Eurovizija 2010 (atrankos)

Ruslano daina „Eurovizijai“: „I love a boy who‘s in love with a fairytale“

Ruslanas Kirilkinas DELFI portalui pristatė savo kūrinį, su kuriuo kovos dėl teisės atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse. Atlikėjas teigia tikįs savo pergale ir viliasi vien dainos pavadinimu pritraukti Europos žiniasklaidos dėmesį.

Šiuo metu mūsų specialiame nacionalinės atrankos puslapyje galite rasti jau pusės dalyvių kūrinius. Atlikėjų sąraše yra pasikeitimų: grupę „Laiptai“ pakeitė Kafkos irRūtos duetas.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

139 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Paulius
Paulius
prieš 14 metus

Visiska nesamone, geda butu jeigu toki zmogu isiustumem, nekvailiokit zmones!

tomas
tomas
prieš 14 metus

jooooo,tik ne ruslanas,man jo daina manes nesuzavejo,jei apklausoj visi balsuoja uz ji tai tik del dainos pavadinmo o ne del pacios dainos. :(((

hcygc
hcygc
prieš 14 metus

O ne.. tik ne ruslanas.. dar viršūnėj.. Gėdą mums padarys ;((

to hula
to hula
prieš 14 metus

tikrai pazadi???? nes jei nepasieksim, tai turesi problemu…:))) o mes tikrai nepasieksim NIEKO su tavo inculto.. tai eiline daina, kur nesuprantama yra puse teksto, ir sokli muzika, kuri patinka lietuviams, nepatinka europai..deja, bus kaip su dzipsiais praeitais metais. ir zmones, pirmiau sulaukit pusfinaliu, isklausykit VISAS dainas ir po to sau diskutuokit ka siust, o ka ne, nes gi dauguma dainu dar nesame girdeje:))

hula
hula
prieš 14 metus

pasakysiu tik viena, eilini karta nesamones daro su tais atlikejais. kur gi matyta,kad Ruslanas dainuos apie fairy tale??? kodel??? juk cia bus kaip kad lindimas i sikine norvegam,nes jie atliko fairy tale ir laimejo!!! nu nesamone!
inculto va visada gerai pasirodo, ir anais metais ir dar uzpraitais su daina- welcome to Lithuania, va cia tai nors sakyciau salies pristatymas ir garantuotai ir patentuotai butume laimeje!!!
ZMONES, GALVOKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!! SIUNCIAM INCULTO IR PAZADU, KAD MES PASIEKSIM KAZKO DAUGIAU NEI SU RUSLANU AR KITAIS…….

Tomixs
Tomixs
prieš 14 metus

Žiauriai gera daina 🙂 Tokias ir reikia siųsti į Euroviziją, o ne visokius Sasha Son ir tą kur 2008 metais atstovavo Lietuvai

gy...
gy...
prieš 14 metus

Baisu.ausis skauda. sorry bet baisus popsas.

gfd
gfd
prieš 14 metus

Puiki daina, puikus atlikimas ir beabejo puikus atlikėjas ::)

er
er
prieš 14 metus

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hiena
hiena
prieš 14 metus

Ziuriu i si tipa ir kumsciai niesti

haga
haga
prieš 14 metus

er, paskaitei keletos melomanu komentarus ir jau padarei isvadas. Si daina tikrai neturi kazkokios menines vertes, bet, manau, Ruslanas ir Stano gerai apgalvojo, kas galetu sudominti. Tiesiog „Eurovizija” yra didelis tarptautinis tusas ir negali zinoti, kas saus i galva prie TV sedintiems ziurovams ta vakara. Susidomejimas Ruslano daina tikrai yra… paziurekit youtube.com kiek perziuru ir priestaringu komentaru per 2 dienas. 🙂

er
er
prieš 14 metus

atsiliepimai apie Kirilkino daina uzsienio portaluose „lol Ruslanas Kirilkinas – I’m in love with a boy who’s in love with a fairytale the song is all over the place, its kinda cute but a contender ….no”…………”Ruslanas song is just baaaaaaaaad. :O But funny! lol…..

amm
amm
prieš 14 metus

dom.nesvarbu.suklydau.bet jis tikrai su kazkokia daina ketino eit praejusiais. ja ir to ja skaitote mano mintis ;>

