Vaikų Eurovizija

Kas taps „Vaikų Eurovizijos“ veidais?

Ff FFFF

Baltarusija intensyviai ruošiasi artėjančiai „Vaikų Eurovizijai“. BTRC, Nacionalinis Baltarusijos transliuotojas, paskelbė atranką, kurios metu buvo išrinkti 11 „Konkurso veidų“. Žaismingi šios atrankos nugalėtojų plakatai jau greitai papuoš įvairių Baltarusijos miestų gatves.

Tarp „Konkurso veidų“ šmėžuos ir žinomi Baltarusijos veikėjai, ir eiliniai „Eurovizijos“ fanai. „Žvaigždžių“ desantą šioje reklaminėje kampanijoje sudarys praėjusios „Vaikų Eurovizijos“ nugalėtojai ir dalyviai, taip pat žinomi Baltarusijos šou ir pramogų pasaulio atstovai. Prie jų prisidės ir moksleivė bei studentas, ištikimi „Vaikų Eurovizijos“ fanai, laimėję atranką, jie itin džiaugėsi ir dalinosi optimizmu.

Tokiu būdu šįmet, pirmą kartą šio konkurso istorijoje, proga sudalyvauti parengiamosiose konkurso programose buvo suteikta ir patiems Baltarusijos gyventojams. Kaip teigė A. Martynenko, šių metų „Vaikų Eurovizijos“ vykdomasis prodiuseris, Baltarusijoje šis konkursas yra itin populiarus ir laukiamas, tad norinčiųjų prisidėti ir tapti bent maža šio didžiulio šou dalele tikrai netrūko.

Vienuolikai išrinktųjų šios reklaminės kampanijos dalyvių teko pakankamai sudėtinga užduotis: siekiant perteikti pagrindinę „Vaikų Eurovizijos” konkurso idėją – laisvo skrydžio pojūtį, „Eurovizijos veidai“ fotosesijos metu turėjo šokinėti ant batuto. Taip pat visos nuotraukos bus padailintos spalvingais sparnais, atitinkančiais šių metų „Vaikų Eurovizijos“ stilių.

Ši atranka ir fotosesija – tai tik maža dalis visos didžiulės konkurso reklaminės kampanijos. Kuomet bus žinomi visi šių metų „Vaikų Eurovizijos“ konkurse savo šalis atstovausiantys atlikėjai, jų nuotraukos taip pat papuoš Minsko gatvių stoteles ir stendus. Tokiu būdu BTRC teigia siekiantys gražaus tikslo – nuo pat pirmo žingsnio Baltarusijoje jaunieji dainininkai turėtų pasijausti jau esantys nugalėtojai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Romualdas
Romualdas
prieš 13 metus

Šaunus sumanymas 🙂

Ieva
Ieva
prieš 13 metus

Gera įdėja, bet bus daug darbo, norint tas nuotraukas padaryti gražias ir originalias. ;DD

ScoRp
ScoRp
prieš 13 metus

šakės… nu tai čia tik parodyta kaip šokinėja …

Ačiūūūūūūūlabai
Ačiūūūūūūūlabai
prieš 13 metus

O galėtų batutą ir pašalinti, nes nesmagu matyti objektą, su kuriuo jie skraido 😀