Fanai

Sudainuok „eurovizinę” dainą ir laimėk mobilųjį telefoną bei pokalbį internetu su busimuoju „Eurovizijos” nugalėtoju”

Turite bent truputį klausos ir sugebate sudainuoti

vieną iš dainų, šiais metais dalyvausiančių „Eurovizijoje”? Tuomet siūlome Jums sudalyvauti Europos Transliuotojų Sąjungos karaoke konkurse.

Norint dalyvauti reikia nusiųsti vaizdo įrašą, kuriame Jūs dainuojate kurią nors dainą iš šių metų Eurovizijos”. Nesvarbu ar video medžiagoje judėsite kaip scenoje ar tiesiog padainuosite sėdėdami. Konkurso laimėtojas bus apdovanotas specialiuoju mobiliuoju telefonu bei asmeniniu pokalbiu internete su busimuoju „Eurovizijos” laimėtoju. Kiti 10 laimingųjų gaus oficialų albumą su visomis 2007-ųjų metų „Eurovizijos” dainų konkurso dainomis.

Nufilmavę, įkelkite video klipą i www.youtube.com ar video.google.com tinklapį bei užpildykite anketą (iki balandžio 29 d.), kurią rasite adresu http://www.eurovision.tv/addons/beawinner/submit.php. Dalyvauti konkurse gali tik asmenys sulaukę 18 metų. Sėkmės!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
pykstu :(
pykstu :(
prieš 15 metus

visiska nesamone kad Deivi ismete. man visiskai nepanasi jo daina. ji ziauriai grazi!!!!

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

gaila per velai pamaciau atradau isijungiau i si saita, tad ir konkursiukas sis paveluotai stebimas. bet jei buciau zinojus buciau sudalyvavus ir gal net gi buciau laimejus. kas te zino kaip gali netiketai nelauktai smagiai atsitikti 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.