Eurovizija 2010 (renginys)

Lietuvos atstovų spaudos konferencija: gera nuotaika net ir nulipus nuo scenos!

Inculto_press conference1

Inculto_press_conference2

Giel Domen (EBU) nuotr.

Gera nuotaika ir šypsena visada pasižyminti, Lietuvai atstovaujanti grupė „Inculto“ energija ir pozityvumu spinduliavo ir spaudos konferencijos metu. Nors po keturiasdešimties minučių repeticijos, daugelis narių jautė nuovargį, bet noriai atsakinėjo į užsienio žurnalistų pateikiamus klausimus.

Į konferencijų salę linksmieji vyrukai atkeliavo grodami „Eastern European funk“ jau tikrais muzikos instrumentais. Tiek Lietuvos, tiek kitų šalių delegacijos jokių nusiskundimų konkurso rengėjams neturi, tad ir konferencijos metu dalyviai pasidžiaugė tuo, nors grupės lyderis Jurgis Didžiulis juokavo, kad dainuoti dešimtą valandą ryto — nusikaltimas.

Kaip pagrindinį savo pasirodymo tikslą grupė įvardija norą, kad visiems būtų linksma (dainos žodžiais — jog pabustų ir šoktų), nesvarbu kokio amžiaus bebūtų. Nepasiduodantys provokacijoms, grupės nariai patys ėmėsi iniciatyvos — surengė trumpą šokių pamokėlę susirinkusiesiems, pademonstravo, kaip muzikos instrumentai padeda sukurti linksmą atmosferą scenoje.

Škotijos žurnalistė, linkėdama sėkmės, „Inculto“ atstovams padovanojo kelnaites su užrašu „Miss Scoltland“. Linksmieji vyrukai nepasimetė — padėkojo žurnalistei ir padovanojo vienas iš  savo sceninių blizgančių kelnaičių.

Tai ir dar daug įdomių dalykų galite sužinoti reportažuose iš nuotaikingos „Inculto“ spaudos konferencijos (oikotimes.com):

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
aiste
aiste
prieš 13 metus

kelintoje vietoje siais metais lietuva?

Mn
Mn
prieš 13 metus

ikelkit nauja inculto interiu is sctoday.com 🙂

ExiledLT
ExiledLT
prieš 13 metus

dekui uz video nemaciau situ 🙂

Rimvydas
Rimvydas
prieš 13 metus

super, labai pralinksmino :D:D