Eurodiena.lt

„Eurosavaitė” jau startavo!!!

Sveiki gerbiamieji savaitraščio „Eurosavaitė”, skirto „Eurovizijos” dainų konkursui, pimojo numerio skaitytojai. Taip taip, Jūs esate pirmieji galintys susipažinti su mūsų projektu, padėsiančiu greitai sužinoti visas naujienas iš šio populiaraus konkurso lietuvių kalba.
„Eurovizija” yra populiariusias muzikinis renginys pasaulyje, pagal žiūrimūmą nusileidžiantis tik olimpinėms žaidynėms bei pasaulio futbolo čempionatui. Apytiksliais duomenimis minėtą konkursą visame pasaulyje žiūri apie pusę milijardo žmonių.
Mūsų internetinis savaitraštis išėis kiekvieną sekmadienį arba pirmadienį. Jame bus pateikiama visa informacija apie įvykius iš „Eurovizijos” pasaulio: informacija apie atrankas, interviu su šalių atstovais, visi rezultatai, apžvalgos ir visa kita svarbi informacija. Taip pat nebus apsieita be multimedijos: nuorodos dainų atisiųntimui, klipų peržiurėjimui. Esant svarbiai informacijai, „Eurosavaitės” numeris gali būti išleistas ankščiau laiko arba du kartus per savaitę.
Visada norėdami paskaityti mūsų savaitraštį, eikite adresu eurosavaite.wab.lt, nes tik nauduodami šį adresą visada pateksite į naujausią savaitraščio numeri numerį.
Šis projektas, aišku, yra skirtas tik Jums, todėl bus ir skaitytoju skiltis. Į ją galėsite rašyti savo klausimus, nuomonę apie „Eurovizija” arba mūsų savaitraštį, rezultatų spėjimus, pageidavimus, pastabas ar kąnors kitą. Tai galite padaryti jau dabar. Rašykite elektroninius laiškus adresu eurosavaite@gmail.com ir jau kitame numeryje jūsų laiškas bus įdėtas. Tuo pačiu adresu galite ne tik patekti į skaitytojų skiltį bet ir susisiekti su „Eurosavaitės” redaktoriumi.
Tikimės, kad Jums patiko mūsų sumanymas bei laukiame atsiliepimų.

Su pagarba, Redaktorius M. V.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

na va – issiaiskinau kada startavot 🙂
jusu ideja pati sauniausia kokia tik begali buti 🙂
sitiek geru nauju naujienu ir ne tik 🙂
geriaus ir but negali besidominciam euoviziniais reikalais 🙂
super 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.