Eurovizija 2010 (renginys)

Atlikėjai ruošiasi antrajam „Eurovizijos“ pusfinaliui

eurovizija-vedejai

Indrek Galetin (EBU) nuotr.

Kol laimingasis dešimtukas jau džiaugiasi kelialapiais į finalą, antro pusfinalio dalyvių šiandien laukė nenuilstama diena „Telenor“ arenoje. Po pietų vyko pirmoji, o šiuo metu į pabaigą eina antroji renginio generalinė repeticija. Būtent pastarąją, o ne pasirodymus tiesioginio eterio metu, vertina komisija, tad dainininkams atsipalaiduoti nevalia.

Reportažas iš pirmos repeticijos:

Galima teigti, jog šiemet organizatoriams akivaizdžiai trūksta kūrybiškumo arba pastangų, kadangi šį pusfinalį atidarys tas pats filmukas, kurį jau matėme antradienį. Tuo tarpu po visų pasirodymų pakartojimo, išvysime reportažą apie dainas, ankstesniais metais likusias paskutinėse vietose. Kiek vėliau žadamas nuotaikingas filmukas, kurio veikėjas žengs iš ekrano ir prisijungs prie scenoje vykstančio šokio.

Dalyviai:

01. Lietuva

eurovizija-inculto

„InCulto“ pasirodymas pirmos generalinės repeticijos metu:


02. Armėnija

eva-rivas-eurovizija

03. Izraelis

harel-skaat-eurovizija

04. Danija

chanee-nevergreen-eurovizija

05. Šveicarija

sveicarija-eurovizija

06. Švedija

svedija-eurovizija

07. Azerbaidžanas

safura

08. Ukraina

aliosa-ukraina

09. Nyderlandai

sieneke

10. Rumunija

paula-ovi-rumunija 

11. Slovėnija

slovenija

12. Airija

niamh-airija

13. Bulgarija

miro-bulgarija

14. Kipras

kipras

15. Kroatija

feminnem

16. Gruzija

sofia-gruzija

17. Turkija

manga

Pasirodymas po balsavimo:

interval1

interval2

Indrek Galetin (EBU) nuotraukos
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

17 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
mm
mm
prieš 13 metus

VISOS LENGVOS DAINUSKOS NEPASIEKE FINALO.ISRINKTOS RIMTOS DAINOS SU GERAIS BALSAIS.REIKEJO SIUSTI AISTE.BET KITI STPRU ,GERA BALSA VADINA „REKIMU”.MAN JUOKAS IMA IS TU ZMONIU,KURIE BALSAVO UZ INCULTO.JUMS BELIKO TIK TRUMPIKES:))))))))))))))

Artūras
Artūras
prieš 13 metus

Turėjo važiuoti Aistė Pilvelytė vienareikšmiškai. Man gėda, kad inculto atstovauja mano šalį. Bet palinkėsiu jiems sėkmės.

Kristi
Kristi
prieš 13 metus

InCulto turi patekti i finala !! Jie nuostabus . Labai energingi, linksmi, atkreipia i save daug demesio ir seip saunuoliai !! Labai patenkinta, kad jie atstovaus Lietuva 😛 😀

Svaika
Svaika
prieš 13 metus

O, ir man patiko kur „Live on stage”, tik per trumpai rodė, o dar prieš pačius pasidorymus iš burbulų susidėliojo šalies forma, ir tada kažkoks vaizdas eina, kur iš sostinių palaikymas, o tik tada tas „Live on stage”, po to vėl gerbėjai, o paskiau burbulai sudaro tos šalies vėliava… tai taip gražu 😀

derikveris
derikveris
prieš 13 metus

man atrodo lietuviai pateks 😀 šiemet aktyvesnes, linksmesnes dainos ima virsu manau

Julius
Julius
prieš 13 metus

Lietuvos pasirodymas šiemet super! Džiaugiuosi kad išsiuntėme šiemet InCulto ir nesvarbu kaip, viskas šiemet klostysis, ar pateksime ar ne i finala. Tačiau bus viskas super!

as
as
prieš 13 metus

man tai iculto sis pasirodymas irgi atrodo daug geresnis, negu pirmose repeticijos, aisku, kai kurie grupes nariai kai kuriuose momentuose ne visai sinchroniskai juda, taciau manau, kad siandiena vakare „susitvarkys” ir viskas bus Ok, ir jie pateks i finala.

Laikykites, InCulto! Mes uz jus!

Chelsman
Chelsman
prieš 13 metus

Tikiusi, bent fejerverkus uzsakys, kad issautu tuo momentu, kai kelnes nusimaus, nes man kolkas geresnis lietuvos finale buves pasirodymas.

Kashakas
Kashakas
prieš 13 metus

Oho,InCulto pasirodymas super!

Laimonas
Laimonas
prieš 13 metus

As manau kad viskas gal ir gerai BET, jie su scena galejo dar padirbeti. Galejo kokia statula svieciantcia ar ka nes vien lempos nelabai jau idomu, vienu zodziu galejo buti ir geriau.

kriste
kriste
prieš 13 metus

VISKAS OK

tikrai
tikrai
prieš 13 metus

man ir labai patiko tas live on stage,tiesa bet galetu tikrai siek tiek kuribingumo daugiau,niek nesako kad is kosmoso paskelbt,kazka paprasto idomesnio,ir bent man atrodo kad rusu scena buvo grazesne uz norvegu ir vaizdas idomesnis

Andrius
Andrius
prieš 13 metus

Aišku, kad nematys. Manai operatoriai tokie žiopliai, kad rodys tai? Aš ne. Nebent netyčiom… ;D

Adomas
Adomas
prieš 13 metus

Nejau „InCulto” į galvą niekaip neateina mintis, jog reikia kažką daryti su tais mikrofonų stovais. Jie gadina visą reikalą. Bent tikiuosi, jog TV žiūrovai to stovų rinkimo nematys…

Andrius
Andrius
prieš 13 metus

Man taip pat šiemet daug labiau patiko. Ir ypač tas vaizdas, kur „live on stage“… 🙂
Manau, paprastume slypi daug daugiau nei rusiškame money money versliuke, kai patys rusai savo pasirodymo metu rodė vaizdą, o kitiems to padaryti jau nebebuvo įmanoma… Absurdas.

Sutinku, kad tie trukdžiai neišėjo į gera, bet svarbiausia, kad tai buvo trumpi nesusipratimai. 🙂

Markas
Markas
prieš 13 metus

O kam ta rusiška pompastika, man kaip tik patiko tas norvegiškas paprastumas. Tai ką, gal norvegai irgi turėjo balsavimą skelbti iš kosmoso? 😀
Viskas kuo puikiausiai, tai gali patvirtinti ir Inculto, kurie labai patenkinti renginio organizatorių profesionalumu. Ne taip kaip Sasha Song atveju, kai jo prodiuseriai skundėsi dėl kažkokių uždraustų projekcijų.

Edgaras
Edgaras
prieš 13 metus

Labai nuvylė mane Norvegija. Prisiminus praeitų metų pusfinalius, kaip rusai atidarė, uždarė pusfinalius, tai buvo įspūdinga, o šiais metais nieko, nieko įdomaus ir gražaus. Norėjo tipo kokybės, kakutis, jokios kokybės nėra, kiek trukdžių buvo tiesioginio eterio metu. Nusivyliau labai.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.