is vaiku padaryt Madono’s/./
Linksmos mielos dainos,aisku jie jug vaikai išsigąsta,suklysta,bet Silvestro Beltės,daina manau yra viena tinkamiausiu ir pasirodymas,toks spalvingas bei šiltavaikiškas ir matosi ,kad jug čia vaikai o ne žvaigdžių kopijos ;))

Ziurovas
Ziurovas
prieš 13 metus

as cia siaip garsiai pamastau sau..ar labai daug zmoniu yra ziurinciu ta vaiku eurovizija?manau didzioji dalis balsuotoju ir yra gimines,artimieji,draugai ,nes kitiem paprasciausiai neidomu 🙂 buient gimines uz savo vaikus ir serga.as tai nesuprantu,ko taip visi panikuoja,kai lemiama balsa tures visvien komisija 😀
o siaip del balsavimo ir as pritarciau,kad deretu pradeti sita dalyka tada,kai sudainuoja visi vaikai.kaip ir suagusiu eurovizijoje.is kitos puses,koks gi skirtumas,jei balsuoja vistiek pagrinde vien gimines 😀 pliusas tas-kad balsavimas yra ribotas.tai velgi saziningas varijantas.

Miroslav
Administratorius
Miroslav
prieš 13 metus

Nacionalinėje atrankoje gali pasirodyti ir devynmečiai, kuriems lapkričio 20 dieną, kai vyks tarptautinis Vaikų Eurovizijos konkursas, bus sukakę 10 metų.

argo
argo
prieš 13 metus

Norėčiau paklausti, kodėl žiūrovų balsavimas prasideda dar nenuskambėjus nė vinam dainos akordui? Juk jaunieji dainininkai – NEŽINOMI, dainos – NEŽINOMOS, pasirodymo visuma – NEŽINOMA… Kaip galima balsuoti už tai, ko NEŽINAI???
Balsavimas turėtų būti, mano manymu, po visų pasirodymų, kad visi dalyviai tutėtų LYGIAS GALIMYBES!!!
Dabar gi, kieno giminių ir draugų „suolelis” ilgesnis, tas dar ir nepasirodęs jau turi šimtus balsų( nors jo pasirodymas – nolio vertas).
Po tokių balsavimų, tutime tokius rzultatus – išrenkami atstovauti šalį tie, kuriems derėtų SĖDĖTI NAMIE!:-DDD
Ar dar NEPASIMOKĖM iš ankstesnių Eurovizijų???:-DDD

Ziurovas
Ziurovas
prieš 13 metus

O kodel tokia irasu kokybe prasta?vienas dzirzgimas girdisi…o kas del balsavimu tai as supratau taip:pirmame ir antrame pusfinalyje balsuoja ziurovai ir komisija.sumuoja bendrus balsus ir taip gaunamos prizines vietos.o finale,rinks 3dalyvius,ir po to is tu triju isrinktu,jau tik komisija spres,kas keliauja i Minska.taip kad viskas cia su tuo balsavimu gerai 😉

LS
LS
prieš 13 metus

P. Miroslavai,
o kaip dėl Kaminlės Anančenko? Juk jai nėra 10 metų, tai kaip ji galėjo dalyvauti konkurse, jei taisyklėse nurodoma 10-15 metų????
Išvis, man rodos reiktų pakartoti pirmąjį pusfinalį, nes kyla įtarimas, kad kažkas blatą 😀

pypt
pypt
prieš 13 metus

O dabar svetainės apklausa nebetenka prasmės.

Miroslav
Administratorius
Miroslav
prieš 13 metus
Atsakinėti į  pypt

Pakeitėme apklausą. Galite balsuoti iš naujo 😉

nnn
nnn
prieš 13 metus
pypt
pypt
prieš 13 metus

Tai kas tie septyni dalyviai? Kur skelbiama? Kada bus skelbiama? Kas skelbia?

nnn
nnn
prieš 13 metus

Is tikro su lentelem galutinem ivyko klaida 2 dalyvai pateko per klaida o kiti 2 kurie turejo patekti is tikruju nebuvo parodyti lenteleje bet jie pateko taigi kadangi tu 2 per klaida patekusiu grupiu nebegalejo pasalnti is pirmo pusfinalio y finala eina 7 grupes…

LS
LS
prieš 13 metus

Per transliaciją Žygis aiškiai pasakė, jog taisyklėse nurodoma, kad dalyvių amžius 10-15 metų, tačiau kaip suprantu vieniems būna išimčių…Kamilei Anančenko nėra 10 metų, o dalyvavo kaip lygiavertė. Hmm..tai gal būna vis dėlto lygesnių už kitus??? 😀
Beja, žiūrėdama laidą atkreipiau dėmesį balsavimo lenteles, kaip greitai atsirasdavo taip greitai ir dingdavo.Juk ir laikraščiuose rašo, jog buvo problemų su balsavimo sistema bei kompiuteriai sutriko…

Ir dar kam kas čia nuostabu? Juk įpratome būti paskutiniai 🙂

pypt
pypt
prieš 13 metus

Miroslovai, kaip tokie „dalykai” sprendžiami? Ar bus koks nors oficialus paaiškinimas, norim žinoti, kas čia „vyksta”? AČIŪ

pypt
pypt
prieš 13 metus

Na Pyplių čia tikrai neturi būti – faktas!!!
Antras numeris papuolė??? Svieto pabaiga!

patikrinkit vietas
patikrinkit vietas
prieš 13 metus

pagal taisykles lygiųjų atveju į finalą patenka daugiausiai komisijos balų surinkęs narys. penktoje vietoje ne tas dalyvis, pasitikrinkite balus.

Miroslav
Administratorius
Miroslav
prieš 13 metus
Atsakinėti į  patikrinkit vietas

Na, situacija iš ties keista. Šioje lentelėje esantys duomenys parašyti pagal tai, kas buvo skelbiama TV eteryje, patikrinome — be klaidų. Bet pasirodo, kad nors taisyklės sakė, kad lemiamą galią turės komisijos taškai, lygiųjų atvejų lemiami buvo žiūrovų balai.

di
di
prieš 13 metus

VUDŽIO kurta daina? Kaip čia yra?

di
di
prieš 13 metus

kiaip suprasti citatą:
Nacionalinėje atrankoje į „Vaikų Eurovizijos“ konkursą Vudžio kurtą dainą „Oki doki“ dainavęs Bartas užėmė pirmąją, o „Pi – Pa – Po“ traukęs mažuoju Johnu Scatmanu vadinamas Silvestras Beltė – trečiąją vietą. Atlikėjas sako labai besididžiuojantis tokiais savo „globotinių“ pasiekimais.
Be to meginoms tikrai ne 15 metų
Šaltinis:
http://www.alfa.lt/straipsnis/10408460/?Vudis.ruosiasi.Vaiku.Eurovizijai=2010-09-13_16-03

sanitus
sanitus
prieš 13 metus

Girdėjau, kad ir ten jau perkama(Lietuvoj)

Augustinas
Augustinas
prieš 13 metus

Kas per bartas, kas dainos autorius, kas per maniera, koks stilius, kokia orkestruotė, koks meistriškumas?!!!………..vargšas vaikas bambalių šalį. Palygink su baltarusiu…………..
Nesu tos šalies gerbėjas

Just@s
Just@s
prieš 13 metus

Nu jei Bartą išrinksim į JESC tai nuvilnys skandalas : ,,IR VAIKAI PLAGIJUOJA DAINAS”

di
di
prieš 13 metus

Nu ką aš žinau, SIAUBAS….
Be to kažkas su vietomis čia negerai.