Eurovizija 2007

Vengrija, Estija, Belgija, Slovėnija

Kartu su Magdi Ruzsa scenoje, Vengrijos repeticijos metu, buvo du gitaristai ir būgnininkas. Dainininkė prieina prie autobuso stotelės su lagaminu ir vėliau susikoncentruoja ties dainos, kuri „Eurovizijoje” tikrai yra originali, atlikimu.

Estija pirmoji iš visų šalių jau turėjo dvi repeticijas. Antroji, kaip ir turėtų būti, paliko geresnį įspūdį, bet vis dar neįrodė, kad turi daug šansų patekti į finalą. Taip pat buvo panaudoti vėjo pūtimo įrenginiai. Repeticijos pradžioje buvo ištaisytos kelios techninės klaidos, bet dainininkė liko patenkinta. Po to vykusioje spaudos konferencijoje mergina įrodė mokanti kelias suomiškas dainas.

Grupės The Krazy Mess Grovers iš Belgijos pasirodymas išsiskyrė iš kitų aštuntojo dešimtmečio melodija. Bendras vaizdas buvo žaismingas, ką paryškino visomis vaivorykštės spalvomis švytinti scena. Iš tikrųjų grupė turi 9 narius, bet pagal taisykles tik 6 gali būti scenoje. Jų lyderis, iš po tamsių akinių žvilgčiodavęs vaikinas, yra kilęs iš Pakistano.

Slovėnija šiemet pristato vienintelę operinę dainą šių metų „Eurovizijoje”. Alenka Gotar iš pradžių scenoje buvo viena, vilkėdama įdomios suknelės žemutinę dalį. Vėliau prie jos prisijungė penkių asmenų choras.

Vaizdo įrašai:
Belgija
Slovėnija
Estija

Nuotraukos: All kinds of everything
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.