Eurodiena.lt

Išrinkti patys žaviausi ir gražiausi 2010-ųjų „Eurovizijos“ dalyviai

Beveik mėnesį Jūs, „Eurodienos“ lankytojai, rinkote pačius gražiausius ir žaviausius šiais metais ant „Eurovizijos“ dainų konkurso scenos lipsiančius atlikėjus.

Rinkimai vyko dviem etapais: pirmajame skirtingose kategorijose („Mis Eurovizija“ ir „Misteris Eurovizija“) maždaug iš 30 kandidatų atrinkote aštuonis, Jūsų manymu, labiausiai vertus šių titulų. Dar kartelį visi aštuoni atrinktieji „susikovė“ ir po balsavimo paaiškėjo, kas šiemet galės džiaugtis šiais titulais.

Pirmoji vieta atiteko dviems solistams, kurie dažnai yra įvardijami kaip 55-ojo „Eurovizijos“ dainų konkurso finalininkai, tai — Izraelio garbę ginantis Harel Skaat ir armėnė Eva Rivas, už kuriuos rinkimuose dalyvavę  „Eurodienos“ skaitytojai atidavė po 27% balsų. Abu šie atlikėjai varžysis jau šį ketvirtadienį, antrojo pusfinalio metu, dėl galimybės dainuoti finale. Ar jiems pavyks ne tik grožiu, bet ir savo lyrinėmis dainomis sužavėti Europą — sužinosime netrukus.

Armenijaizraelis

Antroji vieta atiteko taip pat vienai iš konkurso favoričių laikomai vokietei Lenai Meyer-Landryt (20%). Mergina šią savaitę gali būti rami — ji tvirtai užsitikrinusi vietą finale, jeigu jos paprastas, bet nuoširdus pasirodymas sužavės ir „Eurovizijos“ žiūrovus — tai ir vietą geriausiųjų dešimtuke. Visos Lietuvos viltys sudėtos į tai, kad finale pasirodytų ir antroje vietoje „Misteris Eurovizija“ kategorijoje likęs Šarūnas Kirdeikis iš grupės „InCulto“. Jis, sulaukęs  23% visų balsavusiųjų palaikymo, tapo vieninteliu Lietuvos atstovu (iš trijų grupės narių, patekusių į antrąjį etapą) užsitikrinusių vietą žaviausiųjų dalyvių viršutiniame trejetuke.

VokietijalietuvaSarunas

Į gražiausiųjų trejetuką pakliuvo ir jaunoji Azerbaidžano atstovė Safura (15%). Trečioje vietoje liko Norvegijos viltis „Eurovizijoje“ — Didrik Solli-Tangen (18%).

Azerbaidzanasnorvegija

Ar grožis padės šiems atlikėjams išsikovoti vietas finale/geriausių dešimtuke? Visi atsakymai ketvirtadienio — šeštadienio vakarais, nes būtent visi šie dainininkai yra  antrojo pusfinalio arba finalo dalyviai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

11 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
JoLy
JoLy
prieš 13 metus

Balsavau ir už Evą, ir už Harel 🙂

qbush
qbush
prieš 13 metus

o bent kartą laimėjo mano favoritė Eva 😉

tai
tai
prieš 13 metus

man patiko rezultatai!

Exiled
Exiled
prieš 13 metus

@Kashakas patikek Safura live tikrai irgi negrazi o Lena tai jo tikrai grazi =]

Kashakas
Kashakas
prieš 13 metus

Balsavau ir už Evą,ir už Harel.Dėl Harel labai džiaugiuosi,bet Eva,kaip pamačiau ją live,man nebelabai graži,tad gailiuosi,kad balsavau;D Lena ir Safura tikrai gražesnės.

hella
hella
prieš 13 metus

Turėjo būti taip:

Lena ir Didrik
Eva ir Harel
Safura ir Šarūnas.

bet visai neblogai.

Saulė
Saulė
prieš 13 metus

Dėl pirmos vietos tai visiškai sutinku – pati taip balsavau:)

:}
:}
prieš 13 metus

Safura tik ant foto cute

Greta
Greta
prieš 13 metus

Harel?! o.O uhm…..
Del Evos tai sutinku, nu bet harel.. 😀 …

sima
sima
prieš 13 metus

Na ta armene nera man jau tokia grazi, o visi kiti, kurie isrinkti tai ok 🙂

Exiled
Exiled
prieš 13 metus

geras tureciau pasakyt lietuviu skonis =P