Eurodiena.lt

„Eurosavaitės” skiltis

Ir vėl su Jumis sveikinamės iš savo skilties. Nors ir baigėsi pirmoji šokių „Eurovizija”, bet iki pat gruodžio mūsų laukia atrankos į vaikų „Euroviziją”, o taip pat greitai prasidėsiantys atrankiniai turai į dainų konkursą. „Eurovizinis katilas” suksis greičiau negu vasarą, todėl „Eurosavaitė” ir vėl grįžta prie savaitraščio formato. Naujas numeris pasirodys kiekvieną sekmadienį iki 18:00 valandos vakaro ir šįkart vėluosime kur kas rėčiau nei pastaruoju laiku 🙂 Už visus pavėlavimus atsiprašome.

Mūsų savaitraščiui pradėjus pasirodyti dažniau, Jūsų pamėgta šalių pasiekimų skiltis pasirodys kas antrame numeryje (t.y. kas dvi savaites), todėl kitą kartą joje susitiksime rugsėjo 16 dieną.

Kad naujienų skaitymas būtų malonesnis akiai, maždaug kas 3 mėnesius keisime dizainą, todėl iš vasarinio gelsvumo pereiname į žalią pievą.

Kviečiame jus komentaruose ar kitu būdu išreikšti savo nuomonę dėl dviejų galimų „Eurosavaitės” naujovių: galimybė atsisiųsti ir išsaugoti senesnius „Eurosavaitės” numerius kompiuteryje PDF formatu (vieno iš skaitytojų idėja) bei nauja mini-skiltis „gimtadieniai”, kur būtų skelbiama apie artimiausius buvusių „Eurovizijos” dalyvių gimtadienius. Norite šių atnaujinimų? Rašykite drąsiai.

Su mumis bet kokiu klausimu visada galite susisiekti elektroniniu paštu eurosavaite@gmail.com arba per „Skype” vartotojo vardu „eurosavaite”.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.