Eurovizija 2007

Pirmosios repeticijos: Bulgarija, Izraelis ir Kipras

Nuo ryto „Eurovizijos” scenoje netrūksta darbo. Šiandien pirmieji 14 pusfinalininkų turėjo savo pirmąsias repeticijas, kurių metu buvo derinama vaizdo ir garso technika. Kiekviena iš jų trūko po 40 minučių. Kasdien pasistengsime trumpai apžvelgti visas dienos repeticijas ir pateikti po keletą nuotraukų. Visų vaizdo įrašų kol kas nerodysime, nes pamačius visus pasirodymus, žiūrėti „Eurovizijos” konkursą nebebus taip įdomu.

Pirmųjų pusfinalyje pasirodysiančių bulgarų pasirodymas labai primena jų pasirodymą nacionaliniame finale. Scenoje yra pastatyti mušamieji instrumentai, kuriais groja atlikėjai. Pasirodyme labai trūksta šokėjų, nes sceninis vaizdas iki galo neperteikia dainos energingumo. Vokalistės Elicos Todorovos balsas gerai paruoštas, nes nėra jokių didesnių vokalinių sunkumų. Scenoje visą laiką dominavo mėlyna spalva, reiškianti vandenį, o kartais primenanti perkūniją.

Bulgarijos pasirodymas repeticijos metu:

Antrieji į scena lipo arbatos maišeliai („Teapacks”) iš Izraelio. Jų pasirodymo metu scena atrodė pakankamai gražiai – fone buvo pavaizduota žemė ir didmiesčio vaizdas, priedainyje pakeičiamas mygtukų vaizdu. Repeticijos metu iškilo keleta techninių nesklandumų, bet jie buvo greitai pataisyti. Grupelė muzikantų vaikščiojo po visa sceną. Vokalisto balsas, deja, skambėjo nelabai gerai, bet tikėkimės, kad tai girdėjome tik repeticijos metu.

Izraelio pasirodymas:

Po Izraelio į atėjo metas Evridiki iš Kipro dainai, kurios metu pamatėme dar kitaip atrodančią sceną, kuri kiekvieną karta vis stebina. Stiprus dainininkės vokalas skambėjo neblogai, o scenoje buvo naudojami dūmai bei pirotechnika. Nepaisant to pasirodymas kol kas neatrodė labai stiprus.

Kipro pasirodymas:

Nuotraukos: All kinds of everything, OGAE Lenkija. Vaizdo įrašai: 12points
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.