Eurovizija 2008 (atrankos)

Islandijoje ir Bulgarijoje tęsiasi atrankos

Islandija – šalis, kuri anksčiausiai pasileido į atstovo 2008 metų „Eurovizijai” atrankas. Praeitame numeryje galėjote pamatyti visus tris pirmojo pusfinalio dalyvius, o dabar suteikiame Jums progą pažiūrėti kaip pasirodė dainininkai antrajame ir trečiajame pusfinalyje.

Atrankos į „Euroviziją” pusfinaliai Islandijoje vyksta kiekvieną šeštadienį 23:15 valandą Lietuvos laiku. Juos galite stebėti tiesiogiai internetu paspaudę čia. Kiekviena savaitę yra pristatomi 3 atlikėjai, iš kurių žiūrovai išrenka tik vieną, kuris patenka į kitą etapą.

Spalio 13 dieną, antrame pusfinalyje žiūrovai iš trijų dalyvių išrinko Palmi Gunnarsson su daina „Leigubilar”.

Palmi Gunnarsson, patekęs į kitą etapą su daina „Leigubilar”:

Heida pasirodymas su daina „Isinn”:

Edgar Smari Atlason pasirodymas su daina „If I ever fall in love again”:

Spalio 20 d. Islandijos televizijos transliuotame trečiajame pusfinalyje nugalėjo ir į finalą pateko Ina, Seth Sharp, Berglind Osk Gudgeirsdottir ir jų, greičiausiai „Eurovizijos” žiūrovų negalinti užkabinti, daina.

Ina, S. Sharp, B. O. Gudgeirsdottir pasirodymas su daina „Lullaby to peace”:

Andrea Gylfadottir pasirodymas su daina „Vocalise”:

Bodvar Rafn Reynisson ir Tinna Marina Jonsdottir pasirodymas su daina „A ballid a”:


Spalio 21 d. Bulgarijoje įvyko jau trečias dainų, su kuriomis atlikėjai kovoja dėl teisės gegužės mėnesį „Eurovizijoje” atstovauti Bulgarijai, pristatymo vakaras. Vietoj 7 dainų žiūrovai išvydo tik 6. Du atlikėjai, už kuriuos geriau pasirodytų net 2006 metų Lietuvos nacionalinės atrankos dalyvė Margarita Arta,  publikai padovanojo nemažą humoro dozę savo vokalinių sugebėjimų ir klausos nebuvimo dėka.

Žiūrovai mėnesio gale iš visų trijų pusfinalių galės išrinkti patinkančius dalyvius, kurie keliaus į finalą. Kol kas atlikėjai tik pristatė savo dainas. Vaizdo įrašus iš trečiojo Bulgarijos pusfinalio rasite kitame „Eurosavaitės” numeryje, o dabar galite pasižiūrėti kaip pasirodė pirmojo ir antrojo pusfinalio dalyviai paspaudę čia.

Kiekvieną sekmadienį 18:00 valandą paspaudę šią nuorodą internetu galite matyti Bulgarijos atrankų į „Euroviziją” transliacijas. Tam Jums reikės „Real player” programos, kuri pagal Jūsų interneto greitį parinks tinkamiausią transliacijos kokybę.

Jeigu dėl kokių nors priežasčių Jums nepavyksta pasižiūrėti Islandijos arba Bulgarijos nacionalinių atrankų, kreipkitės pas mus per „Skype” arba elektroniniu paštu ir pasistengsime padėti.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.