Eurovizija 2007

Didžioji Britanija, Rumunija ir Armėnija per dvi repeticijų dienas [atnaujinta]

Didžiosios Britanijos atstovai žiūrovus pakviečia trijų minučių skrydžiui lėktuvu. Scenoje yra metalo detektorius, salono kėdės ir kiti lėktuvui būdingi daiktai. Dainos choreografija nuolat keičiasi, o grupė neturi didelių vokalo sunkumų, kokių buvo galima tikėtis. Iš vienos grupės „Scooch” pasirodymas yra keliantis šypseną, bet iš kitos pusės jis yra per daug „saldus”, taigi sunku teigti ar Didžioji Britanija peteks i dešimtuką ar vėl liks kažkur gale.
Antroje repeticijoje dvi pritariančios vokalistės vilkėjo rožinius drabužius, po kuriais slypėjo ryškios suknelės. Iš dainavimo pusės „Scooch” kol kas pasirodė prastai, bet to paties negalima pasakyti apie šou.


Rumunijos pasirodymas yra įdomus tuo, kad kiekviena dainos frazė yra dainuojama vis kito iš šešių dainininkų. Taip pat stengiamasi parodyti dalykus būdingus tai šaliai, kurios nacionaline kalba tuo metu yra dainuojama. Fone dominuoja raudoni bei žali augalai esantys juodame fone.
Nepatenkinti scenos vizualizacija ir kitais vaizdo elementais, „Todomondo” po pirmos repeticijos, kaip ir Izraelio atstovai, pagrasino išeisią iš konkurso jei nebus atsižvelgiama į jų norus. Antroje repeticijoje augalų kontūrai buvo pakeisti žemės ir kitų planetų vaizdais.

Armėnijos atstovas „Hayko” vienus už širdies griebiančią, o kitiems niekuo ypatingu neišsiskiriančią baladę atliko pakankamai gerai. Įdomus jo pasirodyme buvo sceninis vaizdas: foną puošė žvaigždėtas dangus ir raudoni medžiai, kurie ne tik rodomi ekranuose, bet ir stovi scenoje.
Kai kurių „Eurovizijos” apžvalgininku nuomone, Armėnija šiemet gali pasiekti gerą vietą, nors ir nėra tarp konkurso favoritų.

Nuotraukos: All kinds of everything, OGAE Lenkija
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.