Eurovizija 2010 (renginys)

„Eurovizijos“ 2010 finalas: apžvalga realiu laiku

apzvalga29

Labas vakaras mielieji „Eurodienos“ skaitytojai. Jau paskutinį vakarą, aš, Tautvydas, padėsiu Jums stebėti 55-tosios „Eurovizijos“ finalą. Galėsite paskaityti nuolat atnaujinamą pusfinalio pasirodymų apžvalgą, sužinoti „Eurodienos“ komandos įvertinimus ir sudalyvauti konkurse, pareikšti nuomonę daugybėje apklausų ar tiesiog diskutuoti kartu su kitais skaitytojais.

Deja, Lietuvos atstovai į finalą nepateko, todėl šiandien teks palaikyti kitų šalių atstovus.

Balsavimas vyks taip pat, kaip ir pernai — pusė balsų priklausys nuo komisijos. Kiekvienoje šalyje penki muzikos srities profesionalai penktadienį, antrosios repeticijos metu, balsavo už, jų nuomone, geriausius. Komisijos narių taškai bus sumuojami su šalies gyventojų balsais ir tik tada paaiškės bendri kiekvienos valstybės taškai nuo 1 iki 12.

Transliacija, kaip visada, bus pasiekiama Lietuvos televizijos eteryje ir internete. Antruoju būdu konkursą galėsite stebėti LRT svetainėje ir oficialiame „Eurovizijos“ puslapyje.

Gero Jums vakaro ir te laimi geriausias!


22.00 val suskamba „Eurovizijos“ himnas, kuris reiškia, kad 55-tasis dainų konkurso finalas prasideda!

Transliacija prasideda įdomiu vaizdo klipu, kuris yra kaip laiko juosta — nuo 1956 metų kai prasidėjo konkursas, judame į 2010. Ir pagaliau vaizdas įsijungia į sausakimšą „Telenor“ areną. Scenoje išvystame video, kur 25 šalių gyventojai linki sėkmės savo atstovams.

Pagaliau pasirodo praeitų metų nugalėtojas Alexander Rybak, kuris atlieka 3-iają pergalę Norvegijai iškovojusią „Fairytale“.

Pasirodo finalo vedėjai — Nadia Hasnaoui, Haddy N’jie bei Erik’as Solbakken’as. Jie trumpai apžvelgia svarbiausias taisykles. Galų gale paskelbiama balsavimo pradžia ir pradedami pasirodymai!

Balsuoti galite skambindami numeriu 1393 ir išgirdę balsą surinkite patikusios dainos dviženklį numerį arba siųskite sms numeriu 1350, žinutės laukelyje taip pat įrašę patikusios dainos numerį.

Atsiprašome, šios apklausos duomenų bazėje nėra.


azerbaidzanas101. Azerbaidžanas

Garbė atidaryti finalą atiteko Azerbaidžano atstovei Safurai. Viena realiausių pretendenčių nugalėti, pasirodymą, kaip ir pusfinalio metu, pradeda ant švytinčių laiptų. Scena švyti mėlynai, tokios pat futuristinę suknelę vilki ir pagrindinė atlikėja. Su mergina scenoje dar trys pritariančiosios vokalistės ir šokėjas. Safuros vokalas skamba užtikrintai. Ar didelės investicijos ir reklama atneš 1-ąją vietą, sužinosime jau po kelių valandų.

„Eurodienos“ ivertinimas: 8,1


ispanija02. Ispanija

Dabar pasirodo pirmoji „didžiojo ketverto“ šalis — Ispanija. Jai atstovauja Daniel Diges. Scenoje matome penkis žmones (tiesa, vidurį dainos netikėtai pasirodo dar vienas gerbėjas, kuris greitai išvedamas apsaugos). Dauguma iš jų apsivilkę šmaikščius drabužius. Scenoje dominuoja įvairūs violetinės spalvos atspalviai. Daniel dainuoja puikiai.  Tai vienas geriausių Ispanijos pasirodymų per pastaruosius metus.

