Eurovizija 2010 (renginys)

Pasakiškas Ispanijos pasirodymas

Daniel_diges_2repeticija

Indrek Galetin (EBU) nuotr.

Nors iki finalo beliko dar beveik savaitė, visi penki žinomi finalininkai („Didžiojo ketverto“ šalys ir pernai metų nugalėtoja) šiandien turės jau paskutines savo asmenines repeticijas. 2-uoju numeriu finalo metu į sceną žengs Ispanijos atstovas Daniel Diges su gimtąja kalba atliekama daina „Algo pequeñito“.
Pasirodymo metu juodą foną praskaidrina nuo lubų iki grindų ištiestos mėlyno audeklo juostos, kurios dainos viduryje, pagal sklindančias šviesas, nusidažo raudonai. Kartu su Daniel scenoje yra pritariantysis dainininkas ir keturi šokėjai—persirengėliai, kurie įkūnyja kokį nors pasakų personažą: baleriną, kareivį, juokdarį, lėlę. Artėjant dainos kulminacijai, audeklas dingsta ir matome lyg danguje mirksinčias mėlynas ir raudonas švieseles.

Ar po daugelio metų pertraukos Ispanijai ir vėl pavyks pakliūti į geriausiųjų dešimtuką? Tai nulems tik Jūsų simpatijos.

Ispanijos repeticijos ištrauka:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
qbush
qbush
prieš 13 metus

nu aš šitą dainą kažkaip praleisdavau pro ausis, bet šiandien visą dieną praklausiau, nes labai aukšto lygio šiaip pasirodymas yra. Subtilus 😉

Dalia
Dalia
prieš 13 metus

Mane ir vėl sužavėjo Danielio pasirodymas. Sėkmės!!!

@ndrius
@ndrius
prieš 13 metus

Tikrai gerai suvaidinta ir sudainuota. Man patiko mintis – perteikti pasakos herojus. Nu ką SĖKMĖS 🙂

Nerijus
Nerijus
prieš 13 metus

Visiškai nepatiko….

Kashakas
Kashakas
prieš 13 metus

Man kuo toliau,tuo labiau šita daina pradeda patikti.Pirmą kart išgirdusi iškart nurašiau,bet dabar priedainis visai nieko;D Fainas tas vaikinukas 😀

Greta
Greta
prieš 13 metus

gerai pasiruosta, bet daina visai nepatinka 🙂