Eurodiena.lt

„Eurosavaitės” apklausos rezultatai

Po daugiau nei mėnesio trūkusios mūsų savaitraščio apklausos „Eurovizijos” tema, atėjo metas paskelbti galutinius rezultatus. Į klausimus atsakė 153 „Eurosavaitės” lankytojai, kuriems nuoširdžiai dėkojame.

Jūsų nuomone daugiausiai šansų laimėti „Euroviziją” turi:
1) Lietuva – 14,5 %
2-3) Baltarusija ir Švedija – 12,5%
4) Ukraina – 7%
Iš to galima teigti, kad nemažai lietuvių taip palaiko „4fun”, kad net tiki jų pergale. Visos iš kitų išvardytų šalių taip pat pirmauja daugiau reikšmingose internetinėse apklausose.

Net 46% „Eurosavaitės” lankytojų, kas nestebina, labiausiai norėtų, kad „Euroviziją” laimėtų Lietuva ir kitąmet šis konkursas atkeliautų pas mus.

Pusfinalininkų penketukas, Jūsų nuomone, turintis didžiausią tikimybę pakliūti į finalą:
1) Baltarusija
2) Turkija
3) Lenkija
4) Šveicarija
5) Kipras

Kitame klausime buvo prašoma Jūsų spėti kelintą vietą šiemet konkurse užims „4fun”. Keisčiausia buvo tai, kad pačiame pirmame klausime 14,5% apklaustųjų manė, kad daugiausiai šansų laimėti turi Lietuva, bet šiame taip pamanė tik 10% (ar tai galima suprasti kaip greitą nuomonės kaitą?). 13% respondentų mano, kad „4fun” užims nuo 2 iki 5 vietos, 16% nuo 6 iki 10, 20% nuo 11 iki 15, 15% nuo 16 iki 20, o 26% vis dėlto mano, kad užimsime vieną iš keturių galinių vietų.

Išsamesnius rezultatus galite peržvelgti paspaudę čia

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

idomus rezultatai. ypac tai kad galejo laimeti Lietuva eurovizija 🙂 nu cia optimizmas ir viltis durniu motina pasireiske 🙂
ir nuomoniu kaitos neisvengta. naturalu 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.