Eurodiena.lt

„Eurosavaitės” skiltis

Na štai, jau išėjo antras „Eurosavaitės” numeris. Mūsų skaitliukai rodo, kad pirmąjį numerį skaitė beveik 300 lankytojų. Tai nėra labai daug, bet kaip pirmajam numeriui neblogai ir tikimės, kad Jums patiko.

Taip pat per šią savaitę suradome vieną partnerį – mIRC kanalą #eurovision, kur galite gerai praleisti laiką diskutuodami apie „Euroviziją”. Šiuo metu ieškome daugiau partnerių, todėl būtume labai dėkingi visiems kas bendradarbiaus su „Eurosavaite” ir padės reklamos reikalais .

Vienas mūsų skaitytojas pasiūlė atnaujinti naujienas kasdien. Norėčiau priminti, kad „Eurosavaitė” yra „Eurovizijos” naujienų savaitraštis, išeinantis kiekvieną sekmadienį, todėl čia nereikia užsukinėti kasdien, o tik kartą per savaitę. Taip sugalvota norint sutaupyti Jūsų brangų laiką, kad tiesiog vieną kartą per savaitę, keliolikos minučių bėgyje sužinotumėte visas savaitės naujienas iš „Eurovizijos”. Yra tokia galimybė, kad „Eursavaitės” formatas laikinai ar visam laikui bus pakeistas bet apie tai kol kas nekalbėkim. Visada laukiame Jūsų pasiūlymų ir pageidavimų adresu eurosavaite@gmail.com arba tiesiog čia, straipsnių komentaruose.

Prisidėti prie „Eurosavaitės” dabar galite sukurdami naują mūsų savaitraščio logotipą. Sukūrę, siųskite anksčiau minėtu elektroninio pašto adresu. Jeigu gausime keletą logotipų, tada balsavimo būdu „Eurosavaitės” skaitytojai išrinks geriausią.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

ar praejus metams jums vis dar reikalinga reklama?
galiu padeti.
o kokie rezuttatai dabar?
kiek apsilanko ir lanko ir pan,?

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.