Fanai

Fanai nori „Tokio Hotel”

Grupės „Tokio Hotel” fanai nori, kad būtent ši visame pasaulyje populiari roko grupė 2008 metais atsovautų Vokietijai „Eurovizijos” dainų konkurse. Tai jau ne pirmas, kartas, kai įvairių atlikėjų gerbėjai rengia peticijas. Grupės fanai tiki, kad „Tokio Hotel” gali atnešti Vokietijai pergalę. Jeigu norite pasirašyti po peticija, spauskite čia.

Dvyniai Bill’as ir Tom‘as Kaulitz‘ai dainuoti pradėjo dar būdami devynerių. Po pasirodymo gimtajame Magdeburg’o mieste, jie susipažino su Gustav’u Schafer’iu ir Georg’u Listing’u, su kuriais ir įkure grupę. Iš pradžių pavadinta „Devilish”. 2004-aisiais, persivadino į „Tokio Hotel” ir pasirašė sutartį su „Universal” kompanija. Vaikinai pradėjo darbuotis studijoje Hamburge su prodiuseriu ir dainų autorių komanda – Dave’u Roth’u, David’u Jost’u ir Pat’u Benzner’iu.

Vokalo partijas grupėje atlieka Bill’as Kaulitz’as, gitara groja jo brolis dvynys Tom’as Kaulitz’as; Georg’as Listing’as groja bosine gitara, o būgnais muša Gustav’as Schafer’is.

Debiutinio jų kūrinio, dainos „Durch den Monsun” („Through the Monsoon”), vaizdo klipas Vokietijos televizijose pradėtas groti 2005-ųjų liepos mėnesį. Jis subūrė grupei nemažai gerbėjų, kurie – daugiausiai jaunimas. Kai šis pirmasis jų singlas rugpjūčio 20-ąją pasirodė ant 15-o šalies topo laiptelio, o jau po savaitės atsidūrė pačioje viršūnėje, „Tokio Hotel” tapo jauniausia, topuose atsidūrusią, Vokietijos grupe. 2005-ųjų spalio 6-ąją dieną vaikinai atsiėmė du pačius prestižiškiausius Vokietijos muzikinius apdovanojimus „Comet”.

Biografijos šaltinis: www.freewebs.com/tokiofanhotel

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
lOw TH
lOw TH
prieš 2024 metus

noriu ziaurei kad papultu;)myliu syta grupe jau 2metus ir ju dainas galiu klausytis kas diena tas pacias;*love tokio hotel
verry love 1.bill.2.tom.3.gustav.4.georg verry love
Moonson cool

Anonimas
Anonimas
prieš 2024 metus

Tokio Hotel geriausia grupe pasaulyje taip manyciau ju dainos grazios bet jie daug grazesni geriausias is ju bill'as anttroje vietoje tom'as trecioje georg'as o paskutinis gustav'as nu zodziu ju trys geeriausios dainos yra break away by your sidee ir duch den moonsoon nu yra dar geru dainu bet jos trys geriausios dainos

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

kazkuo zavus sie jaunuoliai yra 🙂
labai isimintini 🙂 labai stilingi 🙂 ir zvitrus 🙂 nu zodziu kitokie :))

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Net juokinga kai fanai prašo kad TH atstovautų į Euroviziją 😀 Jiems į Euroviziją? Nu čia pravalas būtų :DD

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.