Eurovizija 2007

Dieną pradėjo Serbija, Čekija ir Portugalija

Šiandien Helsinkyje savo 40 minučių trukmės repeticijas turėjo kiti 14 pusfinalininkų.

Anksti, 9:30 val. ryto, prasidėjo Serbijos repeticija. Atrodo, šios šalies atstovė Marija Serifovič nesirengia stebinti publikos kokiu nors šou, o visą dėmesį nori sutelkti į dainą, kurią atliko pakankamai gerai. Antro priedainio metu taip pat dainos skambesį pagražino pritariančios dainininkės. Kalbant apie sceną, pagrindinės spalvos buvo raudona ir tamsiai oranžinė, o vėliau fone buvo pavaizduota saulė. Už bendrą vaizdą negalima pagirti, nes dainininkė neatrodo labai grakščiai bei beveik visą laiką kairę ranką laikė kišenėje, kas tikrai neatrodė moteriškai.
Serbijos pasirodymas repeticijos metu:

Kaip ir dera užkietėjusiems roko atlikėjams, Čekų atstovai grupė „Kabat” pasirodė su gitaristais ir būgnininku. Abejotina ar jų grojamas sunkusis rokas atras gerbėjų tarp „Eurovizijos” žiūrovų. Šis kūrinys labai kontrastuoja su Serbijos balade, kuri pusfinalyje bus atlikta prieš „Kabat” pasirodymą.

Čekijos pasirodymas:

Trečia šiandien į scena turėjo lipti Portugalijos atstovė Sabrina. Kelias dainos eilutes dainininkė atliko anglų ir prancūzų kalbomis, nors anksčiau manyta, kad visas kūrinys nuskambės portugališkai. Pasirodymo choreografijoje buvo naudojamos didžiulės vėduoklės. Vis dėlto, dėl atliekamos dainos, Portugalijos pasirodymą labiausiai tiktų pavadinti „nevykusiais lotyniškais ritmais”.

Portugalijos pasirodymas:

Nuotraukos: All kinds of everything, ESCtoday. Vaizdo įrašai: 12 points
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.