Eurovizija 2008 (renginys)

Pratęstas vedėjų bei logotipo ir scenos projektų priemas

Kaip jau prieš mėnesį skelbėme, Serbijos televizija atviru būdu nori išrinkti 2008 metų „Eurovizijos” logotipą, sceną bei vedėjus. Dėl didelio susidomėjimo data iki kurios visi gali siųsti savo idėjas perkelta nuo liepos 31 į rugpjūčio 31 dieną.

Dar kartą galime trumpai apžvelgti konkursus:

Logotipas turi asocijuotis su Serbija, muzika, jaunyste ir Europa. Nuo jo priklausys ir „Eurovizijos” tema. Geriausių trijų logotipų kūrėjai gaus atitinkamai 5000, 3000 ir 2000 eurų.

Scena turi asocijuotis su Belgradu ir Serbija, simbolizuoti gimtąją tapatybę, istoriją ir modernumą, bei kažką simbolizuoti. Taip pat scena turi matytis iš visų salės kampų ir gerai tarnauti televizinėms transliacijoms. Būtina visų elektronikos priemonių įdiegimo galimybė. Geriausios idėjos autoriui atiteks 10000 eurų.

Iš viso bus renkami keturi vedėjai – viena pora ves atranką į dainų konkursą, o kita „Euroviziją”. Pretendentai turi būti kūrybingi,komunikabilūs ir mokėti anglų bei dar vieną oficialią Europos Sąjungos kalbą. Visos paraiškos priimamos iki liepos 30 dienos.

Taip pat kaip ir derėtų tarptautiniam konkursui, taisyklės pagaliau yra paskelbtos anglų kalba. Paspaudę žemiau peržiūrėsite arba atsisiūsite taisykles (priklausomai nuo jūsų naršyklės). Peržiūrai reikalinga nemokama „Adobe Reader” programa.

Taisyklės logotipo projektui

Taisyklės scenos projektui

Jeigu kartais susidomėjote logotipo ar scenos projekto kūrimais ir kažko nesuprantate, galite susisiekti su mumis per „Skype” arba elektroninį paštą.
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.