Eurovizija 2010 (dalyviai)

„InCulto“ ruošiasi turui po Europą

inculto-biuruoseIškart po šv. Velykų grupė „InCulto“ pradeda savo europines gastroles. Jau šią savaitę kolektyvas keliaus į Oslą, kur gegužės pabaigoje vyks 55-asis „Eurovizijos“ dainų konkursas. Ten grupė pradės filmuoti savo internetinį nuotykių po Europą vaizdo dienoraštį.

Balandžio ir gegužės mėnesiais muzikantai taip pat lankysis Kaukazo, Balkanų, Baltijos valstybėse, Rytų ir Centrinės Europos šalyse, Britų salose. Gegužes 13-15 dienomis „InCulto“ surengs tris išleistuvių koncertus Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje, o balandžio viduryje pradžiugins visus muzikos gerbėjus „Eastern European Funk“ kompaktine plokštele.

eurovision-in-concertBalandžio 24 d. kolektyvas svečiuosis netoli Nyderlandų sostinės Amsterdamo įsikūrusiame Zaanstad mieste, kur vyks didžiausias „Eurovizijos“ fanų organizuojamas vakarėlis „Eurovision in Concert 2010“. Ten lietuviai susitiks su 20 kitų šalių atstovų.

Grupė „InCulto“ neužmiršta džiuginti ir vietinių gerbėjų. Trečiadienį ir ketvirtadienį vyrai su savo daina „Eastern European Funk“ Vilniuje surengė arti šimto pasirodymų. Vienos kompanijos kvietimu „InCulto“ muzikantai apsilankė įvairių įmonių biuruose ir per dvi dienas ten surengė 88 savo pasirodymus.

Groti muzikantai pradėdavo aštuntą valandą ryto ir baigdavo penktą valandą vakaro, dienos viduryje padarydami valandos trukmės pertrauką. Pasirodymo metu grupė atlikdavo vieną arba kelis savo kūrinius, taip pat įteikdavo dovaną ir pozuodavo bendrai nuotraukai.

Mažiausia klausytojų auditorija buvo trijuose biuruose, kur tuo metu dirbo po vieną žmogų. Daugiausia vienu metu pasirodymą stebėjo 120 žmonių. Pasirodymai buvo surengti „Verslo trikampio“ verslo biuruose. „Jaučiamės pasiekę neoficialų pasaulio rekordą“, — šypsojosi muzikantai, kuriems toks pasirodymų kiekis per dvi dienas tapo intriguojančiu iššūkiu.

„InCulto“ turo po Europą anonsas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Greta
Greta
prieš 13 metus

Malačiai 🙂 Sėkmės.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.