Gyvenimas po Eurovizijos

Dima Bilanas įrašė dainą su Anastacija

D. Bilanas2006 ir 2008 metais Rusijai „Eurovizijos“ konkurse atstovavęs Dima Bilanas pradžiugino savo gerbėjus. Dainininkas su populiaria JAV atlikėja Anastacia įrašė kūrinį „Safety“, kurį fanai pirmą kartą galėjo išgirsti birželio 11 dieną per „Muz TV“ apdovanojimus Rusijoje.

Tai ne pirmas D. Bilano kūrinys įrašytas su gerai žinomais pasaulio atlikėjais. 2007 metais, pirmame tarptautiniai rinkai skirtame albume, dainininkas atliko kūrinį su Nelly Furtado.

Primename, kad Dima Bilanas laimę „Eurovizijos“ konkurse bandė du kartus: 2006 metais su kūriniu „Never let’s you go“ užėmė antrąją vietą, o 2008 metais dainininko atlikta „Believe“ pavergė visą Europą ir Rusija pirmą kartą iškovojo pergalę „Eurovizijos“ konkurse.

D. Bilano ir Anastacijos pasirodymas per „Muz TV“ apdovanojimus:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Justina
Justina
prieš 13 metus

Ne beiveik, o dažnai dainuoja gyvai. Kiek girdėjau ten kažkas su garsu blogai buvo, nes gavo pagal fonogramą dainuot. Bet šiaip tai tiksliai nežinau.

Greta
Greta
prieš 13 metus

nth special..

karina
karina
prieš 13 metus

romualdai, kajp taj jis gyvai nedainuoja dar ir kajp dainuoja. jei butum bent viename jo koncerte zinotum!!!!! saunuolis dimacka o jo dainos nuostabios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monika
Monika
prieš 13 metus

būtų neblogai, jei būtų gyvai dainavę. O dabar, net žiūrėt nesinori.

Lėja
Lėja
prieš 13 metus

Kokia gerulė daina ;D Patiko man ;D

jonelis
jonelis
prieš 13 metus

stora taa nastacia

karina
karina
prieš 13 metus

jeeeeeee naujienos dimackos fronte, fajna daina