(Kadangi pasirodymas buvo sutrukdytas, organizatoriai nusprendė, kad po visų pasirodymų Ispanijai bus suteiktas dar vienas šansas ir Daniel Diges savo kūrinį atliks dar kartą)

„Eurodienos“ ivertinimas: 8,9


norvegija103. Norvegija

Gausiais plojimais pasitinkimas Norvegijos atstovas Didrik Solli – Tangen. Rudai apšviestoje scenoje vaikinas pasirodo su keliais pritariančiaisiais vokalistais. Atlikėjas vilki tamsų kostiumą. Jo vokalas skamba puikiai Po pernai surengto įspūdingo, Norvegija nusprendė pasirodyti ramiai, todėl ko gero Norvegijai nebus sunku vėl užimti aukštą vietą.

„Eurodienos“ ivertinimas: 8,3


Moldova04. Moldova

Galbūt tikėtai, o galbūt ir ne Moldova pateko į finalą ir dabar kovoja dėl kuo geresnės vietos. Energingieji „Sunstroke Project“ & Olia Tira pasirodo mėlyna ir raudona spalvomis apšviestoje scenoje. Visi grupės nariai daug juda. Vokalai, kaip ir pusfinalio metu, neskamba labai užtikrintai. Pasirodymo gale išvystame nemažai pirotechnikos, tačiau vargu, ar tai padės iškovoti gerą vietą.

„Eurodienos“ ivertinimas: 7,6


kipras05. Kipras

Scenoje — po penkių metų pertraukos į finalą patekę Kipro atstovai. Ne ką mažiau nuoširdų pasirodymą atlikėjai pradeda mėlynai apšviestoje scenoje, tačiau ji kūrinio metu dažnai keičiasi. Scenoje vėl 6 žmonės: 4 groja gitaromis, fortepijonu ir mušamaisiais, o dar yra pritariantieji vokalistai. Pagrindinis atlikėjas, Jon, kūrinį sudainuoja puikiai ir nebūtų staigmena Kiprą išvysti aukštoje vietoje.

„Eurodienos“ ivertinimas: 9,4


bosnija-ir-hercegovina06. Bosnija ir Hercegovina

Finalas įsibėgėja ir dabar scenoje — Bosnijos ir Hercegovinos atstovas Vukašin Brajič. Pastarasis, kaip ir pusfinalio metu, vilki dėmesį atkreipiantį raudoną švarką. Su juo dar vokalistų kvintetas. Visų vokalai skamba pakankamai užtikrintai, ir ko gero roko gerbėjų vieni iš favoritų būtent ir bus Bosnijos ir Hercegovinos atstovai.

„Eurodienos“ ivertinimas: 9,4

Kokį rezultatą Ievai Zasimauskaitei prognozuojate Lisabonoje?

Rezultatai


3dflags_bel0001-0001a07. Belgija

Daug palaikymo pusfinalyje sulaukęs Tom Dice iš Belgijos, pasirodo septintasis. Apie savo gitarą dainuojantis vaikinas scenoje pasirodo vienas. Scena apšviesta minimaliai ir šviečia tik raudona spalva. Palyginus su pusfinalio pasirodymu, šį kartą Tom’o balsas skamba dar užtikrinčiau. Pasirodymas palydimas labai gausiais plojimais ir ko gero šis kūrinys neįvertintas neliks.

„Eurodienos“ ivertinimas: 9,9


serbija08. Serbija

Aštuntuoju numeriu pasirodo daugybės apkalbų dėl savo išvaizdos sulaukęs serbas Milan Stankovič. Vaikinas vėl pasirodymą pradeda pjauto cilindro formos dekoracijoje. Su juo dar 2 šokėjų poros. Garsaus serbų kompozitoriaus, Goran’o Bregovič’iaus sukurtą dainą Milan atlieka puikiai ir energingai!