To Ja
To Ja
prieš 14 metus

Suprantu tavo nora 🙂 Dalis tiesos yra tavo zodziuose, kad jis nukabintu nosi, kaip sakant aplauzytu jo sparnelius. Taciau, manau, kad reikia jau cia aplauzyti jam sparnus ir tiesiog issiusti kita daina , kuri tikrai verta to.
O parodiju visda bus Europoje. TOks jausmas, kad visi mano, jog visa europa kvailiai. Ir balsuos uz Kvailas dainas. Bet tokiais padaro patys atlikejai. varydami ir ant lt sudpopsio visur ji kise, neva patinka tupai liaudziai LT. Juk tikiu, kad ir tas pats Rusla Su prodiuseriu kurdamas daina zvenge, kaip isdurs su daina, kuri bus kuo kvailesne. Bytas, provokuojantis tekstas (Kvailas ) ir pan. Kaip nesuprantate, kad palaikydami tokias dainas. Leidziates buti Kvailinami. Neva, sakiau, sakiau, kad sueis, juk Liaudziai ir reikia kuo tupiau. Juk jie Silpnaprociai bele pasokti. IR pazvengti. Asilu gauja….

ja
ja
prieš 14 metus

oi noreciau ,kad isrinktu Kirilkina i eurovizija,kad galeciau pazvengti is jo kai gris nukabines nosi ir is tu snargliu ,kurios cia myzauja:)))))))))cia jam butu trauma

dom
dom
prieš 14 metus

price of freedom sena daina 2006m idols;DD

amm
amm
prieš 14 metus

istikruju pykstu kad tokie talentingi zmones kaip ruslanas sasha song taip paikai ziuri i si konkursa.sasha manau per daug savimi pasitiki ketindamas su tokia leksta daina nustebinti europa.tie patys fanai uz ji balsave anais metais tikriausiai i ji net nezetu su tokia daina.o ruslano is vis gaila.galejo pasisaugot ”price of freedom” daina iki siu metu…nes si daina pf…..nors linksma, ko mums ir europai tikrai reikia, bet vis tiek mano manymu nekabinanti.

amm
amm
prieš 14 metus

kvailos parodijos niekad nelaimi eurovizijos.

figa
figa
prieš 14 metus

Iš visu dainu siulomu eurovizijai-Ruslano pati geriausia.O ir pats žmogus turi charizmą ir tai labai daug reiskia.Ydomu,koki parodys šou.Balsuosiu tik už Ruslaną.

Just
Just
prieš 14 metus

”Awesome ,send him”;D

Aiva
Aiva
prieš 14 metus

ir aš mačiau;] žinomas jis netik suomijoje

dom
dom
prieš 14 metus

skaiciau uzsienio esc forumus;] daug kas zino Ruslana galvoja kad jis jau issiustas dalyvaut;DD

Mmm..
Mmm..
prieš 14 metus

Manau viena geresnių dainų, tikrai turėtų ją rinkti, bet Lietuviai kaip visada išsirinks ne tą ką reikia. Pavadinimas + žadamas šou + įsimintina daina reiškia, kad turime daug galimybių…

smagi
smagi
prieš 14 metus

Tikrai nemanau, kad su sita daina bus kas nors pasiekta… pati daina grazi, Ruslanas graziai dainuoja… bet… atsiminkime kokia daina laimejo praeitais metais??? I am in love with a fairy tail… taigi Ruslanas sukure beveik tokius pacius zodzius. kas nori klausyti ta pati per ta pati? ruslanai, pakeisk zodius, ir keliauk drasiai i Eurovizija 😉

Just@s
Just@s
prieš 14 metus

Kad ir kaip man butu sunku pripazinti, bet visai nebloga daina ;D

Bella
Bella
prieš 14 metus

nu ka zinau, tokia visai nieko ta daina…

tada
tada
prieš 14 metus

graži dainikė.Balsuosiu už Ruslaną.

Rule
Rule
prieš 14 metus

nu sita daina turi skambesi…negirdejau dar kitu taip pat laukiu amberlife ka padainuos….

