Eurovizija 2010 (atrankos)

Vokietija tęsia atstovo paiešką

Prieš kelias akimirkas pasibaigė Vokietijos nacionalinės atrankos laida, kurioje pasirodė antroji šalies kandidatų į „Euroviziją“ pusė. Dešimt jaunųjų atlikėjų perdainavo pasirinktą žinomą kūrinį. Tarp jų — Anastacia, George Michael, Pink ir kitų žvaigždžių dainos. Penki geriausiai žiūrovų įvertinti dalyviai keliauja į kitą etapą:

Paspaudę ant pasirinkto atlikėjo, galite peržiūrėti pasirodymą.

Kitą antradienį prasideda atkrentamasis etapas. Po pirmos laidos du atlikėjai paliks dešimties dalyvių kolektyvą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
ji-x
ji-x
prieš 14 metus

Pilvelytė gal ir gerai atrodytų eurovizinėje scenoje,patiktų ten kokiam azarbaidžanui ar dar kokiai šaliai,tik man nelabai patiko tas jos tipiškas kopijavimas buvusių eurovizijos atlikėjų įvaizdžiui pasižiūrėkite daina,apsirengimas ,visas stilius,tarsi TO ir reikia eurovizijei,nes kasmet su tokiu indentišku pasirodymu kaip Pilvelytės pasirodo bent kelios atlikėjos,nepykit bet man toks indentiškas pasirodė kopijavimas kad net apstulbau,nepeikiu gražu gerai,tegul sekasi atlikėjei juk bando ir bando…o šiaip aš UŽ SASHĄ SON IR NORĄ,dėl sashos son balsi nukeliaučiau į pasaulio kraštą:)) mane užburia jo balsas tarsi kokia magija,sėkmės šiems atlikėjams,nes nemanau kad ką nors pamatysiu į eurovizinę atranką geriau.-su meile-;)

EscFan
EscFan
prieš 14 metus

http://www.zebra.lt/lt/video/kanalas/eurovizijalt/j-miliauskaites-daina-eurovizijai-2.html Milauskaites daina,paklausykit nieko tokia 🙂 aciu eurodienai galit pasakyt kad uzdejo saukyklai bana siaip sau saukykloje!!! 🙂 tad negaliu pasidalint dainele 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.