„Eurodienos“ ivertinimas: 7,6


3dflags_blr0001-0001a09. Baltarusija

Po trumpos pertraukos pasirodo lyriškasis baltarusių kolektyvas „3+2“. Scenoje 5 atlikėjai ir vienas prie fortepijono grojantis vyriškis. Grupės merginos vilki auksinės, sidabrinės ir bronzinės spalvų sukneles, o vyriškiai — kostiumus. Visų vokalai skamba daug geriau, nei pusfinalio metu. Pasirodymo gale iš merginų suknelių „išdygsta“ drugelio sparnai.

„Eurodienos“ ivertinimas: 8,7


airija10. Airija

Dešimtoji pasirodo 1993 metų „Eurovizijos“ nugalėtoja Niamh Kavangh. Atlikėja vėl vilki ilgą, violetinės spalvos suknelę. Scenoje gausiai naudojami dūmai, ji kūrinio pradžioje yra labai tamsi, tačiau antro posmo pradžioje šiek tiek prašviesėja ir išvystame dar 5 pritariančiuosius vokalistus. Kaip ir ketvirtadienį, Niamh vokalas skamba tobulai ir po kelių nesėkmingų metų Airija vėl nusipelnė užimti aukštą vietą.

„Eurodienos“ ivertinimas: 9,3


graikija111. Graikija

Atėjo metas pasirodyti energingiesiems graikams. Scenoje 6 žmonės: Giorgios Alkaios (pagrindinis vokalistas), 4 šokėjai ir dar vienas muzikantas (tiesa, jį išvysime tik pasirodymo gale). Vyrai vilki baltus drabužius. Viso pasirodymo metu yra daug judama, todėl per šią dainą niekam nuobodžiauti netenka. Scenoje dominuoja tamsios spalvos. Pasirodymo gale panaudojama pirotechnika, kuri sulaukia didelių ovacijų salėje.

„Eurodienos“ ivertinimas:8,1


jungtine-karalyste12. Jungtinė Karalystė

Jaunasis Josh’as pasirodo 12-tuoju numeriu. Jis atlieka kūrinį „That Sounds Good To Me“. Atlikėjas pasirodymą pradeda sėdėdamas tuščiaviduriuose laiptuose. Šalia jo — 2 šokėjai, o ant laiptų — 3 šokėjos, kurios dar ir padeda Josh’ui dainuoti. Antrojo posmo metu atlikėjas iš vienos pusės laiptais nueina į kitą, vėliau vėl dainuoja scenos viduryje. Pasirodymas neblogas, tačiau ko gero pernai metų rezultato Jungtinė Karalystė nepasieks.

„Eurodienos“ ivertinimas: 6,9

Kurios antradienio repeticijos jums paliko didžiausią įspūdį?

Rezultatai


3dflags_geo0001-0001a13. Gruzija

Finalo pasirodymai jau įpusėjo ir dabar scenoje pasirodo žavioji Gruzijos atstovė. Kūrinį „Shine“ atlikėja pradeda apsupta dviejų šokėjų. Ji vilki ilgą, spindinčią, raudoną suknelę. Scenoje dar yra viena šokėja ir dvi pritariančiosios vokalistės. Dominuoja raudona ir juoda spalvos. Sofios vokalas skamba nepriekaištingai ir tai gali padėti pasiekti gerą rezultatą.

„Eurodienos“ ivertinimas: 9,4


turkija14. Turkija

Pusfinalyje paskutiniu numeriu pasirodę turkai, šiandien koncertuoja keturioliktieji.  Grupė „maNga“ pasirodo tamsiai mėlyna spalva apšviesoje scenoje. Joje dar matome kelias juodas pakylas, ant vienos iš jų užrašytas grupės pavadinimas. Taip pat ant jų stovi 2 robotus primenančios šokėjos. Pagrindinio vokalisto balsas skamba daug geriau, nei pusfinalio metu. Tai beabejo reali pretendentė į pergalę

„Eurodienos“ ivertinimas: 9,3


albanija115. Albanija

Scenoje — Albanija. Sėkmingai pirmajame pusfinalyje pasirodžiusi Juliana Pasha dabar, finale, pasirodo ne prasčiau. Scenoje daugiausiai šviečia mėlyna ir violetinė spalvos. Atlikėja ne viena — su ja smuikininkas ir kelios pritariančiosios vokalistės. Daina puikiai įsimenanti, pasirodymas geras — ko gi daugiau reikia puikiam rezultatui?

