Vaikų Eurovizija

Pasiruošimai „Vaikų Eurovizijai“ — visu pajėgumu

vaiku-eurovizijos-scena-2010

© BTRC

Likus mažiau negu trims mėnesiams iki tarptautinio „Vaikų Eurovizijos“ konkurso, Baltarusijos transliuotojas toliau pluša, norėdamas Minsko arenoje bei prie televizijos ekranų susirinkusiems žiūrovams padovanoti kuo puikiausią renginį. Apžvelkime, kaip sekasi organizatoriams:

  • Šių metų konkurso scenos autorius — švedas Ulf Martensson, dar kartą apsilankė Baltarusijoje, kur pristatė naują savo projekto modelį (nuotrauka viršuje). Kiekvienas konstrukcijos elementas čia turi savo paskirtį: jaunieji dainininkai, atlikę savo kūrinius, specialiu tuneliu, kuris užsuka į mažąją vedėjų sceną, keliaus į „Vaikų Eurovizijos“ logotipo spalvomis papuoštą „žaliąjį kambarį“. Ten, kartu su savo kolegomis iš kitų šalių, lauks balsavimo pradžios. Tuo tarpu, priekyje esančioje platformoje įsikurs ir bendrą nuotaiką palaikys šokėjai. Dalį laisvo ploto užims žiūrovai.
  • Po metų pertraukos, konkursas atnaujiną partnerystę su vaikų gerovei dirbančia organizacija „UNICEF“, kuri renginio rėmuose palies specialiųjų poreikių turinčių vaikų temą. Be to, visas telefoninio balsavimo metu gautas pelnas keliaus į „UNICEF“ fondą.
  • Baltarusijos televizijos vykdoma  „Vaikų Eurovizijos“ vedėjų atranka jau eina į pabaigą. Iš 154 savo kandidatūrą pasiūliusių žmonių šiuo metu liko tik šeši, savo šalyje daugiau ar mažiau žinomi žmonės. Tarp jų — tik vienas, ko gero, vietą renginyje jau užsitikrinęs vaikinas, nuolatinis nacionalinių atrankų vedėjas — Denis Kurian. Tuo tarpu, moteriškajame būryje galime išvysti 2005 metų „Vaikų Eurovizijos“ nugalėtoją — Kseniją Sitnik. Kaip sekėsi visam šešetui, galite išvysti šiame vaizdo įraše:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.