Gyvenimas po Eurovizijos

Verka Serdiučka į Ukrainos parlamentą

Ukrainos parodijuotojas ir muzikantas Andrejus Danilko, žinomas sceniniu slapyvardžiu Verka Serdiučka, planuoja įkurti savo politinę partiją bei tapti Ukrainos Aukščiausios Rados deputatu. Apie tai Danilko pranešė šešioliktame tarptautinio menų festivalio „Slovianskij bazar” (Slaviškasis turgus) metu.

Priešrinkiminis Serdučkos blokas vadinsis “Prieš visus”, nes pasak jo, žmonės Ukrainoje nesupranta, už ką balsuoti, jie pavargo nuo rinkimų, konsolidacijų ir konfrontacijų, tuo tarpu politikai mušasi prie tribūnų.

Serdiučka, kaip paaiškino Danilko, „taip pat nieko nesupranta, bet muštis ir rėkauti Aukščiausioje Radoje apie tai, kad viskas blogai, gali ne blogiau už likusius”.


Ji (Serdiučka) „labai gera ir sugeba paveikti žmones”, o jeigu jai duos kyšius, ji, žinoma, juos paims. „Bet tuos pinigus ji išleis vaikams paremti”, – pabrėžė artistas.

A.Danilko kol kas abejoja, kad jo herojė vaikščiotų į Rados posėdžius vilkėdama sceninius kostiumus: „Nors šiuo metu ten tiek daug juokingų personažų, kad Serdiučkos pasirodymas su žvaigžde ant galvos nieko nenustebintų”.

Pasak parodijuotojo, Serdiučka turi dideles galimybes būti išrinkta į Ukrainos parlamentarus. „Prieš du metus niekas net negalėjo įsivaizduoti, kad ji dalyvaus Eurovizijoje ir ten laimės antrąją vietą” – priminė A.Danilko.

Straipsnio šaltinis: DELFI

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

baisesnio dalyko ir buti negali…
gal jis tikrai turi sveikatos sutrikimu?
arba atvirksciai – labai protingas, o laisvalaikiu issidirbineja…;///

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.