„Eurodienos“ ivertinimas: 8

Kurios trečiadienio repeticijos jums paliko didžiausią įspūdi?

Rezultatai


islandija16. Islandija

Atėjo metas pasirodyti Islandijai. Ši šalis jau antrus metus iš eilės turėjo ilgiausiai laukti, kol išgirdo savo šalies pavadinimą ir pateko į finalą. Hera vėl vilki raudoną suknelę. Scenoje šviečia daugybė spalvų ir tai kuria įspūdingumo efektą. Pagrindinė vokalistė nemažai juda, tačiau sugeba ir puikiai atlikti vokalinę kūrinio partija. Nors laimėti Islandai ko gero nepavyks, tačiau užimti neblogą vietą tikrai turėtų.

„Eurodienos“ ivertinimas: 8,6


ukraina117. Ukraina

Septynioliktasis pasirodymo numeris atiteko Ukrainai. Atlikėja sulaukia daugybės ovacijų pradžioje. Scena nusidažiusi raudonai. Tokios pat suknele pasipuošusi ir mergina. Scenoje ji vėlgi viena, tačiau, kaip jau minėjau antrojo pusfinalio metu, jos vokalas atstoja daugybę žmonių. Labai emocionaliam pasirodymui dar dramatiškumo prideda stipriai pučianti vėjo mašina

„Eurodienos“ ivertinimas: 9,3


prancuzija18. Prancūzija

Pernai garsiąją Patricia Kaas išsiuntę prancūzai, šiemet savo viltis deda į Jessy Matador, kuris pasirodo su energinga daina „Allez Olla Ole“. Scenoje — visą pasirodymą nelengvą choreografiją atliekantys 6 žmonės. Deja, dėl judesių labai kenčia vokalas, todėl ko gero tarp profesionalios komisijos vertinimų prancūzai aukštai nebus, tačiau tarp žiūrovų fanų tikrai atras.

„Eurodienos“ ivertinimas: 8,6

Kurios penktosios dienos repeticijos jums paliko didžiausią įspūdį?

Rezultatai


rumunija19. Rumunija

Šio vakaro kūriniai artėja į pabaigą ir dabar scenoje duetas iš Rumunijos. Pagrindiniai atlikėjai, Paula Seling ir Ovi, pasirodymą pradeda prie permatomo dvipusio fortepijono. Atlikėjai puikiai kontaktuoja tarpusavyje, tačiau trūksta ryšio su kamera ir žiūrovais. Jiems dainuoti padeda kelios merginos. Dainos pabaigoje Paula parodo puikias savo balso galimybes, panaudojama pirotechnika. Kūrino gale atlikėjai pakyla nuo fortepijono ir dainą užbaigia stovėdami.

„Eurodienos“ ivertinimas: 9,3


rusija20. Rusija

Scenoje pasirodo į finalą galbūt kiek netikėtai patekę Rusijos atstovai. Nuo pat kūrinio pradžios iš lubų leidžiamos dekoracijos, kurios, ko gero, simbolizuoja sniegą. Scenoje penki atlikėjai atlikėjai, jų vokalai skamba pakankamai neblogai. Turbūt šiemet Rusija aukštos vietos nepasieks, tačiau gerbėjų atras.

„Eurodienos“ ivertinimas: 6,9


armenija21. Armėnija

Atėjo metas pasirodyti Armėnijos atstovei Evai Rivas, kuri atlieka kūrinį „Apricot Stone“. Ko gero pati aukščiausia šių metų konkursantė pasirodo su dar 5 žmonėmis. Scena nusidažius mėlynai, tačiau per priedainį pasikeičia į oranžinę.  Scenoje dėmesį atkreipia abrikoso kauliuko dekoracija, iš kurio gale išlenda žydintis medis.