Diana
Diana
prieš 14 metus

NETIKUSI DAINA. IŠ VIS. DĖL ŽODŽIŲ jos sėkmė iš karto abejotina. LAUKIU AMBERLIFE IR AISTĖS. Linkiu jiems sėkmės:)

question
question
prieš 14 metus

Jei ta daina eurovizijoj ka nors pasiektu, buciau LABAI nustebes…

aij
aij
prieš 14 metus

slyksti parodija. Nes pigus popsas. Gadina nuotaika. Ir uztersia mintis.

ja
ja
prieš 14 metus

parodija is saves, o smagumo 0

Doviliux
Doviliux
prieš 14 metus

labai faina daina veza tokia ir turetu nugaleti!

asdf
asdf
prieš 14 metus

smagi parodijuojanti daina.
Manau ji turi atstovauti lietuvai

aij
aij
prieš 14 metus

Nusisauti is smagumo. Parodija.

Lulz
Lulz
prieš 14 metus

Nebepjauk Lietuva , Lietuva Ir Dar Karta Lietuva!!!!!! ;D

Zinau
Zinau
prieš 14 metus

eikit velniop. Ir taip aisku, kad Top-3 siemet bus: Turkija, Rusija ir Azerbaidzanas. ;D

Nerijus
Nerijus
prieš 14 metus

pritariu Dovilei,nereikia eurovizijai geros dainos,reikia isiminancio priedainio ir neblogo sou,jis manau bus favoritas laimeti Lietuvoje ir manau netgi apskritai gali laimeti ir Osle

to Greta
to Greta
prieš 14 metus

Aik jau aik, mazulel. Gal aikit pamiegoti. 😀 Nesamone.

Greta
Greta
prieš 14 metus

Vezam ji ir laimesim 😀 bus nors sau,nes visos tos simfoniojos jau vemt vercia,seis laikais reikia sau! manau bus geras reginys,grazi daina,tik riekia palaikymo

akmuo
akmuo
prieš 14 metus

ka cia laukt blyn… o lietuvisku tai net tegul nededa – sarmata

Dowile
Dowile
prieš 14 metus

O man ji labai patinka.. Argi eurovizijai reikia rimtos, ramios dainos? Reikia kad užvestu publika o ne pravirkdytų.. Dainos žodžiai labai greit įsimina ir norisi kartu dainuot, muzika pralinksminanti, na o pavadinimas sukaustantis dėmesį, o šou manau bus taip pat nepakartojamas.. išvada tai puikus variantas eurovizijai.. Visada tik už Ruslaną (: Šaunuolis..

a
a
prieš 14 metus

P.S. manau, kad siu sia daina mes tik pasijuoktume is saves (nuolat paskutiniaja vieta uzimancios tautos padeties) ir i finala nepatektume.

a
a
prieš 14 metus

Anksciau maniau, kad zmogus rimtai ruosiasi atrankai ir pristattis tikrai demesio verta kurini, bet dabar nusivyliau. Vien pavadinimas siam kuriniui suteikia ‘nerimta’ pozcija.

as
as
prieš 14 metus

EILINE DAINA .KAIP SAKOMA.NUSIVYLIAU. TUSCIAS BURBULAS.LAUKIAM AISTES IR AMBERLIFE DAINU

Monika
Monika
prieš 14 metus

😀 cha, gera daina 😀 jau po pirmo paklausymo skambėjo galvoj: I’m in love with a man who’s in love with a fairytale… 😀
Ir melodija labai smagi tokia 🙂 Gerai padirbėta 🙂

Aris
Aris
prieš 14 metus

Supratau.GErai.PAsikarsciavau 😀
To eurodienai.

Edgaras
Edgaras
prieš 14 metus

Na daina visai nebloga, įsimintina. Manau, kad šansų turi daug

aaa
aaa
prieš 14 metus

nuostabi daina, tik tiek galiu pasakyti, pavadinimas traukia kaip magnetas…. pagaliau isgirdau sia daina ji nereali, balsuosiu uz ja, nes ji tikra eurovizine kiek banaloka ir pan, tikras siurprizas rybakui, ir visiems biseksualams ir gejams europos, tad gal isrinkim ruslana ir be problemu busim desimtuke, juk visi biseksualai ir kitos pakraipos zmones pasirupins auksta ruslano pozicija, juk kiek metu jie kovoja uz lygias teises, o ruslanas juos viesai palaiko :} smagu :}

Damn
Damn
prieš 14 metus

O_o

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.