Gyvenimas po Eurovizijos

Ruslana palaiko Azerbaidžano dalyvavimą „Eurovizijoje”

Vizito Azerbaidžane metu, atlikėja Ruslana davė interviu „Azerbaidžano Spaudos Agentūrai”. Į klausimą ką ji, kaip „Eurovizijos” nugalėtoja, rekomenduotų Azerbaidžanui dalyvaujant šiame konkurse, Ruslana atsakė, kad „Eurovizijos” dainų konkursas
plečiasi ir tampa labiau populiaresnis. Anksčiau jis buvo mažiau populiarus, bet pastaruoju metu jo populiarumas auga. Anksčiau manyta, kad konkursas yra skirtas jauniems talentams, bet dabar daug profesionalių ir garsių atlikėjų prisijungia prie „Eurovizijos”.

Taip pat Ruslana teigė, kad ji koncertavo daugybėje šalių ir jos manymu kai kurios kultūros negali parodyti nieko naujo, kas nustebintų žmones, todėl šiuo aspektu Azerbaidžanas ir Ukraina turi didelių pranašumų, dėl savo nacionalinių ypatumų.

Paprašyta išreikšti nuomonę dėl politikos „Eurovizijos” konkurse, charizmatiškoji dainininkė atsakė, kad „Eurovizija” nėra politinis konkursas . Šalys psichologiškai palaiko viena kitą. Jeigu Azerbaidžanas dalyvautų „Eurovizijoje”, tai jis su Turkija greičiausiai palaikytų vienas kitą.

Taip pat interviu metu Ruslana teigė, kad Azerbaidžane jaučiasi kaip namie, ir ji čia planuoja sugrįžti ir su keliomis vietinėmis grupėmis suburti muzikinius projektus. Paklausta ar norėtų pasidaryti plastinę operaciją bei ar laikosi dietos, ukrainietė atsakė, kad ji nejaučia jokio poreikio gulti po plastikos chirurgo skalpeliu, o dietos šiaip ar taip laikosi.

Visą interviu anglų kalba galite perskaityti paspaudę čia.

Kol kas Azerbaidžano nacionalinė televizija „AzTV” negavo aktyvios „Europos Transliuotojų Sąjungos” narės titulo.

Nuotraukos šaltinis: APA

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

del to ir tokia grazi nes laikosi dietos…
bet ar jei patinka isrinkti Azarbaidziano atstovai tai cia klausimas….

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.