„Eurodienos“ ivertinimas: 8,6


vokietija22. Vokietija

Turbūt dauguma laukė Vokietijos pasirodymo. Ir štai atėjo metas Lenai lipti į sceną. Atlikėja pasirodo mėlynai apšviestoje scenoje. Mergina vilki neilgą juodą suknelę.  Pasirodymas sulaukia daugybės palaikymo iš žiūrovų. Su Lena scenoje dar kelios pritariančiosios vokalistės. Merginos vokalas skamba gerai ir ko gero nebūtų staigmena Vokietiją išvysti pirmoje vietoje.

„Eurodienos“ ivertinimas: 8,3


portugalija23. Portugalija

23-ia pasirodo Portugalijos atstovė Filipa Azevedo. Lyrišką kūrinį „Ha dias assim“ atliekanti mergina scenoje ne viena — jai kompaniją palaiko fortepijonu grojantis vyriškis ir dar kelios vokalistės. Filipa vilki pūstą, ilgą suknelę, kuri akivaizdžiai trukdo merginai judėti.  Vis dėl to, pats svarbiausias dalykas, vokalas, skamba užtikrintai ir puikiai. Ar Portugalijai pavyks užimti gerą vietą? Sužinosime jau greitai.

„Eurodienos“ ivertinimas: 8,3


izraelis24. Izraelis

Priešpaskutinis šiandien pasirodo Harel Skaat iš Izraelio. Viena gražiausių baladžių atliekantis vokalistas  pasirodo su pritariančiaisiais vokalistais ir fortepijonu grojančiu žmogumi. Nors daina dramatiška, tačiau Harel dažnai šypsosi ir tai atrodo šiek tiek keistai. Vis dėlto, atlikėjo vokalas skamba geriau nei pusfinalyje ir, regis, turime dar vieną rimtą pretendentą į pergalę.

„Eurodienos“ ivertinimas: 9,6


danija125. Danija

Danijos duetui šiemet atiteko garbė užbaigti konkursinę programą (jeigu neskaitysime, kad Ispanija netrukus dar kartą pasirodys).  Chanee & N’evergreen pasirodymą pradeda atskirti baltos širmos.  Scena apšviesta mėlyna spalva, gausiai naudojami dūmai. Vokalai, kaip ir pusfinalio metu, neskamba puikai, tačiau ko gero tai jiems užimti puikios vietos nesutrukdys.

„Eurodienos“ ivertinimas: 8,9


Dėl sutrukdymo pasirodymo metu, dar kartą savo kūrinį dabar atlieka ispanas Daniel Diges.

Kurių finalisčių pirmoji repeticija jums paliko didžiausią įspūdį?

Rezultatai

Štai ir viskas. Dar turite 15 minučių atiduoti balsus savo favoritams, o jeigu neapsisprendėtė — dabar rodomas pirmasis dainų pakartojimas.

Balsuoti teliko kiek daugiau nei 8 minutės. Parodomas vaizdo įrašas iš „Eurovizijos“ atidarymo vakarėlio.

Antrą kartą pakartojami visi kūriniai. Balsuoti beliko 4 minutės.

Balsavimas sutabdomas !

Kol Lietuvos televizija rodo reklamą, kiti žiūrovai (kur reklamos nėra) stebi visą Europą suvienijusį Flashmob’o šokį. Scenoje pasirodo grupė „Madcon“ ir jie dainuoja kūrinį „Glow“, parodomi pora šimtų salėje šokančių žmonių. Tada išvystame kaip šokį atliko žmonės iš Ispanijos, Islandijos, Švedijos, Slovėnijos, Lietuvos, Jungtinės Karalystės, Vokietijos bei Airijos. Taip pat išvystame porą dešimčių asmeninių video, kuriuose šoka vos keletas žmonių iš įvairių miestų.

