Gyvenimas po Eurovizijos

„Skamp” antra kartą „MTV” apdovanojimuose

Jau keturioliktąjį kartą „MTV” rengia Europos muzikos apdovanojimus (Europe Music Awards). Šiemet jie vyks lapkričio 1 dieną, trečiajame pagal dydį Vokietijos mieste Miunchene.

Praeitais metais, kai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje buvo įkurtos vietinės „MTV” televizijos, apdovanojimuose atsirado nauja nominacija – „Best Baltic Act”, kurioje renkamas geriausias Baltijos šalių atlikėjas. Praeitais metais šį titulą iškovojo 2000 metais trečią vietą „Eurovizijoje” užėmusi latvių grupė „Brainstorm”, nugalėjusi „Skamp” ir
„Inculto” iš Lietuvos bei estus „Vanilla Ninja” ir Tanelį Padarą. Pastarasis kartu su Dave Benton 2001 metais iš „Eurovizijos” parsivežė pergalę.

Šiemet grupė „Skamp”, prieš 6 metus „Eurovizijos” konkurse užėmusi 13 vietą, vėl pretenduoja gauti „Best Baltic Act” apdovanojimą. Šioje kategorijoje taip pat rungiasi bene populiariausia atlikėja Lietuvoje – Jurga, latviai „Tribes of the City” ir „Double faced eels” bei grupė iš Estijos „The Sun”. Grupė „Double faced eels” jau ne kartą viešėjo Lietuvoje, dalyvaudama „LNK” televizijos laidoje „Nacionalinė muzikos lyga”. Balsuoti „Best Baltic Act” kategorijoje galite paspaudę nuorodą straipsnio apačioje. Tik nuo Jūsų priklauso ar šiemet „Skamp” arba Jurga turės garbę užlipti ant scenos atsiimti apdovanojimą.

Kitose kategorijose galima pamatyti dar daugiau „Eurovizijos” žvaigždžių. Helsinkyje vykusiame „Eurovizijos” konkurse 18 vietą užėmusi grupė „The Ark” pretenduoja į „Best Swedish Act”, o „Eurovizijos” nugalėtoja Sertab Erener ir ketvirtą vietą šiemet laimėjęs Kenan Dogulu į „Best Turkish Act”.

Rusijos „MTV” apdovanojimuose (RMA) grupė „Serebro” ir Dima Bilanas kandidatuoja net į keturis prizus.

Paspaude šias nuorodas, galėsite atiduoti balsą už patinkančius atlikėjus:
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Man jie patinka
Man jie patinka
prieš 12 metus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

nesuprantu – kuo ypatingi tie "Skamp". jie visada labai jau liaupsinami…hmmm…

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.