Galų gale vaizdas vėl jungiasi į salę, kur dar keletas dešimčių žmonių užbaigia šokį.


Pagaliau atėjo metas akimirkai, kurios mes visi laukėme — BALSAVIMUI. Netrukus bus teletilto pagalba susijungta su 39 šalim ir po mažiau nei valandos sužinosime naująjį nugalėtoją.

Balsavo: 39/39

  1. Vokietija
  2. Turkija
  3. Rumunija

Lietuvos balsai:
12 — Gruzija
10 — Vokietija
8 —  Ispanija
7 — Belgija
6 — Ukraina
5 — Rusija
4 — Turkija
3 — Danija
2 — Rumunija
1 — Kipras

Kas laimės 2018 m. Lietuvos nacionalinę „Eurovizijos“ atranką?

Rezultatai

Kuris iš dešimties paskutiniųjų Lietuvos atstovų turėtų sugrįžti į nacionalinę atranką?

Rezultatai

Ačiū visiems stebėjusiems ir iki susitikimo VOKIETIJOJE!!!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

65 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Kashakas
Kashakas
prieš 13 metus

Berlynas 2011.
Gaaaila,bet dabar noriu,kad turkai antri būtų;D

Svaika
Svaika
prieš 13 metus

Islandijos balsus paskelbe Johanna, 2 vietos laimetoja pernai 😀
Ir veli parajuokino vedejas sus parnelais 😀

BOSSAS
BOSSAS
prieš 13 metus

NU PALAUKIM GALO!

Nerijus
Nerijus
prieš 13 metus

kodel tiek mazai vokietijai?bl

Nerijus
Nerijus
prieš 13 metus

viskas vokietija laimes

BOSSAS
BOSSAS
prieš 13 metus

VOKIETIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

Nerijus
Nerijus
prieš 13 metus

jau daros bloga nuojauta kad danija laimes,sitiek 12 balu

Nerijus
Nerijus
prieš 13 metus

lena lena lena

Nerijus
Nerijus
prieš 13 metus

germany tik germany

Nerijus
Nerijus
prieš 13 metus

vokietija kad tik laimetum

BOSSAS
BOSSAS
prieš 13 metus

Dar ne viskas prarasta. !!!!! 🙂

Nerijus
Nerijus
prieš 13 metus

negi danija laimes? nesamone

Nerijus
Nerijus
prieš 13 metus

tik ne danija

VIlius
VIlius
prieš 13 metus

Danijos daina yra The Police „Every Breath You Take” plagijatas.

gabija
gabija
prieš 13 metus

Opaaa! :DDD tas tai geriausias;D arba Balkan, balkan. ovo je balkan! camon! op op op..!;DDDDDDDDDDDD

BOSSAS
BOSSAS
prieš 13 metus

Tai tada geriau Graikai „OPA!” :))

:}
:}
prieš 13 metus

to 32 nejuokink.

Laurynas
Laurynas
prieš 13 metus

Kas per nesamone? Kodel neina balsuoti? Sako toks numeris neegzistuoja

Kashakas
Kashakas
prieš 13 metus

Absurdas būtų,jei Vokietija laimėtų.Balsas negražus labai jos live.Realiausi kandidatai,manau,gruzinė ir izraelitas;D

BOSSAS
BOSSAS
prieš 13 metus

VOKIETIJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika
Erika
prieš 13 metus

Moldova ir VOKIETIJA ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

NETIESA!
NETIESA!
prieš 13 metus

baik issidirbineti BOSSAS. jis ant pabaingos biski alasavo. maciau

BOSSAS
BOSSAS
prieš 13 metus

Noreciau pamatyt, koksnepavarges pats dainuoji. Cha Cha.

karolis
karolis
prieš 13 metus

Ukraina,Rumunija, Danija FTW!

Svaika
Svaika
prieš 13 metus

Bet kai maciau, Harellis (is Izraelio) bedainuodams buvo pavarges 😀

BOSSAS
BOSSAS
prieš 13 metus

Ne papuose esme. Cha Cha.

Svaika
Svaika
prieš 13 metus

kai girdzu, ta iizraelis reikia i mano ausis.
Lena Nr.1 (gal)
Arba papai hahaha

as
as
prieš 13 metus

2 kartus balsavau uz 08 (Serbija) 🙂 balkan Balkan 🙂

BOSSAS
BOSSAS
prieš 13 metus

Kiekvienas turim savo simpatijas. Ir nereikia varyt ant tu kurie Jums nepatinka. Arabai Jus.

Kashakas
Kashakas
prieš 13 metus

Tai ką,Lenačka nereali,ane? 😀 Baubė pro šoną kaip nežinau kas.Turkija geriausia,jau balsavau ;p

BOSSAS
BOSSAS
prieš 13 metus

Tau dar labai toli iki tos vokietes, Doni. Pats uzkrites ant ausu, jei negirdi dainos esmes.

Donis
Donis
prieš 13 metus

Bet jau kaip baisiai vokiete gyvai dainuoja, tikrai neisdainuoja net auksciausiu natu. Ir siaip visa laika suglaudusi tas kojas, toks jausmas, kad i tuoleta nori. Ir siaip dusta kazkaip keistai. Neduok Dieve, kad jinai laimetu – tai cia jau reiskias, kad daug kam meska uzgulusi ant ausu.

Kristina
Kristina
prieš 13 metus

o man patinka 😉

abc123
abc123
prieš 13 metus

na rusija tiesą pasakius vemt verčia ;DDD

Ra
Ra
prieš 13 metus

zvenkit iki soties jei norit bet tarp ziurovu maciau 2008 metu Islandijos atstovus 😀 is pradziu galvoju watf?????? gal pasivaideno? Pasirodo ne 😀

BOSSAS
BOSSAS
prieš 13 metus

As noreciau, kad laimetu vokiete. Super daina.Paprasta kaip 5 centai.

Svaika
Svaika
prieš 13 metus

gali laimeti tik pasiputeliai balkanai arba papuotas kaukazas 😀

Kristina
Kristina
prieš 13 metus

perdainuos, kai pasirodys visos 24 shalys 😉

tt
tt
prieš 13 metus

ar tik ispanai neperdainuos dar karta kazka minejo vedejai jeigu gerai supratau gal del to insidento

abc123
abc123
prieš 13 metus

belgiją eurodiena tai pervertino…

Agne
Agne
prieš 13 metus

Oh Belgas (h)

gabija
gabija
prieš 13 metus

Labai patiko bosnija ir hercogovina bei Belgija ;***

Kristina
Kristina
prieš 13 metus

O aš galvojau ten surežisuota buvo Ispanijos pasirodyme :DDDDD Bet labai patiko Kipras ir Belgija, net nusijuokė belgas 😀

abc123
abc123
prieš 13 metus

Jūs įvertinimus rašom dešimties balų sistemoj?

Agne
Agne
prieš 13 metus

ko cia eurodiena,ant moldovos varo? gerai padainavo ir top 5 bus…

Andrius
Andrius
prieš 13 metus

Geriausias tas durnelis, kur įšoko į sceną per ispano pasirodymą… 😀

Romualdas
Romualdas
prieš 13 metus

Visada yra žiūrovai pataisyti reikalą:D

gabija
gabija
prieš 13 metus

Istiesu pakliuvo daug geru dalyviu ; ) tad nuspeti sunku kas laimes;D

Andrius
Andrius
prieš 13 metus

Tai, vadinasi, 50 proc. balsų jau nuspręsta??? O jeigu atlikėjas per live pasirodymą atliks savo numerį blogiau nei tas, kuris per repeticiją sušiko reikalą..?

Kristina
Kristina
prieš 13 metus

Įdomu įdomu kas laimės. nusimato ilgas ir įdomuus vakaras 😀